מצאתי אתר שירים מדהים
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תודה
מאזין....
מאזין....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שמע ,
אני נאלץ להסכים שההומר הזה בכלל וארץ נהדרת עם המערכונים הנוטים מאוד ותמיד לכיוון פוליטי אחד סטראוטיפים מאוד ונוטים להציג חלקים מסוימים באוכלוסיה בצורה מעוותת , מייצגים בדרכ חלק מהעם שאולי ברובו גם נמצא גאוגרפית באיזור מסוים..., ובכלל מערכונים שאותי לא מצחיקים ברובם גם אם נעזוב את החד צדדיות בקטע זה , מה בדיוק מצחיק ב"שירי יום הזכרון" ובכך שהתקשורת ביום זה עדיין (עם דגש על העדיין) מקפידה לשים שירים ישראליים שקטים ויפים .
אני נאלץ להסכים שההומר הזה בכלל וארץ נהדרת עם המערכונים הנוטים מאוד ותמיד לכיוון פוליטי אחד סטראוטיפים מאוד ונוטים להציג חלקים מסוימים באוכלוסיה בצורה מעוותת , מייצגים בדרכ חלק מהעם שאולי ברובו גם נמצא גאוגרפית באיזור מסוים..., ובכלל מערכונים שאותי לא מצחיקים ברובם גם אם נעזוב את החד צדדיות בקטע זה , מה בדיוק מצחיק ב"שירי יום הזכרון" ובכך שהתקשורת ביום זה עדיין (עם דגש על העדיין) מקפידה לשים שירים ישראליים שקטים ויפים .
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אשכרה לא שווה התייחסות...sam22 כתב:ילדיעפים,
ימי הזיכרון האלה הם טעונים הרבה יותר מכל הקשר גאוגרפי
ההכללה שלך על תל אביב, בהתבטאות עדינה, היא גזענות שאינה ראויה ליחס...
ההכללה המטומטמת הזו מייד העלתה לי "פלאשבק" לאותה התבטאות אינפנטילית של ראש אכ"א בזמנו, אלעזר שטרן, בניחום אבלים לאחר מלחמת לבנון, כשאמר כי "בתל אביב לה היה שכול, ולא יהיה שכול".
טמטום בהגדרה, כמו כל השרשור הזה..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 24/04/2010 17:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
חתיכת אדיוט..sam22 כתב:גילי,
בדיוק בשטרן נזכרתי...
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
רגע רגע "ילדעפים" סהכ דיבר על כך שהומור כזה יותר מתאים לתל אביבים ....לא על ימי זכרון אלא על הומור וסאטירה....
אני יודע שבתל אביב כמו בדימונה כמו בצפת כמו ירושליים כמו עופרה ובית אל ישנם משפחות שכולות ומכל מקום בארץ נפלו חיילים.
לדעתי (והסטטיסטקה מוכיחה זאת) באיזור תל אביב רבתי יש יותר מהצד המתקרא שמאל על כל המשתמע מכך ולכן תוכניות מסוג ארץ נהדרת נוטות לפתח הומור כזה הפונה לאוכלוסיה הזו בעיקר , קראתי לא מזמן על יוצר שכתב לארץ נהדרת והוא מספר שבכל פעם שהביא סאטירה על השמאל ובעד הימין , רמזו לו בעדינו שזה פשוט לא מתאים , לא מצחיק ... לימים הוא יצר סאטירה בשם "לאטמה" (חפשו ביוטיוב ) והיא דיי מציחה במדיית האינטרנט....אבל בכל מקרה זה לא פשע להיות שמאלני .
אני יודע שבתל אביב כמו בדימונה כמו בצפת כמו ירושליים כמו עופרה ובית אל ישנם משפחות שכולות ומכל מקום בארץ נפלו חיילים.
לדעתי (והסטטיסטקה מוכיחה זאת) באיזור תל אביב רבתי יש יותר מהצד המתקרא שמאל על כל המשתמע מכך ולכן תוכניות מסוג ארץ נהדרת נוטות לפתח הומור כזה הפונה לאוכלוסיה הזו בעיקר , קראתי לא מזמן על יוצר שכתב לארץ נהדרת והוא מספר שבכל פעם שהביא סאטירה על השמאל ובעד הימין , רמזו לו בעדינו שזה פשוט לא מתאים , לא מצחיק ... לימים הוא יצר סאטירה בשם "לאטמה" (חפשו ביוטיוב ) והיא דיי מציחה במדיית האינטרנט....אבל בכל מקרה זה לא פשע להיות שמאלני .