התרשמות ושאלות מעוד רוכש טרי של A-200
אני אחד מאלו שרכשו אקסטרימר מה batch הראשון - ואני מהצד של המרוצים - מבחינת value for money.
את ה A-200 רכשתי בעיקר בגלל יכולות ה movie jokebox.
מבחינת פורמאטים וכל שאר הירקות של האקסטרימר - לא הפריע לי דבר - קצת הרעש בהתחלה - אבל אחרי ששלחו לי מאוורר חדש- גם זה הסתדר (אם כבר הזכרתי את נושא המאוורר - אז לאודיופילים - גם ה A-200 עושה רעש מהמאוורר ....).
ההתרשמות מהיומיים שיש לי אותו בהשוואה לאקסטרימר.
אחרי שמשתמשים בשלט של ה A200 - מבינים על מה ולמה היו התלונות על השלט של האקסטרימר..
המעבר בין התפריטים וה GUI (ללא ה jokebox) גם כן מוצלח יותר לדעתי ב A200
בניגון לא חשתי הבדלים - שני המכשירים מחוברים אצלי קוית לרשת.
מבחינת הכתוביות - כאן האקסטרימר מציג כתוביות הרבה יותר איכותיות ונעימות לקריאה - הפונט של ה A200 קצת מאכזב -נדמה שקראתי כאן על זה באיזה פוסט בעבר.
וכמובן ה jokebox - שתכלס בגללו והמחיר שירד - אכן שווה בשבילי את הפרשי המחיר. אני משתמש ב YAMJ ואחרי כמה סקינים שניסיתי - כעת אני משתמש ב SmokedGlassPPP3 בעיקר בגלל צורת הצגת הפרקים של הסדרות - דבר שחשוב לי.
עוד משהו נחמד מה A200- את עדכון הקושחה - עשיתי דרך הרשת - בלחיצת כפתור.
עד כאן ההתרשמות - ומכאן מספר שאלות.
1. האם ניתן למחוק קובץ ? - באקסטרימר אפשרי וזה מאוד שימושי...
2. האם ניתן לקבע את תצורת הכתוביות שאני אוהב? - בכל הדלקה מחדש של המכשיר אני נאלץ לסדר את המיקום הגודל והצבע מחדש....(באקסטרימר זה נשמר על פי השימוש האחרון)
3. האם יש סקין או moviejokebox שמסמן את הפרקים שכבר ניצפו (בדומה ל media portal למי שמכיר מ HTPC)?
4. אם סימנתי ב YAMJ שהסיפריה ל Index היא בסיפריה הראשית של הדיסק רשת - כך שבפועל איך שבוחרים את הדיסק במכשיר - ה YAMJ מתחיל לפעול - האם יש דרך מאותו רגע - לצאת החוצה מה YAMJ - אל אותה הסיפריה ?
כל תגובה תתקבל בברכה
את ה A-200 רכשתי בעיקר בגלל יכולות ה movie jokebox.
מבחינת פורמאטים וכל שאר הירקות של האקסטרימר - לא הפריע לי דבר - קצת הרעש בהתחלה - אבל אחרי ששלחו לי מאוורר חדש- גם זה הסתדר (אם כבר הזכרתי את נושא המאוורר - אז לאודיופילים - גם ה A-200 עושה רעש מהמאוורר ....).
ההתרשמות מהיומיים שיש לי אותו בהשוואה לאקסטרימר.
אחרי שמשתמשים בשלט של ה A200 - מבינים על מה ולמה היו התלונות על השלט של האקסטרימר..
המעבר בין התפריטים וה GUI (ללא ה jokebox) גם כן מוצלח יותר לדעתי ב A200
בניגון לא חשתי הבדלים - שני המכשירים מחוברים אצלי קוית לרשת.
מבחינת הכתוביות - כאן האקסטרימר מציג כתוביות הרבה יותר איכותיות ונעימות לקריאה - הפונט של ה A200 קצת מאכזב -נדמה שקראתי כאן על זה באיזה פוסט בעבר.
וכמובן ה jokebox - שתכלס בגללו והמחיר שירד - אכן שווה בשבילי את הפרשי המחיר. אני משתמש ב YAMJ ואחרי כמה סקינים שניסיתי - כעת אני משתמש ב SmokedGlassPPP3 בעיקר בגלל צורת הצגת הפרקים של הסדרות - דבר שחשוב לי.
עוד משהו נחמד מה A200- את עדכון הקושחה - עשיתי דרך הרשת - בלחיצת כפתור.
עד כאן ההתרשמות - ומכאן מספר שאלות.
1. האם ניתן למחוק קובץ ? - באקסטרימר אפשרי וזה מאוד שימושי...
2. האם ניתן לקבע את תצורת הכתוביות שאני אוהב? - בכל הדלקה מחדש של המכשיר אני נאלץ לסדר את המיקום הגודל והצבע מחדש....(באקסטרימר זה נשמר על פי השימוש האחרון)
3. האם יש סקין או moviejokebox שמסמן את הפרקים שכבר ניצפו (בדומה ל media portal למי שמכיר מ HTPC)?
4. אם סימנתי ב YAMJ שהסיפריה ל Index היא בסיפריה הראשית של הדיסק רשת - כך שבפועל איך שבוחרים את הדיסק במכשיר - ה YAMJ מתחיל לפעול - האם יש דרך מאותו רגע - לצאת החוצה מה YAMJ - אל אותה הסיפריה ?
כל תגובה תתקבל בברכה
1. על מנת למחוק קובץ במכשיר בשימוש השלט:Nzep1 כתב: 1. האם ניתן למחוק קובץ ? - באקסטרימר אפשרי וזה מאוד שימושי...
2. האם ניתן לקבע את תצורת הכתוביות שאני אוהב? - בכל קובץ שאני צופה בו אני נאלץ לסדר את המיקום הגודל והצבע מחדש....(באקסטרימר זה נשמר על פי השימוש האחרון)
כל תגובה תתקבל בברכה...
-תעמוד על הקובץ אותו אתה רוצה למחוק
-לחץ בשלט המכשיר על כפתור ה File Mode
-בתפריט שיפתח תבחר Add File to List (אגב, ככה אתה יכול לבחור כמה קבצים שאתה רוצה ולהכניס אותם לרשימה)
-לחיצה נוספת על כפתור ה File Mode בשלט תציג לך תפריט שונה (במידה ויש לך קבצים שהכנסת כבר לרשימה)
-בחירה ב Delete List Items מוחקת את הקבצים שהכנסת לרשימה (אחרי לחיצה על OK בתפריט האישור שיקפוץ)
הערה:
דרך תפריט ה File Mode אפשר גם לבצע פעולות העתקה, העברה, יצירות תיקייה וכו
2. אצלי ב C-200 כל שינוי שאני עושה בכתוביות בזמן הסרט, נשמר ומוצג גם בסרטים הבאים. לדוגמה אם בזמן הסרט אני לוחץ על כפתור SUBTITLE בשלט ושם משנה צבע פונט, גודל פונט, מיקום הכתוביות וכו. סגירה ופתיחה של סרט אחר והכל מוצג על פי השמירה אחרונה שלי
3. אני לא מכיר סקין שתומך בכך, אם תמצא דווח לנו! (זאת פונקצייה שהסקין צריך לתמוך בה)
4. התמיכה ביציאה לספריית הקבצים מה JB היא תכונה שתלויה במימוש של הסקין בו אתה משתמש, לכן, אתה צריך לבדוק איזה כפתור על השלט (אם בכלל) מוציא אותך מה JB. אגב, אתה יכול פשוט לשים את תיקיית ה JB וקובץ האינדקס במקום בו ה JB לא יפתח בצורה אוטו' על ידי המכשיר וככה אתה תוכל להחליט האם לפתוח את ה JB (ע"י בחירה בקובץ האינדקס), לדוגמה, ניתן לשים את ה index.htm והתיקייה של ה JB בתוך בתיקיית ה Video שבדיסק הפנימי ואז המכשיר לא יפתח אוטו' את ה JB ברגע שתיכנס לתיקייה הזאת (או להזיז את הקבצים מהתקייה הראשית לתיקייה פנימית יותר במחשב שנמצא ברשת אצלך)
למשהו יש את בעיית הכתוביות ב A200 ?
כשאני צופה בסרט - אני נכנס לתפריט הכתוביות - משנה צבע - מגדיל - ומשנה מיקום.
אחרי כיבוי מלא של המכשיר - מצב הכתוביות לא נשמר - וחוזר לברירת המחדל של המכשיר.
אין לי דיסק פנימי - לא יודע אם זה קשור או לא.
כשאני צופה בסרט - אני נכנס לתפריט הכתוביות - משנה צבע - מגדיל - ומשנה מיקום.
אחרי כיבוי מלא של המכשיר - מצב הכתוביות לא נשמר - וחוזר לברירת המחדל של המכשיר.
אין לי דיסק פנימי - לא יודע אם זה קשור או לא.