משדרג מסך לסלון
שלום לחברי הפורום
ברצוני לקבל את עזרתכם
אני ואשתי עוברים לבית חדש שקנינו בעוד חודשיים
מסך הסוני ששירת אותי נאמנה יעבור לחדר השינה
אני רוצה לרכוש מסך לסלון וככל הנראה מה שמשך את עיניי היה הפיליפס 8404
יש לי מספר שאלות :
האם מסך זה איכותי לשימוש עם PS3 - זה עיקר השימוש וסרטים באיכות בלו ריי
למרחק צפיה של 3.5 מטר האם לקנות 42 או 47 אינץ'
שאלה אחרונה - באותו מחיר של ה 42 או 47 בהתאמה - האם יש בחירה טובה יותר שכדאי לי לשקול ?
תודה רבה מראש לעונים מחכה לתשובותיכם
ברצוני לקבל את עזרתכם
יש לי מספר שאלות :
שאלה אחרונה - באותו מחיר של ה 42 או 47 בהתאמה - האם יש בחירה טובה יותר שכדאי לי לשקול ?
תודה רבה מראש לעונים מחכה לתשובותיכם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
spazzz כתב:שלום לחברי הפורום
ברצוני לקבל את עזרתכם
יש לי מספר שאלות :
תודה רבה מראש לעונים מחכה לתשובותיכם...
spazzz
ראשית למרחק הצפייה שלך אתה צריך מסך 46-47 אינצ' .
לדעתי מסך סוני דגם W-5500 או W-5820 איכותיים יותר מהפילפס 8404 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
46-47 מינמום את סדרת הW אי אפשר להשיג אלא רק בגודל 52 .מה התקציב? סוני EX700 46 LED יעלה 12.5K ומעלה ובמחיר זה אפשר לקנות מסכים מעולים כמו הסמסונג 46B7000. בתקציב של 9.5K פיליפס 47 9664H אינו LED אבל איכות תמונה מדהימה ומנגנון החלקת תמונה 200 הרץ.צא לשטח תצפה בעיניך ותחליט.שווה את המאמץ!!!
מה פתאום אי אפשר להשיג סוני 46 אלא רק 52, אפשר.בר כתב
מינמום את סדרת הW אי אפשר להשיג אלא רק בגודל 52...
אם אתה מתקשה למצוא מסכים מסדרת ה-W5500 הרי יש את הסדרה החדשה.
מה שכן, אם התקציב מאפשר, ממליץ להגדיל כמה שיותר לסלון.
S1 יקר נכון לאתמול שהסתובבתי באולמות התצוגה התקשרו לסוכן ישפאר בפני. אין בישפאר גודל 46 מסדרת W מדובר ב טרקלין חשמל ,אבי סופר ,סנסנטר ביגבוקס.נאמר לי שרק אם יש רק בסטוקים הפרטיים של הסוחרים ולך תדע האם הם מתצוגה או שאינם בדיוק מהניילון לכן לא התקשרתי לבדוק.הדגם המחליף 46EX505 שאיני בטוח שישפאר יביאו אותו במחיר זול יותר שיתחרה בדגם הלד EX700 נכון להיום קיים רק בגודל EX505 37
התקציב שלי הוא עד ל 8.5 K
שמעתי רבות וטובות על סדרה W של סוני
למרות שאני מאוהב במסך הפיליפס (מודה שהאמבילייט מושך את העין)
מישהו יודע לומר איך הסדרות החדשות של סוני - EX ?
הניסיון שלי עם סוני חיובי ביותר לכן בא בחשבון אם בטווח התקציב שלי והאיכות שלו עולה על הפיליפס
התלבטות נוספת שלי היא האם ללכת על 8404 בגודל 47 או 9665 בגודל 42
האם ה"וויתור" על 5 אינץ' מצדיקים את ההבדל באיכות התמונה ? כי הן עולות כמעט אותו מחיר
שמעתי רבות וטובות על סדרה W של סוני
למרות שאני מאוהב במסך הפיליפס (מודה שהאמבילייט מושך את העין)
מישהו יודע לומר איך הסדרות החדשות של סוני - EX ?
הניסיון שלי עם סוני חיובי ביותר לכן בא בחשבון אם בטווח התקציב שלי והאיכות שלו עולה על הפיליפס
התלבטות נוספת שלי היא האם ללכת על 8404 בגודל 47 או 9665 בגודל 42
האם ה"וויתור" על 5 אינץ' מצדיקים את ההבדל באיכות התמונה ? כי הן עולות כמעט אותו מחיר
בתקציב הזה לך על פיליפס 42 9664 בגלל איכות התמונה ומנגנון החלקת תמונה 200 הרץ. סדרת הEX קיימת במסכי ה LED היקרים או סדרת ה400 הנחותה מ9664 בכל הנוגע לאיכות התמונה .בתוספת 1000 ש"ח תוכל לרכוש את 9664 בגודל 47 (9.5K) אני קבלתי מחיר זה כולל אחריות מקורית של אלקטרה על מנת שלא אעבור על חוקי הפורום השאר לי כתובת או דוא"ל שאוכל לומר לך מי הסוחר והוא ידוע ואמין.לא מופיע בזאפ.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
spazzz,
נשמע שהמחיר הנ"ל הוא סביר ביותר למסך 8404 שכן הוא אותותו יוצא משיווק - מסך מצויין ולא תשמע אף תלונה מבעלים שלו באתר זה.
בר,
חבל להוציא כסף על מסך בגודל 42 אינץ' גם אם הוא "סופר איכותי" ממרחק צפיה של 3.5 מטרים, הוא פשוט קטן מדי.
נשמע שהמחיר הנ"ל הוא סביר ביותר למסך 8404 שכן הוא אותותו יוצא משיווק - מסך מצויין ולא תשמע אף תלונה מבעלים שלו באתר זה.
בר,
חבל להוציא כסף על מסך בגודל 42 אינץ' גם אם הוא "סופר איכותי" ממרחק צפיה של 3.5 מטרים, הוא פשוט קטן מדי.
nils3373nils3373 כתב:spazzz,
בר,
חבל להוציא כסף על מסך בגודל 42 אינץ' גם אם הוא "סופר איכותי" ממרחק צפיה של 3.5 מטרים, הוא פשוט קטן מדי....
תוכל לעדכן בבקשה מתי זה אותותו ואם כדי להזמין עכשיו?
מה דגמים מחליפים?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני בכלל לא בטוח שעדיף לך לחשוב איך לשדרג את הגודל על פני הרזולוציה - אתה יושב רחוב מידיי, גם במסך 47" לא תבחין בFHD. שווה לדעתי או להוסיף תקציב, או לרדת אפילו ברזולוציה בשביל לעלות בגודל. אולי ללכת בכלל על פלאזמה 50".
לגבי ה8404:georgcr כתב:nils3373nils3373 כתב:spazzz,
בר,
חבל להוציא כסף על מסך בגודל 42 אינץ' גם אם הוא "סופר איכותי" ממרחק צפיה של 3.5 מטרים, הוא פשוט קטן מדי....
תוכל לעדכן בבקשה מתי זה אותותו ואם כדי להזמין עכשיו?
מה דגמים מחליפים?...
דגם ה37 כבר לא משווק מארץ, 42 נשארו עוד כמה (נכון לאתמול),
הדגמים החדשים אמורים להגיע בעוד חודש-חודשיים, ואם למישהו יש פרטים עליהם (בעיקר מחירים) אני גם אשמח לשמוע..