אתר בחו"ל שניתן להזמין ממנו אוזניות לארץ
שלום לכולם.
הרבה זמן אני רוצה לקנות את ה- SK SkullCrashers אבל החנות היחידה שמוכרת אותן הארץ היא BUG והיא רוצה 550 שקלים על האוזניות בזמן שבאתרים כמו Amazon Ebay וכו' ניתן להשיג אותן במחיר של 40 - 70$ מקסימום ולפי דעתי לשלם 200 שקל יותר זה פשוט טמטום ורציתי לדעת אם יש אתר שניתן להזמין ממנו אוזניות לישראל מחו"ל
תודה רבה מראש על העזרה
הרבה זמן אני רוצה לקנות את ה- SK SkullCrashers אבל החנות היחידה שמוכרת אותן הארץ היא BUG והיא רוצה 550 שקלים על האוזניות בזמן שבאתרים כמו Amazon Ebay וכו' ניתן להשיג אותן במחיר של 40 - 70$ מקסימום ולפי דעתי לשלם 200 שקל יותר זה פשוט טמטום ורציתי לדעת אם יש אתר שניתן להזמין ממנו אוזניות לישראל מחו"ל
תודה רבה מראש על העזרה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש מוכרים באיביי ששולחים לישראל (גם אם היא לא רשומה כיעד, אם כתוב אירופה בד"כ המוכר יסכים - שווה לשאול).
בנוסף, יש שירותים כמו Mustop שמאפשרים משלוח מאמזון לישראל אבל בתוספת עלויות המשלוח אני לא בטוח שזה ייצא משתלם.
בנוסף, יש שירותים כמו Mustop שמאפשרים משלוח מאמזון לישראל אבל בתוספת עלויות המשלוח אני לא בטוח שזה ייצא משתלם.
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תבדוק, תלחץ על ה"ארה"ב" שיש להם במחיר משלוח ותחליף לישראל, וזה יכתוב לך כמה עולה, אבל למה SKULLCANDY בכלל? הם עושים אוזניות נוראיות למחיר, אפילו בארה"ב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
באיביי צריך פשוט לוודא שכתוב Brand New בתאור בהרחבה של המוצר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"