מערכת הפעלה לא עולה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
niko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4965
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #1 

היי,
מאתמול בערב המחשב היה איטי בטירוף, ובמהלך הלילה הוא עשה ריסטרט ונשאר
על מסך שחור במהלך העלאת XP.

למטה כתוב:
NTLDR IS MISSING
PRESS CTRL ALT DEL TO RESTART

החלטתי לפרמט אבל אני מקבל את ההודעה הזו בכל מקרה......
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

רגע גם אחרי פירמוט ההודעה מגיע? זואת אומרת אחרי פירמוט מלא של הכונן מחיקה של כל המידע התקנה מחדש עוברת עד הסוף? ולאחר מכן אתה מקבל את ההודעה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

nivminkov1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש קובץ מסויים שחסר, כמו שהודעה אומרת כמובן.

מספר פעמים נתקלתי בהודעה הזאת, זה יכול לקרות כאשר מכבים את המחשב בדיוק ברגעים שהוא על ה-BOOTSCREEN כלומר בקטע שמחשב עולה ויש שלושה נקודות כחולות רצות.
יש שתי אפשרויות לסדר את הבעיה הזאת:
1. חיבור ההרדיסק עליו מותקנת מערכת ההפעלה של ה-XP למחשב מבוסס XP אחר, ניתן לעשות זאת בעזרת מתאם SATA/IDE ל- USB (תוכל לחבר את ההרדיסק עצמו לספק כוח של המחשב - למשל להפעיל את המחשב המקולקל ורק לחבר את הכבל SATA או IDE בעזרת מתאם לחיבור USB למחשב אחר, לפטופ למשל-מבוסס XP). מה שקורה זה שברגע שההרדיסק מחובר (והמחשב מזהה אותו כמובן בתור הרדיסק) המחשב משלים קבצים חסרים להרדיסק וזה פותר את הבעיה. ברוב המקרים זה עובד, אבל זה לא ודאי. עדיף לחכות דקה או שתיים לאחר שהמחשב מזהה אותו ואז לנתק את ההרדיסק.

2. להשלים את הקובץ החסר באופן ידני - אני לא בדיוק זוכר איך עושים זאת, אבל אני מאמין שאם תחפש בגוגל "NTLDR IS MISSING " תמצא המון, מדריכים (זו בעיה נפוצה)

ולהבא עדיף לתת למחשב לעלות מאשר לעשות כיבוי בכפייה ברגעים שהוא עולה (אם זה מה שקרה כמובן)
אם הבעיה חוזרת, כדאי לעשות בדיקה להרדיסק באמצעות תוכנת HDTUNE כדי לוודא שהוא תקין לגמרי.

נסה את הפתרונות ואם לא תצליח ננסה למצוא פתרון אחר שיפתור את הבעיה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”