כידוע, HULU כיום הוא שירות הוידאו החינמי מהחשובים בארה"ב חוץ מ-YOUTUBE.
HULU נותן תכנים איכותיים עם זכויות יוצרים (יוטיוב - לא ממש...) בחינם, אך רק למסכי המחשב.
ככל הנראה שהרווחים של HULU עדיין לא מחפים על החשש שלהם מכך שאנשים פשוט יתנתקו משירותי הכבלים ויצרכו את התוכן הזה בחינם דרך האינטרנט (לרוב דרך HTPC, BOXEE או דרכים אחרות ש-HULU נאבקו קשות בכדי למנוע).
HULU מאגד מספר רב של מקורות וידאו, אך אחת מהבעיות היא שגורמים מסויימים (כגון VIACOM בעלי COMEDY CENTRAL) גילו שהם יכולים לעשות הרבה יותר כסף על ידי משיכת התכנים מחוץ ל-HULU ולתוך אתרים יעודיים משלהם (ע"ע DAILY SHOW, COLBERT REPORT ו-SOUTHPARK שהיו מהתכנים הפופולריים ביותר ב-HULU בשנה האחרונה).
מצד שני, יותר ויותר תכנים עוברים לסלון דרך פתרונות עקיפים בסגנון של BOXEE ו-HTPC ללא כל דרך לעצור אותם.
במקור, האתר שימש להם להגברת העניין בתכנים של הערוצים השונים שהשתתפו באתר, בכדי להשלים פרקים שהיו חסרים, ולאפשר לאנשים לצפות בסדרות שהם פספסו במקור. הדבר באמת גרם לעליה ברייטינג בעיקר בתוכניות שרצות כמה שנים.
כרגע הם מדברים על מעבר ל-SUBSCRIPTION בשביל תוכן PREMIUM, אך כמו שאנחנו מכירים עם ערוצי הכבלים בישראל (ע"ע ערוץ 5), מהר מאוד מרבית התוכן המעניין יעבור למנויים כאשר התכנים הראשיים יהיו בעיקר מנה ראשונה שמטרתה היא לגרום לרעב אצל הלקוחות.
האם HULU יהיה בעצם הכבלים של העתיד (OVER THE TOP זה שם השיטה)? העלות צפוייה להיות כ-10$ לחודש לתוכניות מסויימות.
http://www.wired.com/epicenter/2010/04/ ... -showdown/
http://www.retrevo.com/content/blog/201 ... g-cable-tv
HULU מכריזים שבקרוב יהיה להם SUBSCRIPTION לתכנים מסויימים
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
באופן אישי הייתי שמח לשלם סכום כזה או דומה לזה בשביל לקבל את התוכן הזה שאני מקבל היום בדרכים פחות לגיטימיות.
חבל שבארץ אף אחד לא מרים כפפה ואם יש פתרונות אז הם פחות איכותיים (Orange Time)
חבל שבארץ אף אחד לא מרים כפפה ואם יש פתרונות אז הם פחות איכותיים (Orange Time)
Need more cowbell
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
השיטה שיס עובדת ניתנת להרחבה על מחשבים.
לגבי ORANGE TIME, זה עניין של זכויות יוצרים ולהם כרגע יותר קשה להביא תוכן כשהמטרה הסופית היא להחליף ממיר של יס או הוט (או DTT) לממיר שלהם.
אפשר יהיה לשפוט את זה אם וכאשר יהיה להם ממיר. כרגע, כשהיעד הוא רק המחשב הביתי, זה טיפה מקשה.
HULU נותן בחינם את התכנים כי זה אתר שמי שמפעיל אותו זה הרשתות בעלות הזכויות על התוכן. לכן הם מרוויחים על פרסומות וזה כדאי להם.
לגבי ORANGE TIME, זה עניין של זכויות יוצרים ולהם כרגע יותר קשה להביא תוכן כשהמטרה הסופית היא להחליף ממיר של יס או הוט (או DTT) לממיר שלהם.
אפשר יהיה לשפוט את זה אם וכאשר יהיה להם ממיר. כרגע, כשהיעד הוא רק המחשב הביתי, זה טיפה מקשה.
HULU נותן בחינם את התכנים כי זה אתר שמי שמפעיל אותו זה הרשתות בעלות הזכויות על התוכן. לכן הם מרוויחים על פרסומות וזה כדאי להם.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
Pavelz כתב:באופן אישי הייתי שמח לשלם סכום כזה או דומה לזה בשביל לקבל את התוכן הזה שאני מקבל היום בדרכים פחות לגיטימיות. (Orange Time)...