רכישת PS3 בצרפת
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
חיפוש קטן היה עונה לך על השאלות הללו אבל אם כבר הגבתי...
לא אמורה להיות לך שום בעיה באשר היא להביא מצרפת מאחר וגם שם תקן השידור הסטנדרטי הוא PAL בדיוק כמו בארץ.
רק נא קח בחשבון שאם יתקלקל לך המכשיר אתה תבכה והרבה. ישפאר לא לוקחים על עצמם תיקון מכשירים שלא נקנו דרכם ואילו המעבדות הפרטיות למיניהם יעקצו אותך מכל הכיוונים.
בהצלחה
לא אמורה להיות לך שום בעיה באשר היא להביא מצרפת מאחר וגם שם תקן השידור הסטנדרטי הוא PAL בדיוק כמו בארץ.
רק נא קח בחשבון שאם יתקלקל לך המכשיר אתה תבכה והרבה. ישפאר לא לוקחים על עצמם תיקון מכשירים שלא נקנו דרכם ואילו המעבדות הפרטיות למיניהם יעקצו אותך מכל הכיוונים.
בהצלחה
וקח בחשבון שאם אתה קונה בצרפת אתה לא חוסך כ"כ הרבה - בערך 300-400 ש"ח למיטב זכרוני (כ1500-1600 ש"ח למכשיר באירופה).
בתמורה - אין לך אחריות בארץ
אתה נסחב בטיול עם קופסא ענקית
אתה עלול להתפס במכס ולשלם מכס שיעלה לך הרבה יותר.
ליביו
בתמורה - אין לך אחריות בארץ
אתה נסחב בטיול עם קופסא ענקית
אתה עלול להתפס במכס ולשלם מכס שיעלה לך הרבה יותר.
ליביו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי היום, עם המחירים הנמוכים מאוד, באמת לא שווה - אלא אם אתה עולה על איזה דיל מהסרטים.
לי יש PS3 שהביאו לי מצרפת. עובד כמו בובלה.
לגבי בלוריי - תלוי איך מסתכלים על זה.
יש סרטי בלוריי מארה"ב - שמתאימים רק לארה"ב - והם בד"כ גם דיי זולים - אז אולי עדיף PS3 אמריקאי? (יש הרבה מאוד סרטים לא נעולים בכלל).
אבל וזה אבל גדול - תכניס לך לראש דבר אחד - זה בכלל לא משנה כמה תחסוך על הPS3 עצמו - ולכן - זה ממש, אבל ממש לא קריטי ועדיף לקנות פה (שוב אלא אם יש איזה דיל מממממאוד משתלם) וכל זה למה?
כי כמה שתבזבז על הPS3 זה נחמד ויפה - אבל על כל הדברים שתקנה אח"כ - כאן תהיה ההוצאה העיקרית שלך - וזה כבר דברים שאולי כן עדיף להביא מחו"ל.
שלטי DS3, משחקים, שלט לבלוריי, PLAY TV - אם אתה רוצה לראות DTT וכד'...
MY 2 CENTS
לי יש PS3 שהביאו לי מצרפת. עובד כמו בובלה.
לגבי בלוריי - תלוי איך מסתכלים על זה.
יש סרטי בלוריי מארה"ב - שמתאימים רק לארה"ב - והם בד"כ גם דיי זולים - אז אולי עדיף PS3 אמריקאי? (יש הרבה מאוד סרטים לא נעולים בכלל).
אבל וזה אבל גדול - תכניס לך לראש דבר אחד - זה בכלל לא משנה כמה תחסוך על הPS3 עצמו - ולכן - זה ממש, אבל ממש לא קריטי ועדיף לקנות פה (שוב אלא אם יש איזה דיל מממממאוד משתלם) וכל זה למה?
כי כמה שתבזבז על הPS3 זה נחמד ויפה - אבל על כל הדברים שתקנה אח"כ - כאן תהיה ההוצאה העיקרית שלך - וזה כבר דברים שאולי כן עדיף להביא מחו"ל.
שלטי DS3, משחקים, שלט לבלוריי, PLAY TV - אם אתה רוצה לראות DTT וכד'...
MY 2 CENTS
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא יותר מידיי. אבל אם יש לך חדר שבו אין לך יס/הוט ואתה רוצה לצפות - ומספיק לך 5 הערוצים - אפשר להשתמש בזה.
או אם אתה לדוגמא לא רואה ערוצים חוץ מ10 ו2 והשאר רואה באינטרנט ואין לך חשק לשלם מכיסך 250 ש"ח כל חודש ליס / הוט.
יש לי מספיק דברים לשלם עליהם חשבונות חוץ מערוצים שאני לא רואה ועונות ישנות של סדרות שכבר ראיתי.
ליביו
יש לי מספיק דברים לשלם עליהם חשבונות חוץ מערוצים שאני לא רואה ועונות ישנות של סדרות שכבר ראיתי.
ליביו
לפני יום-יומיים yarino קנה מזוכה במפעל הפיס ב-1400 ש"ח PS3 חדש עם אחריות של ישפאר.
בקיצור, לא משתלם ולא כדאי לקנות בחו"ל ולהסתכן בלעבור את המכס ובזה שלא תהיה לך אחריות.
גם אם תקנה ב-1500-1600 ש"ח בארץ, זה עדיין עדיף.
בקיצור, לא משתלם ולא כדאי לקנות בחו"ל ולהסתכן בלעבור את המכס ובזה שלא תהיה לך אחריות.
גם אם תקנה ב-1500-1600 ש"ח בארץ, זה עדיין עדיף.