מה עדיף?
המטרה הייתה לראות סרטים בכיף בטלויזיה החדשה...
לצורך כך רכשתי DVD דגם 370 בלו ריי של LG.
צרבתי סרט 4.6G ונתקלתי בפיקסליזציה בלי הפסקה - אולי הדיסק הצרוב לא איכותי מספיק?
אז הלכתי וקניתי DOK 8G (ואפילו כזה שיהיה מהיר להימנע מקטיעות).
הבעיה שאי אפשר להעלות קבצים מעל 4G בפירמוט FAT32 אלא רק ב-NTFS, אבל כניסת ה-USB במכשיר לא יודעת לקרוא את הפירמוט הזה אז נתקעתי בלי יכולת להנות מהרכישה.
אז עכשיו אני מסתכל על סטרימרים פשוטים (רק רוצה לראות סרט בכיף), כדוגמאת ה-WD TV. אבל אני רואה שיש לו קושי להציג תרגום עברית.
ואני שואל את עצמי, לא הכי קל וזול פשוט לרכוש כבל (במקרה שלי DVI-HDMI), ולחבר את המחשב השולחני ישירות לטלויזיה???
עושה רושם שזה (המחשב), הכלי הכי חזק, מעודכן ונוח שאפשר לעבוד איתו.
האם אני צודק או שיש פתרון אחר לדעתכם?
לצורך כך רכשתי DVD דגם 370 בלו ריי של LG.
צרבתי סרט 4.6G ונתקלתי בפיקסליזציה בלי הפסקה - אולי הדיסק הצרוב לא איכותי מספיק?
אז הלכתי וקניתי DOK 8G (ואפילו כזה שיהיה מהיר להימנע מקטיעות).
הבעיה שאי אפשר להעלות קבצים מעל 4G בפירמוט FAT32 אלא רק ב-NTFS, אבל כניסת ה-USB במכשיר לא יודעת לקרוא את הפירמוט הזה אז נתקעתי בלי יכולת להנות מהרכישה.
אז עכשיו אני מסתכל על סטרימרים פשוטים (רק רוצה לראות סרט בכיף), כדוגמאת ה-WD TV. אבל אני רואה שיש לו קושי להציג תרגום עברית.
ואני שואל את עצמי, לא הכי קל וזול פשוט לרכוש כבל (במקרה שלי DVI-HDMI), ולחבר את המחשב השולחני ישירות לטלויזיה???
עושה רושם שזה (המחשב), הכלי הכי חזק, מעודכן ונוח שאפשר לעבוד איתו.
האם אני צודק או שיש פתרון אחר לדעתכם?
סטרימר יותר טוב מהמחשב מבחינת נוחות. מחשב אמנם יותר חזק (אלא אם הוא מחשב ישן) ומעודכן, אבל פחות נוח (למשל אין לך שלט, אין לך ג'וקבוקס, טריילרים וכו'). דבר נוסף חשוב מאוד זה האם המחשב קרוב מספיק לטלויזיה מבחינת חיווט. אם הוא רחוק, אז הכבלים הארוכים ממנו לטלויזיה יכולים לכער את הסלון. זאת בדיוק הסיבה מדוע החלטתי לקנות סטרימר. כדי שאוכל להיפטר מהכבלים הארוכים וכדי שיהיה לי נוח לשלוט על הסרט כאשר אני נמצא בסלון במקום לגשת כל פעם למחשב שנמצא בחדר אחר. בעבר עבדתי עם עכבר בלוטות' אלחוטי אבל זה לא הכי נוח.
לגבי סטרימר, הסטרימר הכי נורמלי והכי זול הוא האקסטרימר, לאחר מכן הפופקורן וכו'.
אין לך מה להסתכל על WD - TV וכל שאר הסטרימרים הזולים יותר מהאקסטרימר, הם פחות טובים ולא מסוגלים להתמודד עם עברית. האקסטרימר עולה 750 שקל ברשת "באג", בדיוטיפרי עולה 650 שקלים.
פופקורן A200 עולה 990 ש"ח בKSP, פופקורן C200 עולה 1590 ש"ח. אלו הדגמים הטובים והפופולרים בפורום הזה.
לגבי סטרימר, הסטרימר הכי נורמלי והכי זול הוא האקסטרימר, לאחר מכן הפופקורן וכו'.
אין לך מה להסתכל על WD - TV וכל שאר הסטרימרים הזולים יותר מהאקסטרימר, הם פחות טובים ולא מסוגלים להתמודד עם עברית. האקסטרימר עולה 750 שקל ברשת "באג", בדיוטיפרי עולה 650 שקלים.
פופקורן A200 עולה 990 ש"ח בKSP, פופקורן C200 עולה 1590 ש"ח. אלו הדגמים הטובים והפופולרים בפורום הזה.
תודה על התשובה המפורטת
אם הסטרימר הוא פתרון מעולה, למה משקיעים הרבה כסף ב-DVD בלו ריי?
מה החסרונות בעבודה עם סטרימר?
מוזר שלא היה לך נוח לעבוד עם עכבר אלחוטי. תמיד חשבתי שזה הפתרון המושלם.
מה החסרונות בעבודה עם סטרימר?
מוזר שלא היה לך נוח לעבוד עם עכבר אלחוטי. תמיד חשבתי שזה הפתרון המושלם.
אני חושב שDVD בלו ריי, מתאים לוידיאופילים היותר כבדים ממני. אני מניח שיש לו יכולות גדולות וטובות יותר. עם זאת לפופקורן C200 יש כונן כזה. בוא נמתין שאחד מהוידיאופילים יענה על שאלה זו
החסרון הנוסף בשימוש מחשב הוא כל ההגדרות למיניהם שצריך לקנפג
קודקים פילטרים וכו סאונד
במזרי מדיה הכל כבר מקונפג בצורה הטובה ביותר.
לי יש גם PS3 שיש לו נגן BLUE RAY וגם A-200
יש כאלו שאוהבים לאסוף סרטים מקוריים
קודקים פילטרים וכו סאונד
במזרי מדיה הכל כבר מקונפג בצורה הטובה ביותר.
לי יש גם PS3 שיש לו נגן BLUE RAY וגם A-200
יש כאלו שאוהבים לאסוף סרטים מקוריים