איך ניתן לעדכן את מכשיר ה- ps3
רכשתי את הקונסולה slim 120 גיגה לפני שבועיים
האם אני חייב לחבר אותה לאינטרנט על מנת להוריד את העדכונים או שיש דרך אחרת? אם חייבים לחבר לאינטרנט כדי לעדכן אשמח לקבל הסבר בסיסי קצר איך לעשות זאת
האם העדכונים קריטיים אם אני משתמש בקונסולה רק למשחקי single ולניגון סרטי בלוריי?
האם אני חייב לחבר אותה לאינטרנט על מנת להוריד את העדכונים או שיש דרך אחרת? אם חייבים לחבר לאינטרנט כדי לעדכן אשמח לקבל הסבר בסיסי קצר איך לעשות זאת
האם העדכונים קריטיים אם אני משתמש בקונסולה רק למשחקי single ולניגון סרטי בלוריי?
עדיף לעדכן כי יש גם עדכוני יציבות.
אפשר לעדכן גם דרך DOK לדוגמא לפי ההוראות הרשמיות:
http://us.playstation.com/support/syste ... /index.htm
(יש אתר מקביל גם אירופאי אם הPS3 שלך אירופאי - כנס לUK.playstation.com ולך לאיזור הSUPPORT)
רק חכה לפחות לערב - נראה שעדיין לא עידכנו פה את העידכון האחרון שיצא היום
אפשר לעדכן גם דרך DOK לדוגמא לפי ההוראות הרשמיות:
http://us.playstation.com/support/syste ... /index.htm
(יש אתר מקביל גם אירופאי אם הPS3 שלך אירופאי - כנס לUK.playstation.com ולך לאיזור הSUPPORT)
רק חכה לפחות לערב - נראה שעדיין לא עידכנו פה את העידכון האחרון שיצא היום
סליחה על הבורות, לא הבנתי
נכנסתי ללינק שהפניתם אותי
אני מוריד קובץ ששוקל 166 צגה למחשב.
איך אני מעדכן את- ps3 עם הקובץ הזה ואיך אני יודע שהעדדכון הצליח ומה הגרסה הנוכחית שלי?
להזכירכם, ה-ps3 לא מחובר לראוטר או משהו כזה (אני לא משחק אונליין ברשת ואין לי ראוטר אלא מודם)
איך אני מעדכן את- ps3 עם הקובץ הזה ואיך אני יודע שהעדדכון הצליח ומה הגרסה הנוכחית שלי?
להזכירכם, ה-ps3 לא מחובר לראוטר או משהו כזה (אני לא משחק אונליין ברשת ואין לי ראוטר אלא מודם)
כדי לעדכן דרך דיסק חיצוני, צריך שהוא יהיה מפורמט FAT32.mayahaz1 כתב:סליחה על הבורות, לא הבנתי
להזכירכם, ה-ps3 לא מחובר לראוטר או משהו כזה (אני לא משחק אונליין ברשת ואין לי ראוטר אלא מודם)...
בתוכו צור תיקיה בשם PS3 , בתוכה צור תיקייה בשם UPDATE ושים בה את הקובץ של העדכון. כל האותיות צריכות להיות גדולות.
במכשיר לך בתפריטים לעדכון ובחר בעדכון דרך אחסון חיצוני.
שחר