האם יש מעביר scart to component שהוא לא transcoder?
על מנת לחבר את יציאת ה scart של הממיר לכניסת component בפלזמה ולהעביר אות rgb הבנתי שנדרש transcoer שמחובר לחשמל dc. הוצע לי לרכוש מעביר מ scart ל component ב כ 200 ש"ח ללא חיבור לחשמל אשר לטענת המוכר עושה את אותה עבודה האמנם??!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לא מכיר TRANSCODER פסיבי.
תמיד אפשר לנסות, אבל זה נשמע לי טיפה חשוד. הרי כל המטרה היא לקבל מקסימום איכות תמונה (אחרת בשביל מה ולטרוח ולא להשתמש בשיטות חיבור פשוטות יותר), ו-TRANSCODER פסיבי חייב לאבד אנרגיה שמבוזבזת בהמרה עצמה.
תמיד אפשר לנסות, אבל זה נשמע לי טיפה חשוד. הרי כל המטרה היא לקבל מקסימום איכות תמונה (אחרת בשביל מה ולטרוח ולא להשתמש בשיטות חיבור פשוטות יותר), ו-TRANSCODER פסיבי חייב לאבד אנרגיה שמבוזבזת בהמרה עצמה.
- oferlaor
- מנהל

ZY
המתאם שנראה בלינק ששלחתה זהוא מתאם לRGBS
אם יש לך TV או פלסמה שהיצרן קבע מראש שדרך ה SCART
ניתן לקבל קומפוננת אתה יכול לחבר אותו ולהגדיר במסך
מצב קופוננת. ואם אין לך כזו הגדרה אין טעם במחבר עדיף
כבל SCART TO SCART ישיר,ואם המסך לא תומך RGB
הפיתרון שלך הוא טרנסקודר בלבד,או S-VHS
אם יש לך TV או פלסמה שהיצרן קבע מראש שדרך ה SCART
ניתן לקבל קומפוננת אתה יכול לחבר אותו ולהגדיר במסך
מצב קופוננת. ואם אין לך כזו הגדרה אין טעם במחבר עדיף
כבל SCART TO SCART ישיר,ואם המסך לא תומך RGB
הפיתרון שלך הוא טרנסקודר בלבד,או S-VHS
הבהרה ושאלה
מדובר במסך פלזמה פנסוניק 37pwd8 שעל פי המפרט יש לו כניסת rgb וגם component , אין לו כניסת scart ולכן הכוונה להעביר אות rgb מיציאת ה scart של הממיר לכניסת ה component של הפלזמה,
שאלה- אם rgb זו שיטת חיבור או שיטת העברת אות וידאו (כך הבנתי מקריאת מילון המינוחים) ו pal זה שיטת שידור (כלומר שני דברים שונים?)--> אז מדוע בהגדרת הממיר אני יכול לבחור או pal או rgb בשורת הגדרת אות הוידאו- אין יכולת להגדית את שניהם בו זמנית. (כיום, עד שתגיע הפלזמה אני מחובר סקארט לסקארט לטלויזיה רגילה וכשאני מגדיר בממיר pal אני רואה הכי טוב, במעבר להגדרת rgb רואים פחות טוב)
שאלה- אם rgb זו שיטת חיבור או שיטת העברת אות וידאו (כך הבנתי מקריאת מילון המינוחים) ו pal זה שיטת שידור (כלומר שני דברים שונים?)--> אז מדוע בהגדרת הממיר אני יכול לבחור או pal או rgb בשורת הגדרת אות הוידאו- אין יכולת להגדית את שניהם בו זמנית. (כיום, עד שתגיע הפלזמה אני מחובר סקארט לסקארט לטלויזיה רגילה וכשאני מגדיר בממיר pal אני רואה הכי טוב, במעבר להגדרת rgb רואים פחות טוב)
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
מעבר להגדרת PAL - משדר תמונה באות קומפוזיט - כלומר אם תהיה מחובר בכבל VIDEO קומפוזיט (צהוב) או בעזרת כבל RF
אתה תראה כמעט אותו דבר - משדר את שלושת הצבעים ביחד ללא הפרדה (יתרון קל של קומפוזיט על RF מפני שהוא מעביר תמונה
בלבד ל- AV בטלויזיה ללא סאונד - RF מעביר אתהתמונה והסאונד ביחד על גבי אותו תדר ולכן פחות עדיף) - בהגדרת RGB אמרת
שאתה רואה פחות טוב = אולי התכוונת שאתה רואה תמונה פחות "חיה" - הצבעים בהגדרת RGB לעומת PAL נראים פחות "חיים" אך
אין ספק שהתמונה יותר איכותית יותר "נקייה"-תנסה לכוון את ההגדרות בטלויזיה שלך - תוריד SHARPNESS תבדוק מה עם ה- CONTRAST...
בכל מקרה אם מבחינתך התמונה יותר טובה ב-PAL - אף אדם לא יכול לבוא ולשנות לך את המחשבה - אפשר תמיד לבוא ולהסביר לך את
סוגי השידור ואת ההבדלים שלהם ומה נחשב יותר טוב ממה - אבל! - בסופו של דבר כל אחד רואה אחרת את הדברים וכל אחד מעדיף משהו
שונה - אם בשבילך (דגש על בשבילך) התמונה ב-PAL יותר טובה - אז היא יותר טובה - נקודה.
אתה תראה כמעט אותו דבר - משדר את שלושת הצבעים ביחד ללא הפרדה (יתרון קל של קומפוזיט על RF מפני שהוא מעביר תמונה
בלבד ל- AV בטלויזיה ללא סאונד - RF מעביר אתהתמונה והסאונד ביחד על גבי אותו תדר ולכן פחות עדיף) - בהגדרת RGB אמרת
שאתה רואה פחות טוב = אולי התכוונת שאתה רואה תמונה פחות "חיה" - הצבעים בהגדרת RGB לעומת PAL נראים פחות "חיים" אך
אין ספק שהתמונה יותר איכותית יותר "נקייה"-תנסה לכוון את ההגדרות בטלויזיה שלך - תוריד SHARPNESS תבדוק מה עם ה- CONTRAST...
בכל מקרה אם מבחינתך התמונה יותר טובה ב-PAL - אף אדם לא יכול לבוא ולשנות לך את המחשבה - אפשר תמיד לבוא ולהסביר לך את
סוגי השידור ואת ההבדלים שלהם ומה נחשב יותר טוב ממה - אבל! - בסופו של דבר כל אחד רואה אחרת את הדברים וכל אחד מעדיף משהו
שונה - אם בשבילך (דגש על בשבילך) התמונה ב-PAL יותר טובה - אז היא יותר טובה - נקודה.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- קיבל תודות: 15 פעמים
כן - בהגדרת PAL - למרות שהכבל המחבר הוא SCART - הוא מעביר תמונה כמו חיבור קומפוזיט
SCART יכול להעביר כמה סוגים : קומפוזיט , S-VIDEO , RGB - תלוי בהגדרות של המכשירים
ותלוי אם הכבל הוא HALF SCART או FULL SCART - בכבל SCART יש 20 פינים פנימיים והפין
ה- 21 הוא המעטפת שמסביב - בכל הגדרה יש לפינים תפקיד שונה ולעיתים בהגדרה מסוימת פין מסויים
פעיל ובהגדרה אחרת הוא לא פעיל - תריץ חיפוש באתר על כבל SCART ותוכל לראות הסבר על הפינים
בכבל - מפורט לפי סוגי ההגדרות (קומפוזיט, RGB , S-VIDEO).
עזוב חיפוש, קבל את הקישור:
http://www.hometheatre.co.il/modules.ph ... icle&sid=7
SCART יכול להעביר כמה סוגים : קומפוזיט , S-VIDEO , RGB - תלוי בהגדרות של המכשירים
ותלוי אם הכבל הוא HALF SCART או FULL SCART - בכבל SCART יש 20 פינים פנימיים והפין
ה- 21 הוא המעטפת שמסביב - בכל הגדרה יש לפינים תפקיד שונה ולעיתים בהגדרה מסוימת פין מסויים
פעיל ובהגדרה אחרת הוא לא פעיל - תריץ חיפוש באתר על כבל SCART ותוכל לראות הסבר על הפינים
בכבל - מפורט לפי סוגי ההגדרות (קומפוזיט, RGB , S-VIDEO).
עזוב חיפוש, קבל את הקישור:
http://www.hometheatre.co.il/modules.ph ... icle&sid=7
- oferlaor
- מנהל

אורן,
הבעיה שזה לא "חוקי" להשתמש בזה להספקת מתח - ההספק שזה נותן הוא אפסי (זה מיועד כסיגנל ולא כמקור מתח בניגוד, למשל, ל-DVI).
הבעיה שזה לא "חוקי" להשתמש בזה להספקת מתח - ההספק שזה נותן הוא אפסי (זה מיועד כסיגנל ולא כמקור מתח בניגוד, למשל, ל-DVI).
שאלה
יש לי שאלה
בכבל SCART TO RGBCVS ישנם ארבעה יציאות BNC , ששלושה מהם הם RGB אך הגיד הרביעי מה הוא ?ולאיזה פינים הוא מתחבר במחבר הSCART ?
ברצוני ליצור כבל שכזה מיכוון שיש לי את המחברים האלה וכן כבל מאיכות גבוהה כך שאני חושב שלא צריכה להיות בעיה ליצור כזה
בתודה מאיר .
בכבל SCART TO RGBCVS ישנם ארבעה יציאות BNC , ששלושה מהם הם RGB אך הגיד הרביעי מה הוא ?ולאיזה פינים הוא מתחבר במחבר הSCART ?
ברצוני ליצור כבל שכזה מיכוון שיש לי את המחברים האלה וכן כבל מאיכות גבוהה כך שאני חושב שלא צריכה להיות בעיה ליצור כזה
בתודה מאיר .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- קיבל תודות: 1 פעם
ובמידה ואין יציאות BNC האם אוכל לחבר את ממיר ה3100 דרך יציאת SCART ליציאת הקומפוננט או הRGB במסך LCD 47LY3RF של LG?
במילים אחרות האם המוצר הזה יעזור לי
http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcab ... 7MY7Kw[url][/url]
במילים אחרות האם המוצר הזה יעזור לי
http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcab ... 7MY7Kw[url][/url]