לאחר תקופה די ארוכה החלטתי לרכוש את הפיוניר קורו 6090H . פשוט מרחק הצפייה שלי היה מחייב .
אני יודע שאין מה להוסיף לגבי איכות התמונה והשחורים של פיוניר קורו .
לכן אתמקד יותר לגבי מרכיבים אחרים של המסך המדהים הזה .
פיוניר קורו זה לא רק איכות השחורים ......כל המסך וכל פריט בו בנוי ברמות הכי איכותיות שיש .
ראשית ... אתמקד בהנדסת האנוש ובאיכות הבניה של המסך .
זה המסך הראשון שראיתי שהשקיעו בו כלכך הרבה תשומת לב בתכנון שלו .ובאיכות החומרים ממנו הוא בנוי .
. החלק האחרי של המסך בנוי בצורה ובאיכות חומרים מהמשובחים ביותר . תושבת המסך בנויה בעובי של מרכב של מרצדס ואני לא מגזים בכלל .
הכניסות למסך ממוקמות במרכז המסך והם שקועות די פנימה בצורה ששום כבל שהוא לא יתקפל על הקיר אפילו שהמסך יהיה מותקן במתקן צמוד קיר .
חזית המסך + מסגרת המסך כל כך מושלמת ללא שום מגרעת באיכות הפלסטיק פשוט מושלם לכל המסגרת .
תפריטי מסך ויכולת כיול + גרפיקה . פשוט ברמה אחת מעל כל המותגים האחרים שהיו לי עד היום . הכול מתכונן בקפידה .
תפריט כלים+קיצור דרך . לדעתי עם התכנון הטוב ביותר שיש הכל נגיש לפעולות הכי מתבקשות שיש .
השלט ...
הוא פשוט יצירת מופת שיכול לשלוח את כל היצרנים לללמוד ליצר שלטים .
איכות הבניה עשוייה מהחומרים המשובחים ביותר שיש . כל המיתוג יושב בצורה הכי נכונה שיש .
השלט כל כך מאוזן מבחינת המשקל שלו שאיך שלא תחזיק אותו הוא יושב לך על היד בצורה הטובה ביותר שיש .
כניסות ישירות למסך בלי שום דפדוף מיותר .
לחצן הוולויום יושב בצד ימין לדעתי הכי טוב שיש .
איכות הסאונד והכיול +הרמקולים של המסך. פשוט חווית סאונד לפחות ברמה של מערכת מיקרו סופר איכותית .
איכות ועיבוד התמונה . לדעתי ברמה הטובה ביותר שיש המסך לא מאבד שום פרט .
איכות השחורים ..... פשוט אין לי מה להוסיף פשוט מושלם ברמות שאין לזה שום מתחרה הפסים השחורים פשוט מושלמים לפעמים הם נראים לי יותר שחורים מהמסגרת של המסך .
איכות ורמת הצבע במסך מעולה ..יש לו יכולת כיול פנטסטית אשר מצריכה די זמן כדי לקבל את הגוון המתאים ביותר . הצבעים ניראים עשירים וטבעיים .
איכות התמונה בשידורי SD .
נראים די טוב למסך בגודל 60 אינצ' . יש לציין שהערוץ שנראה הטוב ביותר הוא ערוץ 2 .
איכות התמונה בשידורי HD דרך יס מקס HD .
נותן תוצאות די מכובדות ליחס איכות השידורים שמציגה יס .
איכות התמונה דרך נגן בלוריי .
לדעתי לא ראיתי שום מסך שנותן תמונה כזאת איכותית מפורטת מלאה בפרטים וברמות צבע לא מהעולם הזה .
לסיכום ..
פיוניר קורו הוא מסך הפלזמה הטוב ביותר והאיכותי ביותר מכל הבחינות . ונראה לי שזה יהיה חותמו גם בעתיד הקרוב רחוק .
המסך נרכש דרך העולם הדיגיטלי ברמת השרון .
אני רוצה להודות לעמיחי מהעולם הדיגיטלי על המקצעיות השרות והסבלנות .
יום טוב לכולם .