LG 47LH50YR LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ממשיך בחיפושי ( הבלתי נגמרים אני מוכרח לאמר ) אחרי מסך דק לסלון ( הצפייה תהיה כולה דרך yes max HD )
אחרי שכמעט השתכנעתי וסגרתי על הפלאזמה 50" של סמסונג ( b550 ) נבהלתי מנושא ההשתקפויות מאחר והסלון די מואר.
החלטתי לנסות כיוון של LCD 47 ונקלתי בדגם הנ"ל ( LG 47LH50YR LCD ), הבעייה היא שאין לי עליו ממש
חוות דעת ובעיה נוספת שבחיפוש בזאפ עולה שהוא נמכר בעיקר על ידי חנויות פחות מוכרות ולרוב ע"י יבוא מקביל.
אם מישהו שמע משהו על הדגם הזה ויכול להעיר את עיני או המלצה לדגם אחר בסדר גודל של מחיר כזה, אשמח מאוד לשמוע.

B5E60
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אהלן,
לא מזמן רכשתי את ה-42LH50:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 43#1051043
בפרספקטיבה של חודשיים, אני ממליץ עוד יותר על המסך, בעיקר לכדורגל, SD ו-PS3.
הדבר היחיד שטיפה חסר זה עומק בשחורים, שמפורטים פחות מהפאנלים ברמת המחיר המקבילה של סוני וסמסונג.
הנושא מורגש בעיקר בסרטים חשוכים (SIN CITY וכד') - התמונה קצת פחות 'קריספי' מבסמסונג B530, לדוגמא, אבל הצבעים והתנועה ב-LG טובים יותר בעיני. אני צופה מעט יחסית ב-HD (למעט PS3), ולכן ה-LG עדיפה בעיני למי שיש צרכים זהים.

בכל מקרה, העצה הכי טובה שקיבלתי פה בפורום היא לעשות סיבוב בחנויות מתמחות. זה נשמע קצת בנאלי ונדוש, אבל ההבדל לעומת הרשתות הגדולות הוא ממש שמיים וארץ. מניסיון שלי ושל רבים אחרים, רק שם תוכל לבדוק בעצמך מסכים שמעניינים אותך, לקבל ייעוץ מקצועי ובדרך כלל גם מחיר יותר טוב.

מקווה שעזרתי במשהו...
בהצלחה!

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

LG LH50

שליחה #3 

גם אני כמעט שנה עם 42LH50,אכן השחורים לא עמוקים בהשוואה אולי למסכים אחרים (אני מתבסס יותר על ביקורות,לי זה לא מידי מפריע) אבל מעבר לזה המסך נהדר בשידורי SD,לטעמי מתמודד איתם מעולה ותמונת HD מצוינת
הביקורת היחידה שלי כלפי המסך שלי...זה שלא קניתי 47'...או יותר טוב 55'

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

אחלה מסך ויש לו עלות תועלת גבוהה, חשוב לשים לב שב- HD היתרון שלו לעומת המתחרים קטן יותר והוא משיג תוצאות טובות אך לא יוצאות דופן מצד שני ב- MAX HD יש מספיק שידורי SD באיכות נמוכה כדי להנות מהיכולת של המסך להציג SD בצורה טובה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”