דחוף!!! האם לבטל רכישה של פנסוניק V10 58
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78924
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עושה רושם שגם אחרי 1500 שעות עבודה המגמה ממשיכה לעלות ולא לרדת .
לפי מה שקראתי מהכתבה שנכתבה כאן, נאמר כי המגמה בשלב מסויים ישקעו.
"כך שאפקטיבית, יש לצפות שהשחורים בעצם ישקעו בחזרה לרמה המקורית שלהם (או קרוב לה) אחרי שיעברו מספיק שעות לכך".
בכל אופן עד עכשיו לא נאמר באף מקום כי אכן קיים שינוי ברמת השחור "לטובה" לאחר מספר רב של שעות -> מה שאותי ממש מפחיד כי גם אני כרגע בשלב של הזמנה.
אשמח לשמוע האם יש מישהו שיכול לעדכן או יודע שאכן כפי שנאמר במאמר אכן השחור ישקעו בחזרה .
לפי מה שקראתי מהכתבה שנכתבה כאן, נאמר כי המגמה בשלב מסויים ישקעו.
"כך שאפקטיבית, יש לצפות שהשחורים בעצם ישקעו בחזרה לרמה המקורית שלהם (או קרוב לה) אחרי שיעברו מספיק שעות לכך".
בכל אופן עד עכשיו לא נאמר באף מקום כי אכן קיים שינוי ברמת השחור "לטובה" לאחר מספר רב של שעות -> מה שאותי ממש מפחיד כי גם אני כרגע בשלב של הזמנה.
אשמח לשמוע האם יש מישהו שיכול לעדכן או יודע שאכן כפי שנאמר במאמר אכן השחור ישקעו בחזרה .
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
האמת שאני כבר נתתי החלטה , אני בגדול אמור לקבל את ה"V" שלי מחר
.
כי חוץ מהפרמטר של השחור שכפי הנראה קשה לראותו בעין (בין אם זה אפור שחור, לשחור שחור)עדיין איכות התמונה היא בין הגבוהות שיש(וכמובן יחס של עלותו תועלת-זה שווה מבלי לעשות חור בכיס ראה ערך : "פיוניר" כזה או אחר) אבל מאוד עיניין אותי האם נעשה הבדיקה לדברים שנאמרו על ידי עופר.
כי חוץ מהפרמטר של השחור שכפי הנראה קשה לראותו בעין (בין אם זה אפור שחור, לשחור שחור)עדיין איכות התמונה היא בין הגבוהות שיש(וכמובן יחס של עלותו תועלת-זה שווה מבלי לעשות חור בכיס ראה ערך : "פיוניר" כזה או אחר) אבל מאוד עיניין אותי האם נעשה הבדיקה לדברים שנאמרו על ידי עופר.
גם אני החלטתי לרכוש V10 למרות השרשור על רמת השחורים באתר AVS.
אתה יכול לראות התיחסות שלי לענין כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 42#1067642
אתה יכול לראות התיחסות שלי לענין כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 42#1067642