תגובות לכתבה: מבחן אוזניות ה-High End הגדול
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
מבחן אוזניות ה-High End הגדול.
מבחן אוזניות ה-High End הגדול.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תודה על ההשקעה.
הסיווג שלך נותן מסגרת וכיוון כללי נחמד כשבאים לבחור אוזניה.
חיפוש אוזניות אולטימטיביות תמיד מעסיק אותי אבל בתור צרכן בעיקר של מוזיקה קלאסית וג'אז חסרה לי השוואה גם ל AKG 701/2 ול- BEYERDYNAMIC 880/990, שנחשבות בעלות במה טובה ומאד אווריריות.
האם יצא לך לשמוע אותן בעבר גם אם לא ראש בראש עם הנבחנות הבמחן הזה?
תודה, גבי.
הסיווג שלך נותן מסגרת וכיוון כללי נחמד כשבאים לבחור אוזניה.
חיפוש אוזניות אולטימטיביות תמיד מעסיק אותי אבל בתור צרכן בעיקר של מוזיקה קלאסית וג'אז חסרה לי השוואה גם ל AKG 701/2 ול- BEYERDYNAMIC 880/990, שנחשבות בעלות במה טובה ומאד אווריריות.
האם יצא לך לשמוע אותן בעבר גם אם לא ראש בראש עם הנבחנות הבמחן הזה?
תודה, גבי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יופי של ביקורת, איזו יסודיות!
באופן משעשע משהו, נראה שאופי של חברה הוא חוצה דגמים - היו לי גרדו בדגם נמוך יותר (בהרבה) והיום יש לי סנהייזר 595, ואומנם האיכות כנראה לא מתקרבת לתיאורים שלך אבל האופי וההתנהגות בהחלט מוכרים לי.
באופן משעשע משהו, נראה שאופי של חברה הוא חוצה דגמים - היו לי גרדו בדגם נמוך יותר (בהרבה) והיום יש לי סנהייזר 595, ואומנם האיכות כנראה לא מתקרבת לתיאורים שלך אבל האופי וההתנהגות בהחלט מוכרים לי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אהבתי את צורת הכתיבה והגישה העניינית, אך כמו קודמיי חסרה לי ההשוואה לakg וביירדינמיק (לא חסרה לי אישית כי שמעתי את כל הדגמים מלבד הps בשלב כזה או אחר).
בנוסף, מגבר הnaim הינו מגבר מעולה אבל ניחן בחוסר התאמה מוחלטת לאוזניות גראדו, וגם לא מספיק טוב לhd800 האימתניות.
אך תלונותיי הן קמצוץ לעומת החשיפה והמודעות שהעלית בקרב חברי האתר, כל הכבוד!
בנוסף, מגבר הnaim הינו מגבר מעולה אבל ניחן בחוסר התאמה מוחלטת לאוזניות גראדו, וגם לא מספיק טוב לhd800 האימתניות.
אך תלונותיי הן קמצוץ לעומת החשיפה והמודעות שהעלית בקרב חברי האתר, כל הכבוד!
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על המאמר המושקע!
ברשותך, בתור בעליהם של HD-650 מזה מספר שנים אני חושב שככל הנראה הייתה לך בעייה ב SETUP
ה 650 ואני מניח גם ה800 צריכות להיות מחוברות למגבר אוזניות מתאים, לא לשכוח שהם 300 אוהם וצריכים מגבר חזק עם ביצים כדי להפעילם נכון, מניסיוני הדל עם GRADO גם הם בד"כ צריכים מגבר מותאם אליהם.
במקרה שלי ה650 מחוברות ל XCAN V3 של MF המותאם להם כמו כפפה ומוציא תוצאות יפות מאוד ביחס למחיר כמובן.
1 וואט מול 560mW/channel, 8Ω ב NAIM זה משמעותי.
כמובן שגם טעמו האישי של המאזין משחק תפקיד לא קטן וכל מאזין חייב לבחור את הסאונד שמתאים לו.
ברשותך, בתור בעליהם של HD-650 מזה מספר שנים אני חושב שככל הנראה הייתה לך בעייה ב SETUP
ה 650 ואני מניח גם ה800 צריכות להיות מחוברות למגבר אוזניות מתאים, לא לשכוח שהם 300 אוהם וצריכים מגבר חזק עם ביצים כדי להפעילם נכון, מניסיוני הדל עם GRADO גם הם בד"כ צריכים מגבר מותאם אליהם.
במקרה שלי ה650 מחוברות ל XCAN V3 של MF המותאם להם כמו כפפה ומוציא תוצאות יפות מאוד ביחס למחיר כמובן.
1 וואט מול 560mW/channel, 8Ω ב NAIM זה משמעותי.
כמובן שגם טעמו האישי של המאזין משחק תפקיד לא קטן וכל מאזין חייב לבחור את הסאונד שמתאים לו.
yossi126 ו arotman - המגבר בו השתמשתי הוא מגבר טרנסיסטורי במשקל כבד, ואני מאד מרוצה שהיתה לי
האפשרות להשמתש בו ולא באופצייה נחותה יותר. אין פה שום "חוסר התאמה" אלא להיפך, זה מגבר חזק בעל
עכבת יציאה נמוכה וככזה מתאים לאוזניות קשות לדחיפה (בשונה ממספר מגברי שפורפרות למיניהם).
arotman - להזכירך ה 650 שהתמשתי בהן הן מהסוג שלפני השדרוג ולכן הן כנראה נשמעו "יבשות".
לכל מי שמאוכזב שאין ייצוג ל AKG או ביירדינמיק, אני מתנצל אבל זה מה שקיבלתי לביקורת
האפשרות להשמתש בו ולא באופצייה נחותה יותר. אין פה שום "חוסר התאמה" אלא להיפך, זה מגבר חזק בעל
עכבת יציאה נמוכה וככזה מתאים לאוזניות קשות לדחיפה (בשונה ממספר מגברי שפורפרות למיניהם).
arotman - להזכירך ה 650 שהתמשתי בהן הן מהסוג שלפני השדרוג ולכן הן כנראה נשמעו "יבשות".
לכל מי שמאוכזב שאין ייצוג ל AKG או ביירדינמיק, אני מתנצל אבל זה מה שקיבלתי לביקורת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מ ע ו ל ה !
ממש נהנתי לקרוא את המאמר!
Hazoom,
תגיד, מה זה הראש הזה שאתה מחזיק בבית לצרכי צילום אוזניות...
ממש נהנתי לקרוא את המאמר!
Hazoom,
תגיד, מה זה הראש הזה שאתה מחזיק בבית לצרכי צילום אוזניות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Hazoom,
וואלה?! זה עשוי מקרטון? מדביקים את זה?
הצילומים של האוזניות עם זה יצאו מדהים!
וואלה?! זה עשוי מקרטון? מדביקים את זה?
הצילומים של האוזניות עם זה יצאו מדהים!
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
איתי, מתגובתך אני מתרשם שאין לך נסיון יתרה עם מגברים. הגראדו והנאים לא מתאימים כלל בשל האופי הבהיר של שני הרכיבים (אני מחכה שמתן יתמוך בטענתי, כי הוא מכר את הנאים בדיוק בגלל זה). לעומת זאת, מגבר מנורות נהדר למחירו שהיה לי נשמע הרבה יותר טוב עם הגראדו (ליטל דוט 4 se).
שני המגברים נבדקו ראש בראש בביתי. הנאים החמיא לבייר 880 והליטל דוט לגראדו.
שני המגברים נבדקו ראש בראש בביתי. הנאים החמיא לבייר 880 והליטל דוט לגראדו.
yossi126 - אם תשים לב כתבתי בביקורת שמי שרוצה למתן מעט את אופיין של הגראדו יכול לשדך אותן
לציוד מתאים, הכוונה היתה למגבר שפורפרות. השידוך הזה הגיוני, אבל בביקורת אני צריך מגבר שיחשוף
הכל ולא יקח אוזניות ויעשה אותן יותר "נעימות", זו כבר בחירה של מי שרוכש אותן
לציוד מתאים, הכוונה היתה למגבר שפורפרות. השידוך הזה הגיוני, אבל בביקורת אני צריך מגבר שיחשוף
הכל ולא יקח אוזניות ויעשה אותן יותר "נעימות", זו כבר בחירה של מי שרוכש אותן
כל הכבוד
איזו השקעה!!סחתיין על הפאזל . . .
אגב לגבי הדיסק של ultrasone , הוא מותאם ספציפית לאוזניות שלהם . . .אני מניח שבאוזניות האלו הוא נשמע טוב . .
אני יכול להעיד - יש לי אותו בבית ויש לי גם את הפרוליין 750 ואת הdt880 והוא נשמע מעולה בפרוליין. אלו רצועות שמוקלטות בשיטה (לא זוכר איך קוראים לה) שמתאימה לטכנולוגיה של ultrasone ...אני חושב שזה נקרא s logic . .
קצת מפתיע אותי שהתאכזבת לגביהן כי הפרוליין 750 לדעתי מדהימות .
אני מוכן לנדב אותן למבחן הבא +את הdt880 .
איזו השקעה!!סחתיין על הפאזל . . .
אגב לגבי הדיסק של ultrasone , הוא מותאם ספציפית לאוזניות שלהם . . .אני מניח שבאוזניות האלו הוא נשמע טוב . .
אני יכול להעיד - יש לי אותו בבית ויש לי גם את הפרוליין 750 ואת הdt880 והוא נשמע מעולה בפרוליין. אלו רצועות שמוקלטות בשיטה (לא זוכר איך קוראים לה) שמתאימה לטכנולוגיה של ultrasone ...אני חושב שזה נקרא s logic . .
קצת מפתיע אותי שהתאכזבת לגביהן כי הפרוליין 750 לדעתי מדהימות .
אני מוכן לנדב אותן למבחן הבא +את הdt880 .
אוריאל - ה s logic זה כולה שיטה שבה הדרייבר ממוקם מחוץ למרכז האוזנייה (ישנה גם תמונה בביקורת), והדיסק
הדגמה שלהם נשמע כמו דיסק הדגמה טוב, אבל לא קיבלתי את הרושם של הקלטה מסוג binaural או משהו מיוחד.
הדגמה שלהם נשמע כמו דיסק הדגמה טוב, אבל לא קיבלתי את הרושם של הקלטה מסוג binaural או משהו מיוחד.
קטע מס' 6 והקטע האחרון הם binaural אאל"ט. באמת דיסק רפרנס מושקע.
הסקירה מבורכת וכל הכבוד ליוזמה וההשקעה, יפה לראות שהאתר בניגוד למקובל בארץ לא מזניח את התחום.
היה נחמד אם היית נכנס ליותר פרטים בהשוואה בין הדגמים, במיוחד הHD800/PS1000. כאמור גם בולטת ההיעדרות של הבייר והAKG מוזר שהוא החליט לא להוסיף אותן, אולי בסיבוב הבא?
הסקירה מבורכת וכל הכבוד ליוזמה וההשקעה, יפה לראות שהאתר בניגוד למקובל בארץ לא מזניח את התחום.
היה נחמד אם היית נכנס ליותר פרטים בהשוואה בין הדגמים, במיוחד הHD800/PS1000. כאמור גם בולטת ההיעדרות של הבייר והAKG מוזר שהוא החליט לא להוסיף אותן, אולי בסיבוב הבא?
Ignorance is Bilsszork17 כתב:אני לא מתכוון לקנות אוזניות והן בכלל לא מענינות אותי
...
+1, אם בא לך לעשות איזה addendum עם W/SA5000 אפשר לדבר על זה...אוריאל כתב:כל הכבוד![]()
![]()
![]()
אני מוכן לנדב אותן למבחן הבא +את הdt880 ....
נהניתי מאוד לקרוא את הסקירה , בהחלט סקירה מקפת עם מגוון שונה של אוזניות .
מה שהפריע/חסר לי בסקירה :
א. כבוגר ה 600 של סנססהיזר , הופתעתי לקרוא את החוויה ה"אנמית" של ה 650 (ומצד שני שמחתי על ה 800) , כנראה מדובר בסוג ההגברה ?
ב. חסר לי רפרנס למחיר של כל אוזניה , כי גם היא מהווה מדד/שיקול בעת סקירה ובוודאי קניה של אוזניה ברמה הזו.
תודה,דרור.
מה שהפריע/חסר לי בסקירה :
א. כבוגר ה 600 של סנססהיזר , הופתעתי לקרוא את החוויה ה"אנמית" של ה 650 (ומצד שני שמחתי על ה 800) , כנראה מדובר בסוג ההגברה ?
ב. חסר לי רפרנס למחיר של כל אוזניה , כי גם היא מהווה מדד/שיקול בעת סקירה ובוודאי קניה של אוזניה ברמה הזו.
תודה,דרור.
נערך לאחרונה על ידי madror ב 22/04/2010 22:09, נערך פעם 1 בסך הכל.