קניית PS3 מהגרלת מפעל הפיס.
אני קניתי את הגרסה של ה-250GB, גם כן מבחור שזכה בפיס ב-1800 ש"ח לפני בערך חודש כשהמחיר הזול ביותר בחנויות על גרסת ה-120GB היה 1800, אז כמובן שכדאי לנסות להוריד אותו עוד.
לשם השוואה, אתה קונה היום במחיר הזול ביותר PS3 NTSC ב-1700 ש"ח ללא כבל HDMI עם אחריות מקומית של החנות.
גם אם לא תצליח להוריד אותו עוד אני הייתי הולך על זה או שמנסה למצוא אחר שכן מוכן לרדת במחיר, תלוי כמובן בהצע שיש ביד2/WINWIN.
לשם השוואה, אתה קונה היום במחיר הזול ביותר PS3 NTSC ב-1700 ש"ח ללא כבל HDMI עם אחריות מקומית של החנות.
גם אם לא תצליח להוריד אותו עוד אני הייתי הולך על זה או שמנסה למצוא אחר שכן מוכן לרדת במחיר, תלוי כמובן בהצע שיש ביד2/WINWIN.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73353
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מה שרובו לא יודעים וגם אני לא ידעתי עד אתמול זה שהם מוכרים את הגירסה הישנה, לא את גירסת ה SLIM. אני אישית לא הייתי רוכש כיום גירסה זו ללא מחיר ממש ממש מפתה.
רכשתי ממנו את המכשיר ב 1400 ש"ח.
ברשותכם אני אחדד שאלה ששאלתי בעבר וקיבלתי תשובות לא הכי ברורות.
יש לי מקרן ורסיבר LX70 ועדיין אני עם טלויזיה CRT, היה לי PS2 שהיה מחובר לרסיבר ולטלויזיה, היום חיברתי את ה PS3 עם HDMI לרסיבר וראיתי דרך המקרן, העניין הוא שאני לא רוצה להדליק את המקרן בכל פעם שהילדים משחקים, שאלתי היא האם ניתן לשחק דרך הטלויזיה ועדיין לשמוע דרך הרסיבר?
יש לי מקרן ורסיבר LX70 ועדיין אני עם טלויזיה CRT, היה לי PS2 שהיה מחובר לרסיבר ולטלויזיה, היום חיברתי את ה PS3 עם HDMI לרסיבר וראיתי דרך המקרן, העניין הוא שאני לא רוצה להדליק את המקרן בכל פעם שהילדים משחקים, שאלתי היא האם ניתן לשחק דרך הטלויזיה ועדיין לשמוע דרך הרסיבר?
אני כמעט בטוח שקניתי את ה SLIM, המכשיר בגרסא הישנה הרבה יותר גדול.Huber כתב:מה שרובו לא יודעים וגם אני לא ידעתי עד אתמול זה שהם מוכרים את הגירסה הישנה, לא את גירסת ה SLIM. אני אישית לא הייתי רוכש כיום גירסה זו ללא מחיר ממש ממש מפתה....
למה לא ? אני דווקא מעדיף אותו.יותר יפה, יותר מאוורר...Huber כתב:מה שרובו לא יודעים וגם אני לא ידעתי עד אתמול זה שהם מוכרים את הגירסה הישנה, לא את גירסת ה SLIM. אני אישית לא הייתי רוכש כיום גירסה זו ללא מחיר ממש ממש מפתה....
נראה לי שכן , יש לך אפשרות בsetting להוציא סיגנל מכל היציאות בו"ז ואז יהיה לך אות גם ביציאה הרגילה (שמחוברת לטלויזיה ) וגם בhdmi....yarino כתב:רכשתי ממנו את המכשיר ב 1400 ש"ח.
יש לי מקרן ורסיבר LX70 ועדיין אני עם טלויזיה CRT, היה לי PS2 שהיה מחובר לרסיבר ולטלויזיה, היום חיברתי את ה PS3 עם HDMI לרסיבר וראיתי דרך המקרן, העניין הוא שאני לא רוצה להדליק את המקרן בכל פעם שהילדים משחקים, שאלתי היא האם ניתן לשחק דרך הטלויזיה ועדיין לשמוע דרך הרסיבר?...
יש גם עוד פתרון , תחבר את המכשיר בנוסף לhdmi בכבל אופטי . . .
דבר ראשון, אחלה מחיר.yarino כתב:רכשתי ממנו את המכשיר ב 1400 ש"ח.
יש לי מקרן ורסיבר LX70 ועדיין אני עם טלויזיה CRT, היה לי PS2 שהיה מחובר לרסיבר ולטלויזיה, היום חיברתי את ה PS3 עם HDMI לרסיבר וראיתי דרך המקרן, העניין הוא שאני לא רוצה להדליק את המקרן בכל פעם שהילדים משחקים, שאלתי היא האם ניתן לשחק דרך הטלויזיה ועדיין לשמוע דרך הרסיבר?...
כנראה שהסבלנות משתלמת והייתי יכול להמתין עם זה כדי לקנות במחיר כזה.
לגבי האודיו התשובה היא שאתה יכול לשלוט בנפרד על הוידאו והאודיו של המכשיר ולהגדיר להם את היציאות המתאימות, תעבור על האשפים של הגדרות הוידאו/אודיו ב-PS3 ותבחר שם ביציאות הרלוונטית לך.
אם זה בחור מזכיה מהפיס, זה בוודאות הסלים.yarino כתב:אני כמעט בטוח שקניתי את ה SLIM, המכשיר בגרסא הישנה הרבה יותר גדול.Huber כתב:מה שרובו לא יודעים וגם אני לא ידעתי עד אתמול זה שהם מוכרים את הגירסה הישנה, לא את גירסת ה SLIM. אני אישית לא הייתי רוכש כיום גירסה זו ללא מחיר ממש ממש מפתה.......
לקחת ממנו גם את הקבלה מבאג עם תאריך הרכישה? זה חשוב.
הנה תמונה להשוואה:
[img2=550x412]http://image.com.com/gamespot/images/20 ... een009.jpg[/img2]
דבר נוסף,
תתחדש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73353
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יותר יפה? כן - גם לדעתי. מצד שני צורך יותר חשמל, מתחמם יותר, לא מוציא HD ללא ביטסטרים (לחלק מהאנשים זה קריטי) וגדול וכבד יותר.אוריאל כתב:למה לא ? אני דווקא מעדיף אותו.יותר יפה, יותר מאוורר...Huber כתב:מה שרובו לא יודעים וגם אני לא ידעתי עד אתמול זה שהם מוכרים את הגירסה הישנה, לא את גירסת ה SLIM. אני אישית לא הייתי רוכש כיום גירסה זו ללא מחיר ממש ממש מפתה.......
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מפעל הפיס אלו מכשירי SLIM בלבד..
כשהתחלתי לקרוא את השרשור,
תכננתי לרשום לך ש- 1600 זה מחיר טוב,
1400 זה מחיר הרבה יותר טוב.
Wellcome to the club
תתחדש ותהנה
כשהתחלתי לקרוא את השרשור,
תכננתי לרשום לך ש- 1600 זה מחיר טוב,
1400 זה מחיר הרבה יותר טוב.
Wellcome to the club
תתחדש ותהנה
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
האומנם?SimonSix כתב:ה SLIM פשוט מכוער ואין בו שום יתרון מהותי....
מעביר גם DTS MASTER AUDIO HD
חסכוני בחשמל
מתחמם ב-30 אחוז פחות
מרעיש ב-40 אחוז פחות
ובגדול בגדול בעקבות זאת גם אמור להיות עמיד יותר בפני פגעי הזמן.
מי שקנה את הדגם הישן ב-1700 שקל קיבל סטירת לחי לדעתי.
ועוד דגם NTSC אמריקאי?
בלי תמיכה בבלוריי PAL מקומיים?
עם הארד דיסק אומלל של 40GB שמתמלא אחרי שבועיים?
עם אחריות של מחסני חשמל?
ממש אטרקטיבי מה אני אגיד לך...