השחלת כבל HDMI
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
כן, יש כבל עם ראש פריק, תעשה חיפוש בגוגל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתה גם יכול פשוט לחתוך את הצינור לאורכו ולהשחיל את הכבל דרך החתך ואז להניח את הצינור הפוך עם החתך כלפי פנים הקיר כשאתה סוגר עם שפכטל,גבס,בטון,קלסימו או לא יודע עם מה אתה מתכנן לסגור..כמובן שגם אם תשים אותו עם החתך כלפי החזית כשהחומר נוגע בו אין מצב שהחומר יכנס לתוכו,הוא לא דליל..אבל ליתר ביטחון..בהצלחה!..אם תצטרך עזרה..(-:
אני גם חושב שמפצל HDMI/CAT-5 הוא הפתרון הטוב ביותר מה עוד שניתן להשתמש במפצל מסוג זה למרחקים גדולים ולהשחיל את צמד הכבלים בקלות יחסית.
http://www.cable.co.il/sg_product~620380~84~142.htm
http://www.cable.co.il/sg_product~620380~84~142.htm
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שאם הקיר היה פתוח הוא היה מכניס צינור מעט גדול יותר...242ariel242 כתב:אתה גם יכול פשוט לחתוך את הצינור לאורכו ולהשחיל את הכבל דרך החתך ואז להניח את הצינור הפוך עם החתך כלפי פנים הקיר כשאתה סוגר עם שפכטל,גבס,בטון,קלסימו או לא יודע עם מה אתה מתכנן לסגור..כמובן שגם אם תשים אותו עם החתך כלפי החזית כשהחומר נוגע בו אין מצב שהחומר יכנס לתוכו,הוא לא דליל..אבל ליתר ביטחון..בהצלחה!..אם תצטרך עזרה..(-:...
הבעיה היא שהצינור קיים כבר והוא צריך להשחיל דרכו.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
צודק!..פשוט אני יותר בקטע של חציבות וניתוחים..בגלל זה חשבתי..

אני חתכתי, השחלתי והלחמתי כבל HDMI של 15 מטר. לדעתי זו לא בעיה כל זמן שאתה יודע להלחים. צריך מלכתחילה שהכבל יהיה באיכות טובה.JEXY כתב:אין גם בעיה לעשות הלחמה, כל עוד היא נעשת עם בידוד והמרחק של הכבל לא עובר את ה10 מטר....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא תורם לכלום חוץ מנוחות השחלה.
בהחשלה כבל HDMI צריך רק כבל.
בהשחלה של תשתית CAT5\6 צריך גם מחברים מתאימים, למקם את אביזרי הקצה איפשהו, שני נקודות חשמל בשני הצדדים וברוב המקרים גם כבלי HDMI קצרים המגשרים בין המכשיר לקופסה.
בהחשלה כבל HDMI צריך רק כבל.
בהשחלה של תשתית CAT5\6 צריך גם מחברים מתאימים, למקם את אביזרי הקצה איפשהו, שני נקודות חשמל בשני הצדדים וברוב המקרים גם כבלי HDMI קצרים המגשרים בין המכשיר לקופסה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: