צריך המלצה לכרטיס מסך עבור ריבוי מסכים ...
השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA ויציאה שנייה עבור מוניטור מחשב ב-VGA).
הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר .
התקציב בסביבות ה-400 ש"ח.
המחשב שלי (פנטיום 3 800 מגהרץ, 512 זיכרון SDRAM) .
הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר .
התקציב בסביבות ה-400 ש"ח.
המחשב שלי (פנטיום 3 800 מגהרץ, 512 זיכרון SDRAM) .
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 26/03/2006 9:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
כרטיס מסך
התחלתי לערוך בפרימייר על מסך בודד, שזה מאוד צפוף.
ראיתי באולפן לא גדול שהם עובדים עם אותה התוכנה, אבל מפוצלת על 2 מסכים נפרדים.
צריך בשביל זה כרטיס מסך מיוחד או שניתן לעשות horizontal span?
הכרטיס הוא MX 440 GEFORCE4 ויש לו יציאה נוספת לTV.
ראיתי באולפן לא גדול שהם עובדים עם אותה התוכנה, אבל מפוצלת על 2 מסכים נפרדים.
צריך בשביל זה כרטיס מסך מיוחד או שניתן לעשות horizontal span?
הכרטיס הוא MX 440 GEFORCE4 ויש לו יציאה נוספת לTV.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
ברור שיש צורך בכרטיס בעל 2 יציאות אך השאלה האם בכל זאת יש חברה ודגם מומלץ?
אולי באחת יותר נוח להגדיר ריבוי מסכים אך הריבוי גורם לכרטיס לעבוד קשה מידי ואז אי אפשר לגלוש וגם לראות סרט בשני מסכים ללא הפרעות.
וההיפך אולי לא נוח בכרטיס מסויים להגדיר ריבוי מסכים אך הכרטיס עובד אחלה ואפשר לגלוש חופשי ואפילו להפעיל 3d Studio max או אפילו משחק תלת מימדי במקביל לניגון DVD במסך השני.
זאת הסיבה שאני שואל, ציינתי את מפרט המחשב גם בתקווה לקבל מכם פידבק כמו "המחשב חלש מידי אין אפשרות לעבודה חלקה בשני מסכים.." או משהו כמו "בשביל המחשב שלך עדיף Radeon 9800Pro או 6600GT בשביל עבודה חלקה במקביל...
קיבלתי כבר המלצות על כרטיסים "פשוטים" בהתבסס על מפרט המחשב, בינתיים אני מתלבט בין:
geforce 5500
geforce 6200
Radeon 9250 ב-128ביט ו-256 מגה בייט
9550 Radeon ב-128ביט ו-128 מגה בייט
אלא אם כן אתם חושבים שמשהו אחר יותר יתאים .
אגב goodoffer, הקישור אינו פעיל .
אולי באחת יותר נוח להגדיר ריבוי מסכים אך הריבוי גורם לכרטיס לעבוד קשה מידי ואז אי אפשר לגלוש וגם לראות סרט בשני מסכים ללא הפרעות.
וההיפך אולי לא נוח בכרטיס מסויים להגדיר ריבוי מסכים אך הכרטיס עובד אחלה ואפשר לגלוש חופשי ואפילו להפעיל 3d Studio max או אפילו משחק תלת מימדי במקביל לניגון DVD במסך השני.
זאת הסיבה שאני שואל, ציינתי את מפרט המחשב גם בתקווה לקבל מכם פידבק כמו "המחשב חלש מידי אין אפשרות לעבודה חלקה בשני מסכים.." או משהו כמו "בשביל המחשב שלך עדיף Radeon 9800Pro או 6600GT בשביל עבודה חלקה במקביל...
קיבלתי כבר המלצות על כרטיסים "פשוטים" בהתבסס על מפרט המחשב, בינתיים אני מתלבט בין:
geforce 5500
geforce 6200
Radeon 9250 ב-128ביט ו-256 מגה בייט
9550 Radeon ב-128ביט ו-128 מגה בייט
אלא אם כן אתם חושבים שמשהו אחר יותר יתאים .
אגב goodoffer, הקישור אינו פעיל .
כעיקרון אתה לא יכול לחבר מסך מחשב נוסף אלא רק טלביזיה רגילה.Shtirlitz כתב:תודה.
בכרטיס מסך יש יציאה של SVIDEO וקיבלתי מתאם לRCA. איך אני יכול לחבר מסך מחשב נוסף, אם יש רק כניסת VGA? קיים מתאם?...
מסכי מחשב (VGA) מקבלים אותות שמופרדים לRGB וחיבור RCA מעביר לך א כול האותות
ביחד - לא ניתן לפצל אות מRCA לRGB בלי ציוד יקר
אין יותר פשוט מלקנות כרטיס מסך שיש לו יציאה נוספת (אוDVI או VGA).
דרך אגב - לא שווה לחבר את הRCA לטלביזיה כי אתה תראה גרוע ובעבודות עריכת וידאו האיכות היא דבר חשוב.
תיקנתי
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2707
ה6200 גם מומלץ מאוד
מנסיון גם ה Radeon 9250 ב-128ביט ו-256 מגה בייט לא רע בכלל
אם אתה מתכוון לעבוד על שתיי אפליקציות כבדות מבחינת גרפיקה אז כמובן שכדאי שתיקח כרטיס עם 256
בכול מקרה - העבודה על שני מסכים וההגדרות שאתה צריך לעשות זה דבר פשוט וקל בכול סוגי הכרטיסים שהצגת.
אני לא יודע עם איזו גירסה של הפרימייר יש לך אבל עד כמה שאני זוכר, כשהיה לי P3 עם כרטיס מסך נורמלי התוכנה בקושה זזה,
כמובן שזה היה קשור למעבד.
אז בכול מקרה כשאתה עורך סרט אז אין טעם שתצפה מהכרטיס לפצות על חולשת המעבד.
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2707
ה6200 גם מומלץ מאוד
מנסיון גם ה Radeon 9250 ב-128ביט ו-256 מגה בייט לא רע בכלל
אם אתה מתכוון לעבוד על שתיי אפליקציות כבדות מבחינת גרפיקה אז כמובן שכדאי שתיקח כרטיס עם 256
בכול מקרה - העבודה על שני מסכים וההגדרות שאתה צריך לעשות זה דבר פשוט וקל בכול סוגי הכרטיסים שהצגת.
אני לא יודע עם איזו גירסה של הפרימייר יש לך אבל עד כמה שאני זוכר, כשהיה לי P3 עם כרטיס מסך נורמלי התוכנה בקושה זזה,
כמובן שזה היה קשור למעבד.
אז בכול מקרה כשאתה עורך סרט אז אין טעם שתצפה מהכרטיס לפצות על חולשת המעבד.
איך ידעת שיש לי פריימייר? (1.5 PRO)
התוכנה זזה לי בסדר, בפוטושופ אני מתעצבן כל פעם מחדש שלוקח לו איזה 30 שניות לעלות (אבל העבודה בסדר וחלקה).
אתה חושב ששווה להשקיע ב-9550 של גיגהבייט עבור המחשב שלי? או שאולי ה-9250 ייתן לי אותם ביצועים ?
(ב-256 מגה בשני המקרים)
והשורה התחתונה על מה היית הולך ATI או נוידיה?
התוכנה זזה לי בסדר, בפוטושופ אני מתעצבן כל פעם מחדש שלוקח לו איזה 30 שניות לעלות (אבל העבודה בסדר וחלקה).
אתה חושב ששווה להשקיע ב-9550 של גיגהבייט עבור המחשב שלי? או שאולי ה-9250 ייתן לי אותם ביצועים ?
(ב-256 מגה בשני המקרים)
והשורה התחתונה על מה היית הולך ATI או נוידיה?
איך אני יודע?
כתבת "התחלתי לערוך בפרימייר על מסך בודד, שזה מאוד צפוף."
ה-9250 יתן לך את אותה העבודה כי הקושי העיקרי לאחר החלפת הכרטיס שלך יתמקד בחוזק המעבד שלך.
אין טעם לקנות כרטיס יותר חזק מזה אם גם ככה זה לא יעזור (כמובן שה-9250 גם יותר זול)
אם אתה מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב אז קח כרטיס יותר טוב.
כתבת "התחלתי לערוך בפרימייר על מסך בודד, שזה מאוד צפוף."
ה-9250 יתן לך את אותה העבודה כי הקושי העיקרי לאחר החלפת הכרטיס שלך יתמקד בחוזק המעבד שלך.
אין טעם לקנות כרטיס יותר חזק מזה אם גם ככה זה לא יעזור (כמובן שה-9250 גם יותר זול)
אם אתה מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב אז קח כרטיס יותר טוב.
תודה עדי
(אני כבר מפחד לשאול) יש המלצות עד 1000 ש"ח?
אז כל כרטיס בעל 2 יציאות VGA\DVI יספיק לי.goodoffer כתב: אין יותר פשוט מלקנות כרטיס מסך שיש לו יציאה נוספת (אוDVI או VGA)....
(אני כבר מפחד לשאול) יש המלצות עד 1000 ש"ח?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר