עזרה בבקשה עם ה- moviejukebox, פופקורן A200
שלום לכולם,
אני צריך בבקשה עזרה בהגדרת ה-moviejukebox,
הגדרתי הכל לפי המדריך ואכן כשאני מחבר את ההארד דיסק הנייד שלי לפופקורן אני לוחץ על הקובץ INDEX.HTM
נפתח לי הממשק GUI אבל כאשר אני נכנס ללחוץ על ה-PLAY לא קורה כלום ואני חייב לצאת ולהפעיל את הסרט דרך הספריות הרגילות.
יש לציין שעבדתי בדיוק לפי המדריך ושיניתי את שם הPATH בקובץ בדיוק לפי איך שהכונן מופיע לי בפופקורן (My_Passport) ועדיין אני לא מצליח להפעיל את הסרטים רך הלחצן המיועד.
אשמח מאוד אם תעזרו לי\
בתודה מראש
קובי גיגי
אני צריך בבקשה עזרה בהגדרת ה-moviejukebox,
הגדרתי הכל לפי המדריך ואכן כשאני מחבר את ההארד דיסק הנייד שלי לפופקורן אני לוחץ על הקובץ INDEX.HTM
נפתח לי הממשק GUI אבל כאשר אני נכנס ללחוץ על ה-PLAY לא קורה כלום ואני חייב לצאת ולהפעיל את הסרט דרך הספריות הרגילות.
יש לציין שעבדתי בדיוק לפי המדריך ושיניתי את שם הPATH בקובץ בדיוק לפי איך שהכונן מופיע לי בפופקורן (My_Passport) ועדיין אני לא מצליח להפעיל את הסרטים רך הלחצן המיועד.
אשמח מאוד אם תעזרו לי\
בתודה מראש
קובי גיגי
בשום מקום לא צריך להיות רשום My_Passport לכן ה PATH אצלך הוא לא תקין,
תספק לנו עוד קצת פרטים:
-איפה נמצאים הסרטים אצלך (כונן פנימי, חיצוני, ברשת)
-איך אתה מבצע את ההגדרות לצורך הסריקה? האם אתה מתמש ב YAMJ GUI
-בתקייה שנמצאת ה YAMJ Gui קיים לך קובץ שנקרא My_Library.xml תפתח אותו ב Notepad ותעלה את התוכן שלו לכאן כדי שאפשר יהיה לראות את ההגדרות
תספק לנו עוד קצת פרטים:
-איפה נמצאים הסרטים אצלך (כונן פנימי, חיצוני, ברשת)
-איך אתה מבצע את ההגדרות לצורך הסריקה? האם אתה מתמש ב YAMJ GUI
-בתקייה שנמצאת ה YAMJ Gui קיים לך קובץ שנקרא My_Library.xml תפתח אותו ב Notepad ותעלה את התוכן שלו לכאן כדי שאפשר יהיה לראות את ההגדרות
אני מניח שאם אתה משתמש ב My_Passport זה כונן חיצוני (הקטן של WD).
אם כך, ב YAMJ GUI אתה צריך להגדיר כונן חיצוני (האפשרות הראשונה מבין הארבע אם אני זוכר נכון), ולבחור ב A או ב B מימין לבחירה שלך. (זה השם של הכונן שלך ולא ה My_Passport).
תריץ חיפוש כאן, אריה פרסם תמונה של דף ההגדרות הזה עם חיצים מה זה מה...
בהצלחה..
אם כך, ב YAMJ GUI אתה צריך להגדיר כונן חיצוני (האפשרות הראשונה מבין הארבע אם אני זוכר נכון), ולבחור ב A או ב B מימין לבחירה שלך. (זה השם של הכונן שלך ולא ה My_Passport).
תריץ חיפוש כאן, אריה פרסם תמונה של דף ההגדרות הזה עם חיצים מה זה מה...
בהצלחה..
לא מצליח להפעיל את הסרטים דרך התקצירים
שלום
חדש בעסק
עבדתי לפי המדריך
תיקיית YANJ על המחשב
תיקיית jukebox על הפופקורן (A200)
שנכנס לאינדקס לחיצה על כפתור הפליי בתקציר לא עובדת לי
דבר שני - לא הבנתי מכל השרשורים איפה אני מוצא את המקום שבוא אני מתקן את התמונות החסרות (כאלו שלא מצא בסריקת הכונן)
תודה
טל
חדש בעסק
עבדתי לפי המדריך
תיקיית YANJ על המחשב
תיקיית jukebox על הפופקורן (A200)
שנכנס לאינדקס לחיצה על כפתור הפליי בתקציר לא עובדת לי
דבר שני - לא הבנתי מכל השרשורים איפה אני מוצא את המקום שבוא אני מתקן את התמונות החסרות (כאלו שלא מצא בסריקת הכונן)
תודה
טל