האם ל private NGN של בזק בינלאומי יש באמת משמעות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
benjamin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 292
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

היי,
אני עובר ל NGN של בזק במהירות 10 מ"ב.
כיום אני מחובר דרך בזק בינלאומי (במהירות 1.5). ביקשתי הצעת מחיר מבזק בינלאומי ומ-012 למהירות של 10 מ"ב.
ההצעה של בזק בינלאומי יקרה יותר בכמה שקלים לחודש ובהתחיבות ארוכה יותר (שנה וחצי לעומת שנה).
הנימוק היחיד שהם נתנו לי כדי להשאר איתם, היה כי יש להם רשת נפרדת למהירויות הגבוהות (Private NGN).
האם מישהו יכול לחוות דעה האם זה משמעותי ואם כן, כמה?

תודה,
בני

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

אני יכול להגיד לך שלי יש 12 מ"ב שלהם וזה די חרטא

gil900
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

אוריאל כתב:אני יכול להגיד לך שלי יש 12 מ"ב שלהם וזה די חרטא
...
אני מסכים אתך לגבי זה וזה בגלל שרמת החיבור לשרתים בחול מראה את מגבלותיה במהירות כזאת.
אבל עליתי על פתרון לשרת megashares.com והפתרון הזה גורם לניצול תמידי של כל רוחב הפס(וגם כל רוחב פס. גם מהירות 100 מגה תנוצל עד הסוף באופן קבוע) למרות רמת החיבור.
אבל חייבים לעשות בו חשבון פרמיום שזה דיי זול באתר הזה.

אם אני יראה שיש מספיק ביקוש לפתרון הזה אז אני אולי אכתוב הסבר קצר איך לעשות אותו.
אני לא יודע איך לקרוא לזה.. אני חושב שזה ניצול של חור. אף אחד לא יודע על זה בכלל

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

חרטא ברטא.
עם מס' גבוה של חיבורים אפשר לנצל את זה, להורדות רגילות ושימוש רגיל אין בזה שום טעם ונדיר שתגיע לחצי מהמהירות הזאת.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

Nunatak כתב:חרטא ברטא.
עם מס' גבוה של חיבורים אפשר לנצל את זה, להורדות רגילות ושימוש רגיל אין בזה שום טעם ונדיר שתגיע לחצי מהמהירות הזאת.
...
לא הבנת אותי כנראה. . . מה שחרטא זה לא המהירות שאין בה צורך , אלא שבזק לא באמת מספקים את המהירות הזאת לשרתים בחו"ל ... מה זה עוזר לי שynet עולה מהר ? אני רוצה להוריד בכל רוחב הפס , אני רוצה לשחק ולהוריד בו זמנית בלי בעיות . . .וזה לא קורה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”