מחשב WINDOWS 7 נתקע אחרי כדקה מה-BOOT
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין עליו וירוסים או MALWARE.
עובד ב-SAFE MODE
WINDOWS נתקע לחלוטין (צריך לעשות HARD SHUT DOWN בשביל להחזיר אותו).
כרגע אני חוזר ל-RESTORE POINT. המוזר הוא שלפני שכיביתי אותו היה 100% תקין (אם כי אני כמעט לעולם לא עושה למחשבים REBOOT, אלא כל הזמן HIBERNATE, כך שיכול להיות שמדובר באיזה עדכון דפוק של מיקרוסופט).
היו לאחרונה עדכוני מיקרוסופט שעושים כאלה שטויות?
עובד ב-SAFE MODE
WINDOWS נתקע לחלוטין (צריך לעשות HARD SHUT DOWN בשביל להחזיר אותו).
כרגע אני חוזר ל-RESTORE POINT. המוזר הוא שלפני שכיביתי אותו היה 100% תקין (אם כי אני כמעט לעולם לא עושה למחשבים REBOOT, אלא כל הזמן HIBERNATE, כך שיכול להיות שמדובר באיזה עדכון דפוק של מיקרוסופט).
היו לאחרונה עדכוני מיקרוסופט שעושים כאלה שטויות?
-
oferlaor
- מנהל

טוב, המצב אחרי SYSTEM RESTORE נראה רע יותר.
הוא עכשיו מסרב להיכנס גם ל-SAFE MODE. נראה שה-RESTORE הכניס לו לראש ש-WINDOWS נמצא ב-E:\ במקום ב- C:\
הוא עכשיו מסרב להיכנס גם ל-SAFE MODE. נראה שה-RESTORE הכניס לו לראש ש-WINDOWS נמצא ב-E:\ במקום ב- C:\
-
oferlaor
- מנהל

זה לפטופ, לא ממש ניתן לעשות הרבה איתו.
זה הגיע למצב שבו הוא פשוט סירב להיכנס בכלל למערכת ההפעלה.
חשבתי שגיביתי הכל, מתברר שהגיבוי "שכח" לכסות כ-7GB של הודעות דואל. עכשיו אני צריך ללכת לגיבוי של הגיבוי...
כרגע בשלבים האחרונים של לשים עליו מחדש מע' הפעלה. אני כבר כ"כ מיומן בזה שתוך 5 שעות אני מרים כ-80% מסביבת העבודה שלי...
לא יודע אם זה LENOVO או WINDOWS 7, אבל כרגע שניהם מביאים לי את הסעיף. אני כבר לא סופר את מספר הפעמים שהמחשב הזה הגיע לשלב שבו רק פירמוט הביא אותו בחזרה לתחיה. בחיים לא פירמטתי כ"כ הרבה פעמים מחשב.
זה הגיע למצב שבו הוא פשוט סירב להיכנס בכלל למערכת ההפעלה.
חשבתי שגיביתי הכל, מתברר שהגיבוי "שכח" לכסות כ-7GB של הודעות דואל. עכשיו אני צריך ללכת לגיבוי של הגיבוי...
כרגע בשלבים האחרונים של לשים עליו מחדש מע' הפעלה. אני כבר כ"כ מיומן בזה שתוך 5 שעות אני מרים כ-80% מסביבת העבודה שלי...
לא יודע אם זה LENOVO או WINDOWS 7, אבל כרגע שניהם מביאים לי את הסעיף. אני כבר לא סופר את מספר הפעמים שהמחשב הזה הגיע לשלב שבו רק פירמוט הביא אותו בחזרה לתחיה. בחיים לא פירמטתי כ"כ הרבה פעמים מחשב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שטויות, לפי התאורים של עפר זה היה קורה לו גם עם CPM. המחשב שלו דפוק ללא תקנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אין לי ממש דרך לעזור חוץ מלשתף בזה שה DESKTOP שלי מסרב בתוקף לעבוד עם WIN7.
בעליה ראשונה לאחר התקנה המסך מחשיך ואי אפשר לעשות דבר יותר חוץ מלהתקין מחדש.
בסופו של יום חזרתי ל XP
בעליה ראשונה לאחר התקנה המסך מחשיך ואי אפשר לעשות דבר יותר חוץ מלהתקין מחדש.
בסופו של יום חזרתי ל XP
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
oferlaor
- מנהל

הבעיה שהפעם כבר אין תירוצים - לא התקנתים שום דבר מיוחד, ולא גרמתי שום נזק (בתור מפתח יוצא לי הרבה להתקין דברים שעלולים לשבש את עבודת המחשב).
זה גם גרוע במובן הזה שזה היה תקוע עד כדי שאי אפשר היה לחלץ הרבה מאוד דברים מהעסק כאן. מטריד ביותר.
WINDOWS 7 איבד היום הרבה מאוד נקודות בעיני. עם XP זה מעולם לא קרה לי גם אחרי נזק לא מעט למחשב יכולתי תמיד למצוא דרך לשלוף את המידע ולהמנע מפירמוט טוטאלי.
זה גם גרוע במובן הזה שזה היה תקוע עד כדי שאי אפשר היה לחלץ הרבה מאוד דברים מהעסק כאן. מטריד ביותר.
WINDOWS 7 איבד היום הרבה מאוד נקודות בעיני. עם XP זה מעולם לא קרה לי גם אחרי נזק לא מעט למחשב יכולתי תמיד למצוא דרך לשלוף את המידע ולהמנע מפירמוט טוטאלי.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מקרה נקודתי.
מאז ויסטה וצפונה מחשב יכול לעבוד שנים (אני לא מגזים) ללא פרמוט וללא שום בעיה (אולי עם Boot פעם ב כמה חודשים אם חייב.)
שוב ללא קשר למקרה של עופר, אם עובדים נכון ולא מתקינים "שטויות" ולא הורסים את המערכת , מדובר כבר במערכות שעובדות יציב לחלוטין.
(עם חומרה תקינה ואמינה)
מאז ויסטה וצפונה מחשב יכול לעבוד שנים (אני לא מגזים) ללא פרמוט וללא שום בעיה (אולי עם Boot פעם ב כמה חודשים אם חייב.)
שוב ללא קשר למקרה של עופר, אם עובדים נכון ולא מתקינים "שטויות" ולא הורסים את המערכת , מדובר כבר במערכות שעובדות יציב לחלוטין.
(עם חומרה תקינה ואמינה)
-
oferlaor
- מנהל

אז זה הקטע, לא התקנתי שום שטויות.
התקנתי רק עדכונים של מיקרוסופט בחודש האחרון.
התקנתי רק עדכונים של מיקרוסופט בחודש האחרון.
-
oferlaor
- מנהל

snad,
לקחתי בחשבון. מצד שני - מדובר על דרייברים שהם בגדר WHQL, כלומר עברו יותר בדיקות מאלה שאני משתמש בשוטף, כך שזה מוזר שדווקא אחד מהם יגרום לבעיה.
חשבתי על בעיית חומרה, אבל הכל רץ חלק מאז ההתקנה מחדש (הלכתי לישון רק לשעתיים וחצי, אני כבר כמעט בסוף ההתקנות).
לקחתי בחשבון. מצד שני - מדובר על דרייברים שהם בגדר WHQL, כלומר עברו יותר בדיקות מאלה שאני משתמש בשוטף, כך שזה מוזר שדווקא אחד מהם יגרום לבעיה.
חשבתי על בעיית חומרה, אבל הכל רץ חלק מאז ההתקנה מחדש (הלכתי לישון רק לשעתיים וחצי, אני כבר כמעט בסוף ההתקנות).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני תמיד שם את עדכוני מערכת ההפעלה במצב ידני, וממש עובר עדכון עדכון ומתקין בד"כ רק עדכוני אבטחה.
ככלל אצבע אני לעולם לא מתקין עדכוני דרייברים ממיקרוסופט אלא רק מוריד דרייברים עדכניים מאתר היצרן של החומרה.
ככלל אצבע אני לעולם לא מתקין עדכוני דרייברים ממיקרוסופט אלא רק מוריד דרייברים עדכניים מאתר היצרן של החומרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אני אישית מבטל מייד אחרי ההתקנה את כל העידכונים.oferlaor כתב:אז זה הקטע, לא התקנתי שום שטויות.
התקנתי רק עדכונים של מיקרוסופט בחודש האחרון....
מנסיון זה רק הורס
בדיוק.pixies כתב:אני תמיד שם את עדכוני מערכת ההפעלה במצב ידני, וממש עובר עדכון עדכון ומתקין בד"כ רק עדכוני אבטחה.
ככלל אצבע אני לעולם לא מתקין עדכוני דרייברים ממיקרוסופט אלא רק מוריד דרייברים עדכניים מאתר היצרן של החומרה....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נסיון אנקדוטי משלי (והרי כל מי שלמד סטטיסטיקה הכניסו לו לראש שאוסף אנקדוטות הוא לא אוכלוסיה): המחשבים הניידים היחידים שהאכילו אותי מרורים לא היו תוצרת ACER או DELL או TOSHIBA. מי שהאכיל אותי קש היו תמיד ה ThinkPad של IBM.
כך שלי הרבה יותר קל לחשוד במחשב מאשר במערכת ההפעלה במקרה זה.
כך שלי הרבה יותר קל לחשוד במחשב מאשר במערכת ההפעלה במקרה זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
ניסית לעשות בדיקת חומרה?
למשל אולי ההרדיסק - יש את התוכנה HDTUNE שתנתח את ההרדיסק ותגיד לך כמה אחוזים ממנו דפוק (BAD SECTORS)
כי אם פרמטת מסםר פעמים אז הכי הגיוני זה לנסות ללכת לכיון של החומרה...
כמובן שהכל זה ספקולציות אבל לא יזיק לבדוק
למשל אולי ההרדיסק - יש את התוכנה HDTUNE שתנתח את ההרדיסק ותגיד לך כמה אחוזים ממנו דפוק (BAD SECTORS)
כי אם פרמטת מסםר פעמים אז הכי הגיוני זה לנסות ללכת לכיון של החומרה...
כמובן שהכל זה ספקולציות אבל לא יזיק לבדוק