האם אפל מתכננת גירסאת חומרה נוספת של אייפד עם מסך קטן יותר ב-2011?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי מידע שהתקבל ע"י אנליסט, ככל הנראה מספקי החומרה של אפל, יתכן ואפל עובדת על FORM FACTOR נוסף לאייפד - אשר יהיה בגודל 5-7".
יש כמה הסברים מדוע זה מאוד הגיוני:
1. יש המון בזבוז במסך הראשי של האייפד, זה הרבה יותר הגיוני אם מתוכננת גירסא שלו שהיא עם מסך קטן יותר
2. לפי עדויות שונות, צוואר הבקבוק של אפל בייצור האייפד זה המסך 9.7" של האייפד אשר כיום מיוצר בעיקר על ידי LG (יש ככל הנראה ספקי משנה).
3. כפי שכל אחד שהחזיק את האייפד יכול להגיד - הוא שוקל הרבה יותר ממה שהיינו מצפים שמכשיר כזה ישקול. זו בעיה לא קלה.
4. מאוד הגיוני שהאייפד ישתלט על תחום ה-MID, תחום שהוא בין הסלולרי הרגיל ללפטופ. בתחום הזה, האייפד נוטה יותר לכיוון של לפטופ. אם אפל רוצה להדגיש את העובדה שזו חיה חדשה ולא MASH UP של מוצר קיים, אז דווקא מהלך של הקטנת האייפד (בניגוד להגדלת האייפון) מתבקש כאן.
מקור:
http://www.sizlopedia.com/2010/04/09/ap ... ipad-2011/
יש כמה הסברים מדוע זה מאוד הגיוני:
1. יש המון בזבוז במסך הראשי של האייפד, זה הרבה יותר הגיוני אם מתוכננת גירסא שלו שהיא עם מסך קטן יותר
2. לפי עדויות שונות, צוואר הבקבוק של אפל בייצור האייפד זה המסך 9.7" של האייפד אשר כיום מיוצר בעיקר על ידי LG (יש ככל הנראה ספקי משנה).
3. כפי שכל אחד שהחזיק את האייפד יכול להגיד - הוא שוקל הרבה יותר ממה שהיינו מצפים שמכשיר כזה ישקול. זו בעיה לא קלה.
4. מאוד הגיוני שהאייפד ישתלט על תחום ה-MID, תחום שהוא בין הסלולרי הרגיל ללפטופ. בתחום הזה, האייפד נוטה יותר לכיוון של לפטופ. אם אפל רוצה להדגיש את העובדה שזו חיה חדשה ולא MASH UP של מוצר קיים, אז דווקא מהלך של הקטנת האייפד (בניגוד להגדלת האייפון) מתבקש כאן.
מקור:
http://www.sizlopedia.com/2010/04/09/ap ... ipad-2011/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
איזה שוק יהיה לזה? למה לקוח יבחר ב IPAD קטן על פני IPHONE? 
-
oferlaor
- מנהל

Huber,
אותה שאלה אפשר לשאול על האייפד. למה לרכוש כזה על פני לפטופ או NETTOP ?
בגדול, אני רואה בזה הרבה פוטנציאל. למשל הילדים שלי יכולים להשתמש בפלטפורמה כזו לא פחות טוב מאשר ממחשב רגיל.
אותה שאלה אפשר לשאול על האייפד. למה לרכוש כזה על פני לפטופ או NETTOP ?
בגדול, אני רואה בזה הרבה פוטנציאל. למשל הילדים שלי יכולים להשתמש בפלטפורמה כזו לא פחות טוב מאשר ממחשב רגיל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מה אייפד כזה קטן יעשה שאייפון לא יעשה? הרי זו אותה פלטפורמה רק שבאייפון תוכל בנוסף גם לשוחח, למה לרכוש את "אייפד מיני"?
-
oferlaor
- מנהל

אני מכיר כמה וכמה אנשים שלא היו רוצים להשתמש בפלטפורמה לדיבור כלל.
בדיוק בסופה"ש דיברתי עם מישהי מהמשפחה שהתלוננה שהיא מחפשת משהו בין האייפון לאייפוד טאץ'. היא רוצה מודם 3G מובנה, אבל בלי יכולות שיחה והיא רוצה את זה במחיר בין האייפון לאייפוד טאץ'...
בדיוק בסופה"ש דיברתי עם מישהי מהמשפחה שהתלוננה שהיא מחפשת משהו בין האייפון לאייפוד טאץ'. היא רוצה מודם 3G מובנה, אבל בלי יכולות שיחה והיא רוצה את זה במחיר בין האייפון לאייפוד טאץ'...