הקלטות ב-SAGE
-
tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחרי המון כאב ראש ה-HTPC שלי עובד לגמרי.
היו בעיות בהתקנה, בקינפוג, בחומרה ואפילו בכבלים.
התגברנו על הכל ונשארו כמה שאלות קטנות...
זה מצויין! יותר טוב ממה שחשבתי - כבר אין סיבה לזפזפ בין הערוצים בתקווה למצוא משהו ששווה לראות ב-3:00 לפנות בוקר! לוח ההקלטות כבר עמוס בדברים שלא חשבתי מעולם שאצליח לעקוב אחריהם.
לשאלות:
כמעט כל ההקלטות שלי הם סדרות שמשודרות גם בשידורים חוזרים. האם SAGE יודע להבדיל בין פרקים (למרות שהתקצירים בעברית) ולהקליט פעם אחת כל פרק?
מה קורה כשתכניות מתנגשות? האם SAGE יידע לחפש שידור חוזר לאחת מההקלטות ולהכניס אותו לבד ל-SCHEDULE? האם יש מסך שניתן לראות היכן תכניות מתנגשות (הוא לא תמיד מודיע לי)? האם אופציית ה-RECORD SERIES עובדת בצורה טובה, או שצריך בכל פעם להכנס ל-ADVANCED RECORD ולהגדיר ערוצים, זמני שידור וכו'?
נושא אחרון - שיפור התמונה.
איך אפשר דרך FFDSHOW או PUREVIDEO? האם האחרון בכלל פעיל בהקלטות יס?
האם יש שיטות אחרות לשיפור האיכות?
קצת ארוך אבל אני קרוב לנחלה וחסר סבלנות...
היו בעיות בהתקנה, בקינפוג, בחומרה ואפילו בכבלים.
התגברנו על הכל ונשארו כמה שאלות קטנות...
זה מצויין! יותר טוב ממה שחשבתי - כבר אין סיבה לזפזפ בין הערוצים בתקווה למצוא משהו ששווה לראות ב-3:00 לפנות בוקר! לוח ההקלטות כבר עמוס בדברים שלא חשבתי מעולם שאצליח לעקוב אחריהם.
לשאלות:
כמעט כל ההקלטות שלי הם סדרות שמשודרות גם בשידורים חוזרים. האם SAGE יודע להבדיל בין פרקים (למרות שהתקצירים בעברית) ולהקליט פעם אחת כל פרק?
מה קורה כשתכניות מתנגשות? האם SAGE יידע לחפש שידור חוזר לאחת מההקלטות ולהכניס אותו לבד ל-SCHEDULE? האם יש מסך שניתן לראות היכן תכניות מתנגשות (הוא לא תמיד מודיע לי)? האם אופציית ה-RECORD SERIES עובדת בצורה טובה, או שצריך בכל פעם להכנס ל-ADVANCED RECORD ולהגדיר ערוצים, זמני שידור וכו'?
נושא אחרון - שיפור התמונה.
איך אפשר דרך FFDSHOW או PUREVIDEO? האם האחרון בכלל פעיל בהקלטות יס?
האם יש שיטות אחרות לשיפור האיכות?
קצת ארוך אבל אני קרוב לנחלה וחסר סבלנות...
אני בדקתי שPUREVIDEO עובד בתצוגה בSAGETV - יש מקום בו אתה בוחר קודר בSETUP
וזה משפר במידה מסוימת.
וזה משפר במידה מסוימת.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
כן, וכן, וכן, וכן.....
SAGETV עושה את כל מה שרשמת - הוא יודע להקליט סדרות ,ולא להקליט פעמיים את אותו פרק, הוא יודע להקליט בזמן אחר את הפרק אם יש התנגשות (זה מופיע כסימן CONFLICT אבל בצבע ירוק - בSTV הרגיל) - בקיצור "גן עדן" אבל!!!!
שים לב שלא לכל פרק יש שם פרק אלא תאריך ושעה!!! בגלל לוח המשדרים הלא מאורגן קשה להוציא את מספר ושם הפרק בוודאות לכל תכנית ולכן, אם אין שם פרק אז ההקלטה היא טיפשה - הוא מקליט הכל כי מבחינתו אלא פרקים שונים (למרות שהם שידור חוזר). שם פרק של תאריך ושעה נועד כדי למנוע מSAGETV לחשוב שכבר הקליט תכנית זו - אחרי שאשתך נוזפת בך כי הפסידה פרק של יאיר לפיד - חייבים למצא פתרון!
בכל מקרה זה לא נורא, יש סדרות בהן אין בעיה ויש כאלה שצריך למחוק בכל פעם את הפרקים הכפולים.
לסיכום - ברוך הבא לעולם ה-HTPC האמיתי - ושוב, מה שאמרתי לפי הרבה זמן - מנסיון - אין צורך לזפזפ כאשר יש מערכת שעובדת כמו שצריך...ואני שמח שאתה מחזק אמירה זו.
מתי אתה מוסיף עוד ממיר? רק משניים ומעלה מתחילים להרגיש את המערכת במייטבה...
אורן.
SAGETV עושה את כל מה שרשמת - הוא יודע להקליט סדרות ,ולא להקליט פעמיים את אותו פרק, הוא יודע להקליט בזמן אחר את הפרק אם יש התנגשות (זה מופיע כסימן CONFLICT אבל בצבע ירוק - בSTV הרגיל) - בקיצור "גן עדן" אבל!!!!
שים לב שלא לכל פרק יש שם פרק אלא תאריך ושעה!!! בגלל לוח המשדרים הלא מאורגן קשה להוציא את מספר ושם הפרק בוודאות לכל תכנית ולכן, אם אין שם פרק אז ההקלטה היא טיפשה - הוא מקליט הכל כי מבחינתו אלא פרקים שונים (למרות שהם שידור חוזר). שם פרק של תאריך ושעה נועד כדי למנוע מSAGETV לחשוב שכבר הקליט תכנית זו - אחרי שאשתך נוזפת בך כי הפסידה פרק של יאיר לפיד - חייבים למצא פתרון!
בכל מקרה זה לא נורא, יש סדרות בהן אין בעיה ויש כאלה שצריך למחוק בכל פעם את הפרקים הכפולים.
לסיכום - ברוך הבא לעולם ה-HTPC האמיתי - ושוב, מה שאמרתי לפי הרבה זמן - מנסיון - אין צורך לזפזפ כאשר יש מערכת שעובדת כמו שצריך...ואני שמח שאתה מחזק אמירה זו.
מתי אתה מוסיף עוד ממיר? רק משניים ומעלה מתחילים להרגיש את המערכת במייטבה...
אורן.
-
tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בקרוב...
אני אבדוק עם YES אם אפשר להוציא עוד ממיר במחיר שפוי בחבילה שלי...
האכזבה היחידה שלי היא איכות התמונה, כאמור.
אני מרגיש הבדל משמעותי בין חיבור RGB ישירות לטלויזיה ובין SVIDEO דרך המחשב.
כנראה שנספוג את זה.
חוץ מזה - בהחלט גן עדן למכורי הסדרות והטלויזיה. אני רק רואה את כל הסימפסונס שמתועדים להקלטה ונהיה לי חיוך על הפנים.
אני אבדוק עם YES אם אפשר להוציא עוד ממיר במחיר שפוי בחבילה שלי...
האכזבה היחידה שלי היא איכות התמונה, כאמור.
אני מרגיש הבדל משמעותי בין חיבור RGB ישירות לטלויזיה ובין SVIDEO דרך המחשב.
כנראה שנספוג את זה.
חוץ מזה - בהחלט גן עדן למכורי הסדרות והטלויזיה. אני רק רואה את כל הסימפסונס שמתועדים להקלטה ונהיה לי חיוך על הפנים.
Good advise $5, me shut up $10
דרך אגב...
לא ממש צריך לסבול את הקלטת השידורים החוזרים. מאחר וברוב הסדרות (לפחות בכל אלו שאני מקליט) השידורים החוזרים הינם בימים אחרים פשוט צריך להגדיר לSAGE להקליט את הסידרה הרצויה רק ביום הספציפי (נגיד של השידור המקורי)...
ותחשבו על זה...
ותחשבו על זה...
sivilya,
השיטה טובה אך מעט מסוכנת...
בעונה הבאה הסדרה תהיה ביום אחר ואז SAGETV לא יקליט אותה....
ובעניין נוסף של הקלטות סדרות ותכניות, אני ממליץ ליצור הקלטות עם כוכביות למשל "חברים*"
כך, גם אם שם התכנית יהיה למשל "חברים - פרק סיום העונה" הפרק יוקלט! מנסיון (מר...) לומדים...
אורן.
השיטה טובה אך מעט מסוכנת...
בעונה הבאה הסדרה תהיה ביום אחר ואז SAGETV לא יקליט אותה....
ובעניין נוסף של הקלטות סדרות ותכניות, אני ממליץ ליצור הקלטות עם כוכביות למשל "חברים*"
כך, גם אם שם התכנית יהיה למשל "חברים - פרק סיום העונה" הפרק יוקלט! מנסיון (מר...) לומדים...
אורן.