שלום
ברשותי WINDOWS MEDIA CENTER 2005 עם PVR150MCE וכרטיס מסך NVIDIA FX5300 PCX מחובר לטלויזיה ב S-VIDEO.. כאשר אני עובד במצב CLONE מה שרואים על המסך רואים על הטלויזיה והכל בצורה טובה למדי גם את ה MEDIA CENTER אבל כאשר מקטינים מסך אז גם ה MEDIA CENTER מוקטן ולכן לא ניתן גם לראות טלויזיה למשל ועדיין לגלוש למשל במחשב.
במצב DUAL כאשר ה MEDIA CENTER נמצא על המסך המשני אומנםנ ניתן על מסך המחשב לגלוש והכל אבל מצד שני לא ניתן לשלוט עם השלט על ה MEDIA CENTER וחייבים להיות בחלון שלו כדי שהוא יעבוד...
שאלתי היא כיצד ניתן לעבוד על המחשב וגם להשתמש ב MEDIA CENTER במסך מלא ביחד ללא בעיות??
תודה
מסך מלא + עבודה על המחשב
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני מאמין שיש את האפשרות הזו גם בכרטיס שלך...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =ati#95384
תחפש משהו דומה בתוכנה שלך של הכרטיס.
יש תוכנה נוספת (קטנה ופשוטה) שעד כמה שזכור לי מרטין המליץ עליה לחבר בפורום - התוכנה מאפשרת לך להחליט באיזה מסך העכבר או המקלדת יהיו פעילים או את גודךל החלונות ועוד...{מצטער - אני לא זוכר את שמה}
יש תוכנה נוספת (קטנה ופשוטה) שעד כמה שזכור לי מרטין המליץ עליה לחבר בפורום - התוכנה מאפשרת לך להחליט באיזה מסך העכבר או המקלדת יהיו פעילים או את גודךל החלונות ועוד...{מצטער - אני לא זוכר את שמה}
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
Re: אני מאמין שיש את האפשרות הזו גם בכרטיס שלך...
יש לי את האופציה הזאת בכרטיס המסך אבל שוב זה לא עובד כמו שאתה מריץ סרט למשל במדיה פלייר ואז רואים על הטלויזיה ב FULL SCREEN ובמחשב אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה..goodoffer כתב:http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =ati#95384
יש תוכנה נוספת (קטנה ופשוטה) שעד כמה שזכור לי מרטין המליץ עליה לחבר בפורום - התוכנה מאפשרת לך להחליט באיזה מסך העכבר או המקלדת יהיו פעילים או את גודךל החלונות ועוד...{מצטער - אני לא זוכר את שמה}...
כאשר ה MEDIA CENTER פתוח ואני רואה טלויזיה למשל ב FULL SCREEN על הטלויזיה אני לא יכול באותו זמן גם להשתמש במחשב אם אני מקטין את המסך של ה MEDIA CENTER הוא מוקטן גם בטלויזיה ואם אני משתמש ב EXTENDED MODE אז העכבר חייב להיות בצד של הMEDIA CENETER כדי לשלוט על השלט והכל ואז לא ניתן להשתמש במחשב לגלישה למשל... אני מחפש משהו מסוים לMEDIA CENTER שיאפשר לעשות בדיוק אותו דבר כמו שרואים סרט ב MEDIA PLAYER...
תודה