בעיות עם פופוקורן A110 - פתור

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

המכשיר נקנה לפני כשנה וכבר אז התחילו הבעיות אבל האמת שלא היה לי יותר מדי זמן להתעסק איתו. בכל מקרה, יש בעיה שהוא נתקע המון פעמים בזמן שמנסים לעשות SEEK או בזמן מעבר בין תפריטים כמו למשל שאני לוחץ על HOME. זה מתחיל לחשוב שעה ומפסיק להגיב. מבחינת גרסה, הוא כרגע מעודכן לגרסה האחרונה. יש עוד בעיה קריטית שפעם הוא כן מציג שיתופים ברשת ופעם לא...פשוט אי אפשר לסמוך על זה שזה יעבוד מתי שרוצים לראות סרט. :oops:

** נפתרה הבעיה ע"י שימוש ב- myiHome **
נערך לאחרונה על ידי adi518 ב 25/04/2010 23:45, נערך 5 פעמים בסך הכל.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

לי יש A110 והוא שווה כל אגורה :D

את האמת שאף פעם לא ניסיתי לעשות Seek אז קשה לי להגיד (תשתמש בmoviejukebox זה הרבה יותר נוח)

דבר שני בקשר לכפתור home אם זה חושב הרבה תלחץ על כפתור הstop זה יעצור את הפעולה ייקח אותך למצב שחור ואז תלחץ home או media source וזה יפתור את הבעיה.

בקשר למחשבים ברשת זה דווקא יותר קשור למחשב מאשר למכשיר. איך עובד השיתוף שלך? smb? nfs?

בכל מקרה אני מציע לך להשתמש בmyihome בשביל השיתוף, תוכנה הכי פשוטה לשימוש

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

פשש איזה תגובה מהירה :)

אמממ אני חושב שזה עובד עם NFS.

יש לי ראוטר של אורנג'.

שאני אומר SEEK אני מדבר על קפיצה קדימה או אחורה בסרט...הוא חושב שעה ונתקע. במיוחד בסרטי HD וזה פשוט מוזר בטירוף ! המכשיר אמור לטוס, לא? אני יודע בוודאות שמשהו לא תקין פה...

אתה יכול להסביר בקצרה איך משתמשים ב MOVIE JUKE BOX ? אני מבין בדברים האלה פשוט לא יצא לי להתעסק עם התוכנה הזאת.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

בקשר לnfs זה נחשב השיתוף הכי מהיר אבל אם זה עושה לך בעיות אני מציע לך קודם כל לקרוא מדריך שקיים באתר על הקמת שיתוף nfs זה נמצא בדביק.

ולנסות גם את התוכנה myihome אני משתמש בה מהיום שקיבלתי את המכשיר, קלה מאוד לשימוש

seek הכוונה שלך היא באמת הכפתור seek ואז לרשום זמן מסויים? כי לי זה דווקא עובד מעולה.

אבל אם אתה מנסה להעביר אחורה רגיל זה עלול להיתקע (סביר להניח) זאת בעיה ידועה של המכשיר, לכן בשביל להעביר קדימה ואחורה משתמשים בחצים, כל לחיצה מעבירה חצי דקה. או כמובן שימוש בכפתור הseek time שדווקא לי הוא עובד מעולה.

אין ספק שאחת הבעיות המרכזיות של המכשיר הוא שהוא דווקא לא טס. הוא קצת איטי, אבל בזמן ניגון סרט זה לא מורגש רק בניווט בתפריטים.

בקשר לmoviejukebox אני מציע לך לרשום בחיפוש באתר יש אינסוף נושאים בעניין כולל מדריכים.

וכמובן נשמח לעזור לך אם אתה מסתבך

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני מוריד את my ihome...נקווה שזה יעזור. אני עושה SEEK עם החיצים ולפעמים (במיוחד בסרטי HD) זה נתקע כמעט דקה עד שזה ממשיך לנגן ולפעמים זה נתקע עד לכדי מצב שכבר אין לך חשק להתעסק עם זה יותר.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

myihome מאוד פשוטה לשימוש. בכל מקרה אם יש בעיות תשאל.

בקשר לזה שזה נתקע. את האמת שלי זה לא קרה. תנסה להיות עדין איתו :wink:

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

חח הלוואי, אני הכי עדין בעולם אני לא מאלה שמטיחים מכשיר ברצפה בגלל שהוא לא עובד אבל זה מתסכל, לדעתי היה צריך להחליף את זה באחריות ולגמור עניין.

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

טוב, אני בשלבים מתקדמים פה של התקנת הפלאג אין הנחמד הזה....אני חייב לומר שהמידע בפורום קצת מפוזר וקשה היה לי להגיע למידע המדוייק. הייתי צריך להרכיב את העסק מכמה מדריכים ביחד. אני חושב שכדאי לעשות מדריך יותר ברור ומעודכן. :)

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אוקי הצלחתי להפעיל את זה על הסטרימר. זה נראה מעולה והשליפה מ- IMDB באמת רעיון אדיר. בעסה היחידה שהסרטים לא עובדים לי חח...אני חושב שהגדרתי PATH לא נכון. :|

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

הפעלת את הmoviejukebox דרך myihome או דרך הgui?

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אז זהו, שלקח לי זמן לקלוט שלמעשה צריך להתקין את ה- YAMJ כפלאג אין ל- myihome. בהתחלה התקנתי אותם בנפרד והסרטים לא עבדו (כנראה PATH לא נכון). אחרי קצת התעסקות נפל לי האסימון! מה גם שלא צריך להתעסק עם עניין ה- PATHים המסובך, זה כבר נפתר ע"י ה- myihome :)))

בכל מקרה, זה עובד מדהים ! ממש תודה לך! מה שעוד נחמד זה שאני רואה שהממשק של ה- NMT וגם של ה- YAMJ זה למעשה HTML ולכן יש סיכוי שאוכל לעזור בהמרתו לעברית תקנית מימין לשמאל כולל תרגום מלא.

נב,
שמתי לב שיש סרטים שהפלאגין לא סרק בהצלחה. סרטים של ספורט אתגרי למשל. אני חושב שהם לא מסוקרים ע"י IMDB ובצדק. השאלה מה עושים איתם? חלקם קיבלו תמונה וכותרת לא נכונים.... :?:

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אני מנסה לחבר את הסטרימר למסך שלי דל 20" שלא תומך ב- 1080 אבל כן תומך ב- 720 ומשום מה אני לא מקבל תצוגה...המסך נותן לי הודעה שצריך לשנות את הרזולוציה...כאילו הסטרימר רץ על 1080. לפני שהעברתי אותו מהטלוויזיה שיניתי בהגדרות מ AUTO ל- 720.....מישהו יודע למה זה לא עובד? חיברתי את הסטרימר למסך באמצעות כבל HDMI ומתאם מ- HDMI ל- DVI.

adi518 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

:idea:

אמממ, למי שתהה, הבעיות שלי נפתרו. כנראה שהשיתוף באמצעות הפרוטוקל הרגיל של וינדוז דפק את כל העסק (התקיעות ב- SEEK ושאר הבעיות שהזכרתי). עכשיו אני מבסוט. חבל שלא נכנסתי לפורום הזה קודם... (Y)

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #14 

נראה לי שאתה צריך לשנות את הכותרת של השרשור...

היא קצת מבהילה, ומנוגדת למחמאות שאתה מחלק פה :D

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”