בעיה ברסיבר דנון 1910 - צפייה בסרטים מלפטופ דרך HDMI
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
שלום לכולם
אבא שלי רכש לא מזמן רסיבר חדש של דנון דגם 1910. הוא חיבר אליו את הלפטופ שלו (Dell XPS M1330) בעזרת כבל HDMI, והוא מסוגל לראות תמונה. הבעיה היא שעם סרטים מסוימים (רוב הסרטים למעשה) כשהוא מנסה לנגן אותם במדיה פלייר במחשב, הוא לא שומע צליל ומקבל על המסך הודעה קטנה מוזרה כאילו שפורמט האודיו אינו מזוהה או אינו נתמך או משהו כזה. כשהוא מחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך ה HDMI הסרט מתנגן כהלכה עם הסאונד. יש סרטים שעובדים דרך הרסיבר עם הסאונד, אבל הרוב לא.
אבא שלי מאוד מתוסכל מזה, הוא מרגיש שהוא קנה עכשיו רסיבר חדש שאמור לתמוך בכל הפורמטים ושכאילו הטלוויזיה שהיא הרבה יותר ישנה מצליחה לנגן את הסאונד איפה שהרסיבר נכשל.
מישהו פה מכיר את הבעיה ויכול לתת כיוון לפתור אותה? או שאולי יכול להפנות אותי למקור תמיכה אחר?
תודה.
אבא שלי רכש לא מזמן רסיבר חדש של דנון דגם 1910. הוא חיבר אליו את הלפטופ שלו (Dell XPS M1330) בעזרת כבל HDMI, והוא מסוגל לראות תמונה. הבעיה היא שעם סרטים מסוימים (רוב הסרטים למעשה) כשהוא מנסה לנגן אותם במדיה פלייר במחשב, הוא לא שומע צליל ומקבל על המסך הודעה קטנה מוזרה כאילו שפורמט האודיו אינו מזוהה או אינו נתמך או משהו כזה. כשהוא מחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך ה HDMI הסרט מתנגן כהלכה עם הסאונד. יש סרטים שעובדים דרך הרסיבר עם הסאונד, אבל הרוב לא.
אבא שלי מאוד מתוסכל מזה, הוא מרגיש שהוא קנה עכשיו רסיבר חדש שאמור לתמוך בכל הפורמטים ושכאילו הטלוויזיה שהיא הרבה יותר ישנה מצליחה לנגן את הסאונד איפה שהרסיבר נכשל.
מישהו פה מכיר את הבעיה ויכול לתת כיוון לפתור אותה? או שאולי יכול להפנות אותי למקור תמיכה אחר?
תודה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה מדובר על בעיה בהגדרת האודיו היוצא מהמחשב.
אני מעביר את השרשור לפורום HTPC המתאים יותר לנושא.
עיין בשרשור הדביק בראש הפורום, יש שם מדריך להגדרות המחשב בחיבור לרסיבר - אני משוכנע שהמדריך יעזור לך לפתור את הבעיה.
אורי
אני מעביר את השרשור לפורום HTPC המתאים יותר לנושא.
עיין בשרשור הדביק בראש הפורום, יש שם מדריך להגדרות המחשב בחיבור לרסיבר - אני משוכנע שהמדריך יעזור לך לפתור את הבעיה.
אורי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תנסו לעבוד עם הנגן MPC HC ולהגדיר אותו על פי המדריך המהיר לצפייה בתכני HD, שלינק אליו נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
תודה רבה, אני אנסה את הנ"ל בקרוב כשאני אגיע לבית של אבא שלי. השתמשנו ב MPC עם FFDShow אבל לא ב Home Cinema edition.
הדבר התמוה בעיני הוא שהסרטים עבדו בחיבור הישיר לטלוויזיה עם HDMI, כך שגם אם משהו בהגדרות של המחשב לא היה בסדר, למה הטלוויזיה ידעה לאכול את זה, והרסיבר שאמור להיות מתקדם יותר לא הצליח?
הדבר התמוה בעיני הוא שהסרטים עבדו בחיבור הישיר לטלוויזיה עם HDMI, כך שגם אם משהו בהגדרות של המחשב לא היה בסדר, למה הטלוויזיה ידעה לאכול את זה, והרסיבר שאמור להיות מתקדם יותר לא הצליח?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אם אתם רוצים לעבוד עם FFDShow (גם מומלץ), תנסו לעבוד לפי המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי. יש שם הסבר איך להגדיר הכל ב-FFDShow.
בשביל לנגן קבצי MKV במדיה פלייר, צריך להתקין גם Haali Media Splitter.
בשביל לנגן קבצי MKV במדיה פלייר, צריך להתקין גם Haali Media Splitter.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"