במה מתבטא חוסר התמיכה של האקסטרימר בפורמטי האודיו החדשים?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הוא לא יודע לקרוא את הפורמטים האלה. יש מצב שהוא יצליח להוציא את הCORE - שמו בתוך הפורמטים החדשים איזה גרסא בסיסית. בכל מקרה בד"כ בסרטים כאלה יש גם פס קול בDTS או DD ככה שתמיד אפשר להסתדר.
השאלה היא למה להשיג בכלל בלוריי מלא אם אין לך תמיכה בפורמטים החדשים? (תשובה טובה יכולה להיות בשביל שהוידאו יהיה באיכות המקסימלית).
השאלה היא למה להשיג בכלל בלוריי מלא אם אין לך תמיכה בפורמטים החדשים? (תשובה טובה יכולה להיות בשביל שהוידאו יהיה באיכות המקסימלית).
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא אמורה להיות בעיה. בכל כותרי ה BD פס הקול מכיל ערוצי Core לתמיכה אחורה בציוד ישן.boren כתב:תודה על ההסבר. אם יש פסקול עם תאימות לאחור, אז אני מניח שלא אתקל בבעיות (ואם כן, תמיד אפשר לקחת את הבלו-ריי המקורי באוזן, או לפחות לנסות)
...
זה סטנדרט בתעשיה והאולפנים מחוייבים לכך.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב זכרוני - הבעייה היא לא בצד התוכן - אלא בצד הנגן - אם אני זוכר נכון - בהתחלה למשל - מכשירי פופקורן מהדור הקודם - לא ידעו להוציא את הCORE - ככה שכדאי לבדוק אם הX תומך בזה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מוזר ( אם כי אני לא מכיר את המכשיר )Itay_Pollak כתב:למיטב זכרוני - הבעייה היא לא בצד התוכן - אלא בצד הנגן - אם אני זוכר נכון - בהתחלה למשל - מכשירי פופקורן מהדור הקודם - לא ידעו להוציא את הCORE - ככה שכדאי לבדוק אם הX תומך בזה....
פענוח ה core אמור להיות "שקוף" לנגן.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי