האם אתה משתמש בווסתי טון, באקולייזר, בלאודנס...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ברסיבר, בלאודנס לסרטים כמעט תמיד. במוזיקה- בד"כ לא, אבל לעיתים אני חוטא בזה כשבא לי קצת ריגוש זול של לתת בראש.
בזמנו היה לי רסיבר סטראו עם אקואלייזר 5 ערוצים עם רמקולים גרועים, והייתי משנה את הטונים ומשתמש תמיד בלאודנס.
מאז השידרוג ה"אדיופילי" עם אינטגרייטד ורמקולים טובים לא משתמש בבורר טונים אף פעם.
מעניין איך "למדתי" לשמוע מחדש את המוסיקה שלי בלי תוספות.
לדעתי בסטראו יש קשר בין איכות הצליל מהמערכת (רמקולים ומגבר) וחוסר צורך בלתת צבע שונה למוסיקה.
מאז השידרוג ה"אדיופילי" עם אינטגרייטד ורמקולים טובים לא משתמש בבורר טונים אף פעם.
מעניין איך "למדתי" לשמוע מחדש את המוסיקה שלי בלי תוספות.
לדעתי בסטראו יש קשר בין איכות הצליל מהמערכת (רמקולים ומגבר) וחוסר צורך בלתת צבע שונה למוסיקה.
אני מתכוון להשתמש ברום קורקשין בעתיד הקרוב, כדי שאוכל למקם את הרמקולים (בסלון) יותר קרוב לקיר. בדירה בה אני גר כרגע, יש לי מעט הדהודים. כמו כן, רום קורקשין יכול לחסוך סאבוופרnvinyl66 כתב:אני לא משתמש.....אבל משתעשע במחשבה קנות את הברינגר.
ומה איתך תומר, בתור פותח השרשור ובעליו (לעתיד?) של מכשיר כזה- אולי תספר מדוע אתה מתעתד להשתמש בו?...
תומר
בסטריאו אין לי כיוונים כאלו בכלל.
בקולנוע היה לי רק סרט אחד שבסוף עשיתי לו THX post processing בלקסיקון כי הגבוים היו פשוט OVER.
חוץ מזה בלקסיקון, גם קודם וגם בנוכחי, אני שם LOUDNESS אבל התוצאה של זה היא שונה ממה שאנו מכירים ברסיברים - זה "מסדר" את הבס ובלעדיו יש יותר לחץ באוזניים אבל פחות בס.
לחבריה בפורום של לקסיקון לקח זמן לשכנע אותי להשתמש בזה - אבל הם צדקו
בקולנוע היה לי רק סרט אחד שבסוף עשיתי לו THX post processing בלקסיקון כי הגבוים היו פשוט OVER.
חוץ מזה בלקסיקון, גם קודם וגם בנוכחי, אני שם LOUDNESS אבל התוצאה של זה היא שונה ממה שאנו מכירים ברסיברים - זה "מסדר" את הבס ובלעדיו יש יותר לחץ באוזניים אבל פחות בס.
לחבריה בפורום של לקסיקון לקח זמן לשכנע אותי להשתמש בזה - אבל הם צדקו
בדיוק...תומרצין כתב:
אני מתכוון להשתמש ברום קורקשין בעתיד הקרוב, כדי שאוכל למקם את הרמקולים (בסלון) יותר קרוב לקיר. בדירה בה אני גר כרגע, יש לי מעט הדהודים. כמו כן, רום קורקשין יכול לחסוך סאבוופר![]()
תומר...
זו אחת משתי הסיבות שאני שוקל לקנות את ה DEQ2496'. עברנו דירה לפני שבועיים וההדהודים ממש מפריעים (שיחקתי עם הרמקולים בכל פוזיציה שאינה מנוגדת לחוקי היסוד של הבית..)
הסיבה השניה היא סוג הDAC שהם משתמשים בו.
נועם
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Croc כותב :
מה זה : "לקסיקון"
למה הכוונה
מאז השידרוג לא משנה כלום . רק הווליום.
מה זה : "לקסיקון"
למה הכוונה
מאז השידרוג לא משנה כלום . רק הווליום.
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
לי יש פרוססור לקולנוע ביתי שלהם (אפילו אחד מיותר במחפש בית חם
)
http://www.lexicon.com/products/product ... cat=PrePro
http://www.lexicon.com/products/product ... cat=PrePro
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: