Darksiders - הסיבה לירידת המחיר הדרסטית
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ברור שזו הסיבה. מי שלא רכש את המשחק עד עכשיו לקונסולה כנראה לא לחוץ לרכוש אותו ולא היה רוכש אותו בעתיד ללא ירידת מחיר דרסטית (למרות ש 20 זה ממש דרסטי, אני ציפיתי שזה ירד קודם לאיזור ה 30). ד"א - אני חושב שזו טעות לשחק משחק שכזה ב PC. משחק שכזה לדעתי האישית מחייב ג'ויסטיק ומסך גדול בשביל הנאה מלאה.
דווקא לי נראה שהתהליך הפוך
מחרו אותו לקונסולה , וגם לאחר ירידת מחירים המחירות שלו עדיין בינוניות (אני משאר בעיקר עקב העיתוי הגרוע).
עכשיו כדי למקסם את הרווח הוא יצא גם למחשב.
התלונה שלי למחשב במשחקים כאלו חוץ מהמסך - היא לא איכות הפורטים - אלא השליטה.
במשחק כזה - שליטה של מקלדת ו/או עכבר - קצת צולע...
ליביו
מחרו אותו לקונסולה , וגם לאחר ירידת מחירים המחירות שלו עדיין בינוניות (אני משאר בעיקר עקב העיתוי הגרוע).
עכשיו כדי למקסם את הרווח הוא יצא גם למחשב.
התלונה שלי למחשב במשחקים כאלו חוץ מהמסך - היא לא איכות הפורטים - אלא השליטה.
במשחק כזה - שליטה של מקלדת ו/או עכבר - קצת צולע...
ליביו
-
SimonSix
- עוסק בתחום

- תגובות: 131
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
במחשב אפשר לחבר גיימפד.
פורטים גרועים הם כאלה שגורמים למחשב חייתי להרגיש נחות ביחס לקונסולה נחותת חומרה (ראה GTA IV)
העיתוי של המשחק אכן גרוע, באמצע פברואר המשחק עוד זכה להיות במקום העשירי באמזון UK
עד שהגיע המשחק שכולם חיכו לו (GOW).
פורטים גרועים הם כאלה שגורמים למחשב חייתי להרגיש נחות ביחס לקונסולה נחותת חומרה (ראה GTA IV)
העיתוי של המשחק אכן גרוע, באמצע פברואר המשחק עוד זכה להיות במקום העשירי באמזון UK
עד שהגיע המשחק שכולם חיכו לו (GOW).
אני יכול להגיד לכם משהו לגבי המשחק. לא לאחרונה מת לי הסוני הותיק שלי כאשר אני נמצא ממש לפני סוף המשחק. לאחר הכשל שקרה לי במערכת הסוני הישן, הרגשתי פספוס אדיר שאין לי את השמירות שעד כה עשיתי במשחק והייתי ממש לקראת הגמר.
אני יכול לומר לכם עכשיו שאני לא ישחק שוב במשחק הזה בסוני החדש משום שכל כך הרגשתי מועקה אדירה לקראת סוף המשחק, כאשר הוא נעשה והפך להיות יותר עם הזמן לקראת הסוף - למעיק, מלא פאזלים בלי סוף, חוזר על עצמו ובוסים עלובים. המשחק התחיל טוב והפך להיות מעיק מאוד!.
לא שווה קניה המשחק, אלא השכרה בלבד - זו דעתי!.
אני יכול לומר לכם עכשיו שאני לא ישחק שוב במשחק הזה בסוני החדש משום שכל כך הרגשתי מועקה אדירה לקראת סוף המשחק, כאשר הוא נעשה והפך להיות יותר עם הזמן לקראת הסוף - למעיק, מלא פאזלים בלי סוף, חוזר על עצמו ובוסים עלובים. המשחק התחיל טוב והפך להיות מעיק מאוד!.
לא שווה קניה המשחק, אלא השכרה בלבד - זו דעתי!.
- Huber
- חבר במועדון HT

ATB - אתה יכול להעביר את הדיסק מהמכשיר הישן לחדש וכל השמירות שלך יהיו שם למיטב ידיעתי.
ניסתי להעביר בין דיסיקים קשיחים בין מכשירים אבל בכל פעם שהעברתי הסוני דרש לפרמט את הדיסק, ככה שויתרתי... מסקנה - חשוב לגבות כל זמן מסויים את הנתונים (יש בהגדרות אופצייה לגיבוי).Huber כתב:ATB - אתה יכול להעביר את הדיסק מהמכשיר הישן לחדש וכל השמירות שלך יהיו שם למיטב ידיעתי....
- Huber
- חבר במועדון HT

אם אני ל טועה יש לנו מכשירים זהים, אם תשלח לי את הדיסק הקשיח שלך אני מוכן לחבר אותו אצלי ולגבות לך את השמירות ולשלוח לך אותן (בהנחה שיצליחו לתקן לי את המכשיר).
-
SimonSix
- עוסק בתחום

- תגובות: 131
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
atb כתב:ניסתי להעביר בין דיסיקים קשיחים בין מכשירים אבל בכל פעם שהעברתי הסוני דרש לפרמט את הדיסק, ככה שויתרתי... מסקנה - חשוב מאוד לגבות כל זמן מסויים את הנתונים (יש בהגדרות אופצייה לגיבוי).Huber כתב:ATB - אתה יכול להעביר את הדיסק מהמכשיר הישן לחדש וכל השמירות שלך יהיו שם למיטב ידיעתי.......
זה תהליך כל כך פשוט ויכול לחסוך המון כאבי ראש.
אחלה, תודה רבה. אני מבין שהחלטת לתקן בסוף...Huber כתב:אם אני ל טועה יש לנו מכשירים זהים, אם תשלח לי את הדיסק הקשיח שלך אני מוכן לחבר אותו אצלי ולגבות לך את השמירות ולשלוח לך אותן (בהנחה שיצליחו לתקן לי את המכשיר)....
דבר נוסף שאמרו לי שאם מעתיקים שמירות שמביאים בUSB הטרופיז מתבטלים.