סטרימר איכותי בתקציב של 700 ש"ח

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש את Xtreamer, שהוא עולה 750, כולל מתנה אנטנה wireless שזה בעצם חוסך לי לקנות הארדיסק חיצוני, נכון? הוא תומך בעברית מלאה (גם בכתוביות וגם במערכת עצמה) וקראתי עליו הרבה מחמאות:
http://exp.shopy.co.il/products/166884

ויש את western digital wd tv live, הגירסא החדשה יותר עולה 729 שקל (אין לי מושג אם הוא קורא עברית):
http://www.skypc.co.il/pl_product~39172-000-00~57~0.htm#

לגבי הXtreamer, האם כאשר הסרט הHD הוא ברזולוציה צרה יותר, האם ניתן לעשות PAN ולהגדיל אותו שיוצג וינוגן על כל המסך?

אשמח לקבל את דעתכם וגם היכן כדאי לקנות בראשון לציון

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

בין שני אלה הבחירה מאוד קלה, ה WDTV לא באותה ליגה ולא נותן את אותם הדברים (כמובן שהכל תלוי מה אתה צריך), תשכח ממנו.

לגבי אקסטרימר אתה יכול לרכוש בבאג ובחשמל נטו.
סרטי HD זה בעייתי להזרים אלחוטית (בד"כ מקרטע) , תצטרך לחבר לו דיסק-און-קי או לחבר כונן חיצוני או להתקין בו דיסק קשיח (יש בתכו מקום לדיסק קשיח 2.5 אינטש)
בכל אופן בחרת לעצמך תקציב שמגביל אותך לאפשרות ראלית אחת (אולי עוד כמה אם אתה מוכן להזמין מחו"ל)

לגבי המחמאות שקראת תקח בחשבון שיש גם הרבה רוכשים שלא ממש מרוצים (אני אחד מהם), זה מכשיר זול, הוא עושה את העבודה אבל אל תצפה ליותר מידי

אם אני מתעלם מהתקציב שלך כנראה שכרגע הבחירה המומלצת לרכישה בארץ היא Popcorn A200 שעולה 990 ש"ח ברשתK.S.P

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

החלטתי להוסיף עוד כמה מילים...
בכותרת ציינת "סטרימר איכותי" בעוד שבתקציב נתת את התקציב הנמוך ביותר האפשרי (אני לא מדבר על יד2 או כל מיני *** סיני), תקח את זה בחשבון
לגבי A200 המחיר לא כולל מתאם אלחוטי עד כמה שאני יודע אבל אתה יכול להתקין בו גם דיסק קשיח 3.5

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

במה התאכזבת בXTREAMER?
Popcorn A200 - הוא קורא כתוביות בעברית כראוי בלי צורך בעבודה על המרה או משהו? בגדול, במה הוא יותר טוב מהXTREAMER ?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

יש בפורום הרים של שרשורים שבהם תמצא לקוחות שמתלוננים על בעיות וחסרונות באקסטימר, בוא לא נתחיל עוד שרשור כזה
מקום טוב להתחיל בו זה לקרוא ביקורות פה באתר, על אקסטרימר יש ביקורת ובשביל בקורת על A200 פשוט תקרא את הבקורת על C200

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

אני אישית הייתי יושב עם הלוחות - מידיי פעם צצים שם דברים טובים.
מה שכן - אין לך שום אפשרות למתוח כבל רשת לנקודה בה יושב המזרימדיה? זה פותר את כל הבעיות.

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אוקיי קראתי פה כמה אשכולות וביקורות. אני חושב שאבחר בכל זאת את האקסטרימר (הבנתי שיש פה מחנות אז אני מצטרף למחנה של האקסטרימרים). הסיבה שאני חושב ללכת עליו היא שהדרישות שלי אינן גבוהות, הדרישות הן:

1. צפייה בסרטי MKV באיכות 720P ובעתיד ב1080P (המקרן שלי הוא 720P).
2. שמיעת MP3 מוזיקה 3. צפייה בתמונות

אני לא עובד עם סרטי בלו ריי או משהו דומה.. אין לי בעיה שאיכות הסאונד לא תהיה TRUE HD אלא DTS או AC3, הרי גם ככה זה מה שאני רגיל.
חבל לי לקנות משהו שמתאים לשימושיים עתידיים שלי כאשר בעתיד יהיו כבר סטרימרים יותר טובים.

אבל יש לי חששות לגבי הXTREAMER:
1. רעש של מאוורר - כיצד לפתור את הבעיה? אני שונא רעשים של מאווררים אצלי בסלון, מספיק האקסבוקס.
2. האם בטוח שהוא ינגן לי את כל סוגי סרטי הMKV? כולל וידיאו וסאונד (זאת אומרת שלא יהיה מצב שינגן וידיאו בלי סאונד). ואף פעם בלי גימגומים? אותו דבר לגבי כתוביות בעברית, תמיד בכל סרט הן יהיו תקינות? או שיש סרטים או מצבים שלא?
3. איכות המוזיקה שהוא מוציא בMP3 היא מספיק טובה?

אני אחפש גם בלוחות, לגבי כבל רשת אין לי שום אפשרות לחבר כבל רשת מהמחשב למזרימדיה, אבל בעצם אני גם לא צריך כי אני אעבוד רק או כמעט רק עם 720P.
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 19/04/2010 17:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #8 

קודם כל אני גם מאמין שהאקסטרימר מספיק טוב בשבילך למרות שאני מה"מחנה" של הפופקורן

אבל אני מציע לך לבדוק פה בלוח של האתר של יד שנייה ראיתי דברים שיכולים לעניין אותך

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #9 

1. יש לך אפשרות להתקין צלעות קירור בעלות של כ-120 ש"ח.

2. לא צריכה להיות בעיה בניגון קבצי MKV (בעבר הייתה בעיה בהזרמה של FHD אבל היא נפתרה בגרסאות האחרונות).

3. אני לא חושב שיש הבדל באיכות ולא צריכה להיות בעיה.

קח בחשבון שהזרמה אלחוטית של 720P לא תמיד חלקה (תלוי במספר גורמים).

יש מספר יתרונות למכשירים אחרים (הבדל של כ-200-300 ש"ח), כמו הזרמה טובה יותר, ממשק משופר, מקום לכונן פנימי 3.5", תמיכה בג'וקבוקס ועוד, השאלה אם זה מדבר אליך...

במידה ולא, בהחלט נראה שהאקסטרימר יענה על הדרישות שלך.

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

1. איפה עושים את הקנייה וההתקנה של צלעות הקירור בימקום המאוורר?
2. מה הכוונה "למכשירים אחרים (הבדל של 200-300 ש"ח) יש הזרמה טובה יותר"? מה זה אומר?
3. באקסטרימר אין מקום לשים הארדיסק בתוכו?
4. ג'וקבוקס, עד עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה..

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #11 

1. מוכרים צלעות קירור בbug

2. מכשירים שהם מבוססי NMT יש יכולות הזרמה טובה יותר ברשת.

3.יש מקום לשים הארד דיסק אבל רק בגודל 2.5 שהוא גם יקר יותר וגם יכול להכיל פחות נפח

4.תרשום חיפוש לjukebox אתה תמצא הרבה תוצאות, בכל מקרה זאת דרך יפה ונוחה לנווט בסיפריית הסרטים שלך

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

הכוונה ספציפית לפופקורן A200 שעולה היום פחות מ-1,000 ש"ח בארץ, ויש לו המון יתרונות.

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

האם אפשר לעשות העתקה מהמחשב להארדיסק שנמצא באקסטרימר באמצעות הרשת הביתית בלי לחבר אותו פיזית למחשב?
הרעיון של ג'וקבוקס חמוד אבל אפשר לוותר עליו, במקום זה אני שם בכל תיקייה של סרט את הסרטון טריילר של הסרט (רק בסרטים לא מוכרים שיש מצב שלא אזכור מה העלילה). גם יותר כיף לצפות בטריילר מאשר לקרוא תקציר באנגלית.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אתה יכול להגדיר שרת SMB עם האקסטרימר.

לגבי הג'וקבוקס, כבר היום יש תמיכה גם בעברית וגם בטריילרים, וההבדל הוא שהכל נעשה באופן אוטומטי.

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #15 

באמת שנמאס לי להיות הנודניק התורן, אבל היות ואף אחד כאן לא מזכיר את הפרט החשוב הזה: מכשירי הפופקורן מציגים את שמות הקבצים בעברית בצורה הפוכה.
למי שצריך גישה לקבצים עם שמות בעברית, זה בהחלט חיסרון משמעותי לעומת האקסטרימר.
חוץ מזה ומהמחיר - רק יתרונות לפופקורן.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

אם שמיעת מוזיקה היא משהו שחשוב לך תשכח מהאקסטרימר, ממשק ממש לא נח לשמיעת מוזיקה... פרימטיבי מאוד
אם הממשק לא חשוב לך לך אז זו בחירה בסדר

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

בעצם כשאני רוצה לשמוע מוזיקה אני לא רוצה שהמקרן יהיה דלוק, וגם לפופקורן וגם לסטרימר אין מסך דיגיטלי על המכשיר.
שירים ישראלים יהיו כתובים הפוך בפופקורן כך שגם שם הממשק של המוזיקה לא משהו.
בקיצור בשביל מוזיקה אפילו הפופקורן לא מספיק ואני צריך לרכוש משהו כמו הCMEDIA C200.. אבל אני כמעט לא שומע מוזיקה בסלון ולשאר הצרכים שלי זה מספיק בהחלט אז דעתי היא להישאר עם האקסטרימר..

דברים שמצאתי ביד שנייה:
ISTARMINI 1.3 (זה טוב?)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33235

XTREAMER כולל עדכון קושחה והארדיסק 500 ג'יגה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32762

XTREAMER עם הארדיסק 320 ג'יגה ואנטנה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32590

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #18 

סתם שתדע, בבאג בדיוטי פרי הוא עולה 650 ש"ח

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

ידוע...זה היה בעבר גם מתחת ל-600 ש"ח וזאת ההמלצה הראשונה בד"כ למי שמחפש אקסטרימר.

TZAHI10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

היום אני כניראה קונה אקסטרימר ב600 שקל, יד שנייה, בן חודשיים מבאג עם אחריות ואנטנה WIFI.
1. אני מתכוון לעבוד עם סרטי 720P בהזרמה (MKV). השאלה האם אני יכול תמיד לסמוך על זה שההזרמה של 720P דרך האלחוטי תעבוד כראוי?
2. אם אני לא יכול לסמוך אז עדיף לי לחבר לו הארדיסק חיצוני, כדי שיהיה לי קל לחבר את ההארדיסק למחשב להעביר את הקבצים ולאחר מכן לחבר אותו לXTREAMER באמצעות הUSB. האם כל הארדיסק נייד יתאים לזה?
3. קניית הארדיסק פנימי שיהיה בתוך האקסטרימר פחות כדאי בשבילי לא? הרי איך אני אחבר אותו למחשב ואעביר אליו קבצים? זה יהיה פחות נוח.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”