התחדשתי ...dt880
לאחר חיפוש ארוך ושמיעת כמה דגמים ולקיחה בחשבון של תקציב, קניתי היום את הביירדינאמיק dt 880 . (איזה יופי של אוזניה...) יש המלצות למגברים? (התנגדות 32 ohm ) ותקציב די מוגבל (250$ בערך ) אין לי בעיה עם יד 2.
למישהו יש ניסיון עם מגבר משולב dac ?
תודה.
למישהו יש ניסיון עם מגבר משולב dac ?
תודה.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
תתחדש.
תתחדש, טוב לראות שהלכת עם זה עד הסוף... מה אהבת יותר מהDT990?
אני גם חושב שלא כדאי פיתרון משולב בתקציב כזה, עדיף חלק אחד טוב מ-2 בינוניים... יחד עם זאת כדאי לך לבדוק בכל זאת הZero DAC בלוח פה כאופצייה הקלה והזמינה, מהתנסות שלי עם דגם מקביל (זאולו D2.5) אתה תקבל תמורה טובה מאוד לכסף, גם מבחינת הגברה.
אני גם חושב שלא כדאי פיתרון משולב בתקציב כזה, עדיף חלק אחד טוב מ-2 בינוניים... יחד עם זאת כדאי לך לבדוק בכל זאת הZero DAC בלוח פה כאופצייה הקלה והזמינה, מהתנסות שלי עם דגם מקביל (זאולו D2.5) אתה תקבל תמורה טובה מאוד לכסף, גם מבחינת הגברה.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
תתחדש וברוך הבא למשפחה.
אני דווקא הייתי ממליץ לך לא לקנות כרגע שום דבר מהסיבה הפשוטה שאתה עדיין לא מכיר את האוזניות. תחיה איתן משהו כמו חודשיים שלוש לפחות תתרגל ואז יהיה לך הרבה יותר נוח לחפש משום שכבר תדע איזה דברים אתה רוצה לאזן באוזניות שלך.
אני דווקא הייתי ממליץ לך לא לקנות כרגע שום דבר מהסיבה הפשוטה שאתה עדיין לא מכיר את האוזניות. תחיה איתן משהו כמו חודשיים שלוש לפחות תתרגל ואז יהיה לך הרבה יותר נוח לחפש משום שכבר תדע איזה דברים אתה רוצה לאזן באוזניות שלך.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
בלי חלילה לזלזל בתגובות האחרות פה שאת כולן אני שוקל ומעריך , זו תשובה מצוינת , תודה.slavazh כתב:תתחדש וברוך הבא למשפחה.
אני דווקא הייתי ממליץ לך לא לקנות כרגע שום דבר מהסיבה הפשוטה שאתה עדיין לא מכיר את האוזניות. תחיה איתן משהו כמו חודשיים שלוש לפחות תתרגל ואז יהיה לך הרבה יותר נוח לחפש משום שכבר תדע איזה דברים אתה רוצה לאזן באוזניות שלך....
כרגע אני עובד עם יציאת האוזניות של הפרה של דנון , הסאונד די מעולה , לאט לאט אנסה להתקדם ולעלות ברמה...
אבל אני עדיין צריך המלצות למגברים...
Ilyan כתב:תתחדש, טוב לראות שהלכת עם זה עד הסוף... מה אהבת יותר מהDT990?
חלק מהבחירה נבע מתקציב אני לא יכול להתעלם מזה , יכול להיות שאם לא היה שיקול תקציבי הייתי לוקח את ה990, אבל , לא בטוח שזו הייתה הבחירה הנכונה, כי ה880 באמת פחות מודגשות בבאס ובגבוהים זאת אומרת יותר מאוזנות... עכשיו מנסיון שהיה לי דווקא עם רמקולים של פוקל אני יודע שמה שנשמע בהתחלה יפה ו"מלא" יותר יכול להפוך אחרי זמן מסוים ל"מנופח" ובלתי נסבל... והרבה מאוד אנשים ממליצים דווקא על ה880 ולזה גם היה משקל בבחירה , כמו כן בסגנונות מסויימים שתיהן נשמעות כמעט אותו דבר...
דרך אגב אני מרגיש קצת אי נוחות כשהן על האוזניים , לחץ קל על הראש וצורך להזיז אותן כל הזמן , מתרגלים לזה או שזה הולך ומחמיר?...
תמיד כדאי להיפטר מהOB דבר ראשון, במיוחד אם הוא ישן:
http://global.ebay.com/AUDIOTRAK_PRODIG ... 62814/item
לכרטיס הזה יש יציאת אוזניות מוגברת ואפשרות להחליף את הצ'יפים של ההגברה (OPAPM).
http://global.ebay.com/AUDIOTRAK_PRODIG ... 62814/item
לכרטיס הזה יש יציאת אוזניות מוגברת ואפשרות להחליף את הצ'יפים של ההגברה (OPAPM).