מחפש Wii
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המחירים בארץ - לפחות כשאני בדקתי - היו דיי משוגעים.
תבדוק אם אין לך איזה חבר תקוע באנגליה - יש שם אחלה מחירים. תזמין ישר עם WII FIT.
תבדוק אם אין לך איזה חבר תקוע באנגליה - יש שם אחלה מחירים. תזמין ישר עם WII FIT.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כתבתי כשאני בדקתי...
אם עכשיו אפשר לרכוש חדש ב-1000 ש"ח - לא הייתי מהסס לרגע וקונה פה - הפרש כזה נמוך - בהחלט שווה את זה.
אני קניתי ב-1200 ש"ח בערך כולל WII FIT. (לא כולל משלוחה של חבר מאנגליה
)
אם עכשיו אפשר לרכוש חדש ב-1000 ש"ח - לא הייתי מהסס לרגע וקונה פה - הפרש כזה נמוך - בהחלט שווה את זה.
אני קניתי ב-1200 ש"ח בערך כולל WII FIT. (לא כולל משלוחה של חבר מאנגליה
-
דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הרעיון הוא לחסוך כסף , כי ברור לי שתוך חודש חודשיים הקונסולה היא עוד משהוא שיעלה אבק.sagyle כתב:אז מה הבעיה ? תקנה חדש באיביי......
ובכול מיקרה אני מתכנן לקינות בשביל עצמי PS3 ה-Wii הוא לילדים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כן - אבל אם תחסוך 200 ש"ח - והקונסולה תעשה בעיות - ולא יהיה לך למי לפנות - מה תעשה?
בשביל הפרש כזה קטן - ממש לא שווה להתעסק.
בשביל הפרש כזה קטן - ממש לא שווה להתעסק.
תיזהר, כי עם הWII מה שבא בזול עולה ביוקר.
כשאתה קונה קונסולה, שים לב שמדובר בקונסולה אירופאית ולא במכשיר קוריאני מוסב.
הקוריאני המוסב הוא זול משמעותית מהמכשיר האירופאי, אבל אם תעדכן אותו בטעות (וזה יכול לקרות בקלות) - הוא ייהרס מבלי שיהיה אפשר לתקן אותו - מה שנקרא "full Brick".
נתחיל בזה שלא כדאי לקנות מכשיר ללא צ'יפ או פריצת תוכנה, ואני לא ארחיב בעניין.
בנוסף, כשאתה קונה Wii, אתה מקבל אותו עם שלט wiimote אחד וnunchuck אחד. וזה מספיק רק לשחקן בודד. זוג נוסף של Nunchuck וwiimote עולים בסביבות ה300-350 ש"ח. יש חיקויים זולים מסין, אבל הם מאד לא איכותיים וזה מורגש.
מכשיר אירופאי עם צ'יפ + זוג שלטים עולה בחנויות (ואני מדבר על חנויות לקונסולות - לא חנויות חשמל, BUG, אופיס דיפו ושכאלה) בסביבות ה2000 ש"ח, והאחריות על המכשיר היא לשנה.
הרבה אנשים קנו Wii והתאכזבו (ברוב המקרים כי הם לא ידעו במה מדובר לפני שהם עשו את הקניה) או שזכו בהם בפיס או במקום אחר ומוכרים אותם ביד2. תוכל למצוא חבילה מקבילה לזאת שציינתי קודם (מכשיר+צ'יפ+זוג שלטים נוסף) שעוד בתחום האחריות (ז"א בת פחות משנה) בפחות מ1500 ש"ח.
אני קניתי לפני כמעט שנה את החבילה שעלתה בזמנו 2100 בסניף של enjoystick ואני מאד מרוצה, למרות שיכלתי לשלם קצת פחות במקומות אחרים, והמלצתי על אותה חבילה כבר ליותר מ-5 מכרים אחרים (לדעתי החנות צריכה לשלם לי אחוזים).
אל תקנה בזול ותצטער אחרכך.
כשאתה קונה קונסולה, שים לב שמדובר בקונסולה אירופאית ולא במכשיר קוריאני מוסב.
הקוריאני המוסב הוא זול משמעותית מהמכשיר האירופאי, אבל אם תעדכן אותו בטעות (וזה יכול לקרות בקלות) - הוא ייהרס מבלי שיהיה אפשר לתקן אותו - מה שנקרא "full Brick".
נתחיל בזה שלא כדאי לקנות מכשיר ללא צ'יפ או פריצת תוכנה, ואני לא ארחיב בעניין.
בנוסף, כשאתה קונה Wii, אתה מקבל אותו עם שלט wiimote אחד וnunchuck אחד. וזה מספיק רק לשחקן בודד. זוג נוסף של Nunchuck וwiimote עולים בסביבות ה300-350 ש"ח. יש חיקויים זולים מסין, אבל הם מאד לא איכותיים וזה מורגש.
מכשיר אירופאי עם צ'יפ + זוג שלטים עולה בחנויות (ואני מדבר על חנויות לקונסולות - לא חנויות חשמל, BUG, אופיס דיפו ושכאלה) בסביבות ה2000 ש"ח, והאחריות על המכשיר היא לשנה.
הרבה אנשים קנו Wii והתאכזבו (ברוב המקרים כי הם לא ידעו במה מדובר לפני שהם עשו את הקניה) או שזכו בהם בפיס או במקום אחר ומוכרים אותם ביד2. תוכל למצוא חבילה מקבילה לזאת שציינתי קודם (מכשיר+צ'יפ+זוג שלטים נוסף) שעוד בתחום האחריות (ז"א בת פחות משנה) בפחות מ1500 ש"ח.
אני קניתי לפני כמעט שנה את החבילה שעלתה בזמנו 2100 בסניף של enjoystick ואני מאד מרוצה, למרות שיכלתי לשלם קצת פחות במקומות אחרים, והמלצתי על אותה חבילה כבר ליותר מ-5 מכרים אחרים (לדעתי החנות צריכה לשלם לי אחוזים).
אל תקנה בזול ותצטער אחרכך.
אם אתה (או הילדים שלך, להם הקונסולה מיועדת) לא מכירים את הWii, אז עדיף שתראה במה מדובר אצל חברים או בחנות או שתתאכזב קשות.דרור3 כתב:אני מקבל את מה שאתם אומרים, אבל אני קורא לא פעם בפורומים שזאת קונסולה לכמה חודשים של התלהבות אז אני מחפש משהו שהקונסולה לא בשימוש אצלו ומוכן למכור בזול....
הבעיה המרכזית היא שאנשים שקונים קונסולה מהדור הנוכחי מצפים לגרפיקה חזקה, כמו בXbox360 או ה PS3. הגרפיקה היא לא הצד החזק של הWII בלשון המעטה. מבחינת הגרפיקה, היא הרבה יותר מזכירה את ה PS2.
היתרון בWii היא בצורת השליטה (הWiimote והנונצ'אק) ובמגוון המשחקים שמתאימים לילדים ול-"לא-גיימרים".
היתרון הזה בא לידי ביטוי כשמדובר בילדים צעירים מאד (בני פחות מ-10) שלא היו יכולים לשחק במשחקים של הקונסולות המתחרות, או בחברים שבאים לבקר ויכולים להתחיל לשחק בלי עקומת הלמידה שמאפיינת משחקים בקונסולות אחרות.
עם הWii, הילד שלך יכול לשחק עם הסבא והסבתא שבאים לבקר (אם יש להם כוח לדברים האלה) וגם אתה יכול ליהנות, אם אתה יכול להתעלם מהגרפיקה המיושנת יחסית.
כשאני קניתי את ה Wii לעצמי, מצאתי את עצמי משתעמם ממנה אחרי פחות מחודש. אחרי כמה חודשים גיליתי אותה מחדש, ומאז אני משחק בה לא מעט. היא מככבת גם כשזוגות חברים באים לבקר, בעיקר בגלל שכל כך קל להרים את השלט ולהיכנס למשחק, גם כשמדובר באנשים שלא משחקים במחשב או בקונסולות.
אצל אחיינים שלי (7 ילדים, בני 6 עד 11) שלכולם יש Wii בבית היא מאד מצליחה. היא הרבה יותר מתאימה למשחקי multiplayer מהקונסולות האחרות, וגם הבנות (שבדרך כלל פחות מתחברות למשחקים האלה מבנים) נהנות ממנה.
בעיה נוספת שיש לWii היא שכמו עם ה PS2, יש ספריית משחקים גדולה מאד וצריך לדעת באיזה משחקים לשחק כדי לא להשתעמם.
אם הקונסולה מתאימה לילדים שלך ולך - זה שאתה של טעם. אם הגרפיקה היא הדבר החשוב ביותר, אז היא לא תתאים לכם.
אם המשחקים מתכוונים לשחק לבד (ז"א לא אחד עם השני או עם חברים שבאים לבקר), אז אני חושב שהקונסולות האחרות יהיו עדיפות כי לWii אין הרבה משחקים טובים לרשת (אבל היתרון הוא שהמשחק ברשת הWii הוא בחינם והחיבור לאינטרנט הוא פשוט מאד, אם יש לך wifi בבית).
אם הגרפיקה לא חשובה במיוחד והילדים ישחקו אחד עם השני או עם החברים - אז ה Wii היא עדיפה, לדעתי, על המתחרים.
אני מוכר..... שלחתי לך הודעה בפרטי.דרור3 כתב:לא קיבלתי התייחסות בלוח אז אני מנסה פה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33163...