נטבוק כמחליף ל DVD נייד

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום , ביקור ראשון שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה
לקראת טיול משפחתי בארה"ב , בשל הנסיעות הממושכות הצפיות (6-8 שעות בחלק מהימים) החלטנו , אני והמנהלת שחיוני במקרה זה , DVD נייד לצורך בידור שלושת הבנים במושב האחורי.
איני איש מחשבים ולאחרונה נחשפתי לנטבוק (למרות שנמצא בשוק כבר כ 3 שנים) .
האם הנטבוק יכול לשרת אותנו לצורך הנ"ל ? האם משהכו השתמש בו כבר בצורה זו?
למרות העלות היקרה בהשוואה ל DVD נייד , אנו נרוויח "מחשב" נוסף לחדר הילדים . יכולת תקשורת לרשת בזמן הטיול , כך שיש מספר יתרונות .
בנוסף על פי הסקירות שקראתי , עומדים לצאת נטבוקים עם צ'יפ חדש ל NVIDIA , שאמור לתת HD ולהיות חסכוני יותר בניצולת אנרגיה . האם כדי להמתין עד שיצאו ASUS 1201, ACER one 532 ?
תודה
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

צריך לבדוק אם לנטבוקים יש כונן DVD - לדעתי חלקם מגיעים בלי (מצד שני - אתה לא עומד במקרה לנגן קבצים?)

אולי עדיף שפשוט תקנה את המכשיר בארה"ב - אמנם זה בדקה ה-90 - או אפשר לומר בהארכה - אבל המחיר יהיה הרבה יותר טוב מכאן.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #3 

camir1 כתב:שלום לחברי הפורום , ביקור ראשון שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה
לקראת טיול משפחתי בארה"ב , בשל הנסיעות הממושכות הצפיות (6-8 שעות בחלק מהימים) החלטנו , אני והמנהלת שחיוני במקרה זה , DVD נייד לצורך בידור שלושת הבנים במושב האחורי.
איני איש מחשבים ולאחרונה נחשפתי לנטבוק (למרות שנמצא בשוק כבר כ 3 שנים) .
האם הנטבוק יכול לשרת אותנו לצורך הנ"ל ? האם משהכו השתמש בו כבר בצורה זו?
למרות העלות היקרה בהשוואה ל DVD נייד , אנו נרוויח "מחשב" נוסף לחדר הילדים . יכולת תקשורת לרשת בזמן הטיול , כך שיש מספר יתרונות .
בנוסף על פי הסקירות שקראתי , עומדים לצאת נטבוקים עם צ'יפ חדש ל NVIDIA , שאמור לתת HD ולהיות חסכוני יותר בניצולת אנרגיה . האם כדי להמתין עד שיצאו ASUS 1201, ACER one 532 ?
תודה
...
יש דגם של DVD נייד עם שני מסכים של חברת NEXTBASE שעולה בבאג 900 ש"ח ושירת כמה זוגות שנסעו לאילת עם הילדים.
היה אותו גם בדיוטי ב 200 דולר פעם אחרונה שבדקתי.
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7223&perur=4

camir1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תודה למשיבים
אני מודע לכך שלנטבוק אין כונן DVD , אם היה לו אז היה הופך כבר ל"נייד" עם כל המשתמע מכך מבחינת משקל וניצול חשמל.
בכוונתי להפוך סרטי DVD שברשותי לקבצי DIVX או משהו דומה , לשים ב HD או על גבי DOK ולהציגם בעת הטיול. הפעולה די בסיסית , השאלות הן יותר לצד הטכני של הצפיה .
האם מבחינת זויות הצפייה הילדים שישבו בצדדים ולא מול המסך יוכלו לראות .?
האם הרמקולים מספיק חזקים ?
האם ניתן לחבר את הנטבוק בעזרת מטען למקור הטעינה ברכב ?
לכן חיפשתי משהו שהפעיל דבר דומה בעבר ויכול לתת המלצות או השגות או טעונים בעד ונגד.
תודה אמיר
Don't "ass u me" because when you do, you make an ass out of you and me

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #5 

עלות:
דיוידי נייד אתה יכול למצוא ב 300 ש"ח. כולל מטען קיר, מטען רכב, ואפילו מן תיק כזה שנתלה על משענת ראש.
נטבוק, וכזה כמו שאתה חושב, לפחות אלפיים. מטען לרכב עוד 200-300 ש"ח. תוסיף לזה את השעות שיקח לך להמיר את כל הסרטים...

הדגם שהחבר מעל המליץ של NEXTBASE, הוא יופי של דבר, וגם אני קניתי אחד כזה לאחי ב 200 דולר בדיוטי פרי השבוע. אך הוא לא יהיה לך טוב כי הוא ללא סוללה נטענת עד כמה שידוע לי, ולא יהיה לך טוב למטוס (לרכב אבל נהדר...).

אם אתה לא איש מחשבים, ולא חיוני לך מחשב, לך על דיוידי. יותר טוב גם קצת הנתק מהארץ בחופשה שלך...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”