מישהו חווה בעייה ב GMAIL?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ביומיים-שלושה האחרונים הכניסה לחשבון פשוט סיוט, או שלוקח המון זמן ובסוף נכנס או שלא נכנס בכלל. אני נמצא עם נטוויזיון, מישהו אחר שמחובר לספקית הזו נתקל בבעייה?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תנסה להחליף את שרתי ה DNS ל:
8.8.8.8
8.8.4.4
http://code.google.com/speed/public-dns/
היו לי בעיות כאלו בעבר כאשר שרתי ה DNS של הספק הפנו לשרת מרוחק מאוד.
8.8.8.8
8.8.4.4
http://code.google.com/speed/public-dns/
היו לי בעיות כאלו בעבר כאשר שרתי ה DNS של הספק הפנו לשרת מרוחק מאוד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

[left]If you decide to try Google Public DNS, your client programs will perform all DNS lookups using Google Public DNS. [/left]
זה אומר שכל הגלישה שלי תעבור דרך שרתי ה DNS שלהם? זה לא ישפיע על כלום?
זה אומר שכל הגלישה שלי תעבור דרך שרתי ה DNS שלהם? זה לא ישפיע על כלום?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
שרתי ה DNS שלהם יותר אמינים ומהירים משל ספק האינטרנט.Huber כתב:[left]If you decide to try Google Public DNS, your client programs will perform all DNS lookups using Google Public DNS. [/left]
זה אומר שכל הגלישה שלי תעבור דרך שרתי ה DNS שלהם? זה לא ישפיע על כלום?...
אני עובד עם השרתים שלהם כבר כמה חודשים וזה עובד טוב.
הפינג אליהם פחות טוב ובDNS זה משמעותי. זה נכון שה lookup יותר מהיר אבל לא תמיד זה משתלםjpost כתב:שרתי ה DNS שלהם יותר אמינים ומהירים משל ספק האינטרנט.Huber כתב:[left]If you decide to try Google Public DNS, your client programs will perform all DNS lookups using Google Public DNS. [/left]
זה אומר שכל הגלישה שלי תעבור דרך שרתי ה DNS שלהם? זה לא ישפיע על כלום?...
אני עובד עם השרתים שלהם כבר כמה חודשים וזה עובד טוב....
שווה לנסות ולהחליט
בכל אופן העניין עם גוגל קורה לי מידי פעם (אני מחובר 018) ואני צריך לעלות Basic HTML או שאני מאתחל את הראוטר והמודם ומסתדר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

פנייה לנטוויזיון אני מניח לא תפתור את הבעייה? אני מניח שאני אקבל תשובה בסגנון "אין התחייבות שאתר ספציפי יעבוד טוב"? או ששווה לנסות?
אני אחכה כמה ימים ואם הבעייה תמשך אני אנסה את שרתי ה DNS הללו. את הראוטר כבר ניסיתי לאפס (זה הדבר הראשון שעשיתי).
אני אחכה כמה ימים ואם הבעייה תמשך אני אנסה את שרתי ה DNS הללו. את הראוטר כבר ניסיתי לאפס (זה הדבר הראשון שעשיתי).
-
Huber
- חבר במועדון HT

IE8 i FIREFOX.
אין פה אף אחד שמחובר לנטווזיון? אני הגולש היחיד בפורום ששייך ל ISP הזה? אני רוצה לוודא אם זו בעייה אצלהם או אצלי.
אין פה אף אחד שמחובר לנטווזיון? אני הגולש היחיד בפורום ששייך ל ISP הזה? אני רוצה לוודא אם זו בעייה אצלהם או אצלי.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אם הכל ייכשל תנסה להוריד יישום בשם k-9 mail במכשיר האנדרואיד שלך.Huber כתב:IE8 i FIREFOX.
אין פה אף אחד שמחובר לנטווזיון? אני הגולש היחיד בפורום ששייך ל ISP הזה? אני רוצה לוודא אם זו בעייה אצלהם או אצלי....
אני משתמש בו המון.
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מניח מזה שאתה בנטוויזיון? אם זה לא אצלהם, איך זה יכול לקרות מאצלי? זה יכול להיות משהו מקומי?!keyser כתב:אני עובד חזק ב GMAIL ולא נתקלתי בבעיה הזו... כנראה זה לא אצלם....
-
Huber
- חבר במועדון HT

תודה על ההצעה, אבל לא רלוונטי, אני משתמש ה מ ו ן בג'ימייל (למשל לקבל עידכונים על תגובות בת'רדים בהם אני פעיל באתר) ולהשתמש בו דרך הפלאפון זו ברירת מחדל גרועה.Pavelz כתב:אם הכל ייכשל תנסה להוריד יישום בשם k-9 mail במכשיר האנדרואיד שלך.Huber כתב:IE8 i FIREFOX.
אין פה אף אחד שמחובר לנטווזיון? אני הגולש היחיד בפורום ששייך ל ISP הזה? אני רוצה לוודא אם זו בעייה אצלהם או אצלי....
אני משתמש בו המון....
היתה לי פעם בעיה כזו על בסיס קבוע
קראתי משהו בגוגל על איזה DLL בעייתי וכמה שיטות
אחת מהם עבדה...
אחת מהם עבדה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא מותקן אצליאאוטלוק, כל המייל שלי עובר דרך ג'ימייל, אבל אם הבעייה לא תפתר אני אשקול התקנה של אאוטלוק בשביל ג'ימייל. למרות שזה פתרון קצת עקום (להתקין תוכנה כבדה ומיותרת כשיש כבר דפדפן שאמור לעשות את העבודה) אם לא יהיה לי ברירה אני אשקל את זה. תודה.Ariknewbie כתב:שאלה הבעיה היא רק בגישה לאתר של gmail
אולי שווה לך לעבוד עם ה gmail דרך ה outlook
בעזרת imap או pop3 ו smtp
נסה להתחבר לשרתים של gmail
לדוגמא
telnet smtp.gmail.com 465
כדי לבדוק את זה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?שח_מט כתב:היתה לי פעם בעיה כזו על בסיס קבוע
אחת מהם עבדה......
אני לא ממש זוכר אבל היתה לי תקופה שקיבלתי את ה SERVER TIMEOUT כל הזמן בשני הדפדפניםHuber כתב:אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה?שח_מט כתב:היתה לי פעם בעיה כזו על בסיס קבוע
אחת מהם עבדה.........
ישבתי חזק על גוגל ומצאתי כמה התייחסויות - אחד שהציע להחליף או לבדוק איזה DLL ואחד או שניים שאני לא זוכר מה בדיוק היתה הפרוצדורה אבל בסוף זה עבד - עשה כמו RESET להגדרות או משהו דומה והבעיה לא חזרה.
אני לא מצליח להיזכר מה היה שם בדיוק
יש לך משהו שפועל ב LABS? ניסיתי עם הגירסה הקודמת כמו שהדף ממליץ?
גם אני בנטויז'ן. גם אני חוויתי בעיות בחיבור לג'ימייל ביום יומיים האחרונים וכעת שנכנסתי לבדוק, הכל תקין.אין פה אף אחד שמחובר לנטווזיון? אני הגולש היחיד בפורום ששייך ל ISP הזה? אני רוצה לוודא אם זו בעייה אצלהם או אצלי....