מונדיאל ברשת
יש אישור מדובר רשות השידור שישדרו את המשחקים ישיר באתר רשות השידור.
לידיעתכם!
לידיעתכם!
לאmp3lll כתב:השאלה מה תהיה האיכות.
אתה יודע?...
מנסה לברר עוד כמה פרטים ואעדכן.
אבל איפה שידורי ה-HD?
אבל איפה שידורי ה-HD בחינם לכולם כמו שהם הבטיחו?
ה"חינם" הזה יהיה רק למי שיש יס או הוט וששדרג לממיר HD.
ממש חיני חינם...
ה"חינם" הזה יהיה רק למי שיש יס או הוט וששדרג לממיר HD.
ממש חיני חינם...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הם לא מחוייבים לתת HD בחינם, אלא שידורי כדורגל ואותם תוכל לראות ב-SD בחינם.
HD תוכל לראות בחינם (ז"א ללא תשלום נוסף) רק אם יש ברשותך ציוד מתאים לקליטה, היות וברשות השידור לא יכולים לפרוס תשתית חדשה ולא יכולים להגביל את רוחב הפס של הערוצים האחרים רק כדי לשדר HD בעצמם, הם עשו עיסקה עם YES ו-HOT והם ישתמשו בערוצים ייעודיים בתשתיות של שתי החברות.
אני לא מחובבי רשות השידור, ומבחינתי שמחר יסגרו את הרשות (טוב, לא מחר, שיהיה רק אחרי המונדיאל), אבל הפעם דווקא אין לי תלונות אליהם.
לגבי שידורי אינטרנט, זה מעולה למי שאין DTT ורוצה לראות את השידורים בכל זאת במקומות שיש בהם מחשב אבל לא טלויזיה.
מותר גם לפרגן כשאפשר, תחשבו על זה, גם מונדיאל בחינם (זוכרים מה היה לפני 4 שנים?) וגם בכל הפלטפורמות שיש (אינטרנט, SD, HD).
HD תוכל לראות בחינם (ז"א ללא תשלום נוסף) רק אם יש ברשותך ציוד מתאים לקליטה, היות וברשות השידור לא יכולים לפרוס תשתית חדשה ולא יכולים להגביל את רוחב הפס של הערוצים האחרים רק כדי לשדר HD בעצמם, הם עשו עיסקה עם YES ו-HOT והם ישתמשו בערוצים ייעודיים בתשתיות של שתי החברות.
אני לא מחובבי רשות השידור, ומבחינתי שמחר יסגרו את הרשות (טוב, לא מחר, שיהיה רק אחרי המונדיאל), אבל הפעם דווקא אין לי תלונות אליהם.
לגבי שידורי אינטרנט, זה מעולה למי שאין DTT ורוצה לראות את השידורים בכל זאת במקומות שיש בהם מחשב אבל לא טלויזיה.
מותר גם לפרגן כשאפשר, תחשבו על זה, גם מונדיאל בחינם (זוכרים מה היה לפני 4 שנים?) וגם בכל הפלטפורמות שיש (אינטרנט, SD, HD).
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תלוי ברוחב הפס שלך ותלוי בפיד שהם ייתנו, אבל לא זו הנקודה,המלך כתב:האיכות על הפנים באינטרנט...
יש מי שזה יספק אותו כשאין לו ברירה אחרת, אני מעדיף לראות באיכות &^%, מאשר לא לראות בכלל כשאין לי שום ברירה אחרת.
ברור שעדיף FHD בתלת מימד אם אפשר, ורצוי על מסך 150".
אבי, צודק לחלוטין, הפעם, וזה ממש נדיר, אפשר לפרגן לערוץ אחד.
לפרגן על הרעיון הכוונה, חכה לביצוע, ואז נראה אם אפשר יהיה לפרגן גם לו.
הרי לערוץ 1 יש רקורד עשיר מאוד של פשלות בשידורים.
אסור להם להרוס אותו .
לפרגן על הרעיון הכוונה, חכה לביצוע, ואז נראה אם אפשר יהיה לפרגן גם לו.
הרי לערוץ 1 יש רקורד עשיר מאוד של פשלות בשידורים.
אסור להם להרוס אותו .
לא. ה DTT לא תומך HD בארץ.aka_katz כתב:השידור ב HD יהיה גם דרך ה DTT ?...
זהו שממש לא יהיה שידור דרך ה-DTT
בשיחה עם אלישע שפיגלמן נציג פניות הציבור של רשות השידור, הוא אמר שאין להם מספיק רוחב פס כדי לבצע זאת.
הם יצטרכו להשבית לדוגמא את ערוץ 33 ב-DTT כדי לספק רוחב ל-HD וזה לא יקרה.
בשיחה עם אלישע שפיגלמן נציג פניות הציבור של רשות השידור, הוא אמר שאין להם מספיק רוחב פס כדי לבצע זאת.
הם יצטרכו להשבית לדוגמא את ערוץ 33 ב-DTT כדי לספק רוחב ל-HD וזה לא יקרה.
ב DTT יהיה שידור רגיל SD בערוץ 1007me כתב:זהו שממש לא יהיה שידור דרך ה-DTT
הם יצטרכו להשבית לדוגמא את ערוץ 33 ב-DTT כדי לספק רוחב ל-HD וזה לא יקרה....
לא מתוכננים שם שידורי HD מכל סוג ככל הידוע לנו כיום