הורדה אוטמטית של תכנים מיוזנט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בגדול יש כמה שיטות:
1. TVNZB
2. שירות RSS של אתרים שונים בשילוב עם תוכנה שיודעת לקבל RSS
3. שימוש בהורדת HEADERS וסינון עם REGEX
האופציה השלישית היא הכי מסובכת, אך גם הכי אמינה...
1. TVNZB
2. שירות RSS של אתרים שונים בשילוב עם תוכנה שיודעת לקבל RSS
3. שימוש בהורדת HEADERS וסינון עם REGEX
האופציה השלישית היא הכי מסובכת, אך גם הכי אמינה...
- oferlaor
- מנהל

NEWZBIN PRO מאפשר הורדה עם REGEX
בעצם הדרך שזה עובד היא שבונים רשימת פילטרי REGEX בעד ונגד (בעד = כלול בהורדה, נגד = פסול להורדה). אחרי זה מסמנים את הקבוצות שאתה רוצה שזה יופעל עליהן (A.B.HDTV למשל) ואז מסמנים שהפילטר מיושם עליהם ושזה יוריד אוטומטית. עכשיו כל X זמן זה מוריד הדרים ואז אם הם תואמים לפילטר אז התוכן שלהם יורד.
במצב כזה אתה לא תלוי בשום אתר אינדקסים (אתה האתר אינדקסים של עצמך). אתה משתמש ב-HEADERS של ההודעות עצמן כתנאי להורדה שלהן. אני כבר עובד כך שנתיים.
יש לזה יתרונות ברורים של חוסר תלות בגורמים חיצוניים. מצד שני, זה דורש הורדת HEADERS שזה לעיתים כבד מאוד מאוד (לי אין בעיה של אחסון ולכן זה לא מטריד אותי), במיוחד בפעם הראשונה שמורידים HEADERS זה לוקח המון זמן.
HEADERS = זה רשימת כל ההודעות שנמצאות בקבוצה מסויימת בשרת. זה רק הרשימה, זה לא התוכן של ההודעות עצמן.
בעצם הדרך שזה עובד היא שבונים רשימת פילטרי REGEX בעד ונגד (בעד = כלול בהורדה, נגד = פסול להורדה). אחרי זה מסמנים את הקבוצות שאתה רוצה שזה יופעל עליהן (A.B.HDTV למשל) ואז מסמנים שהפילטר מיושם עליהם ושזה יוריד אוטומטית. עכשיו כל X זמן זה מוריד הדרים ואז אם הם תואמים לפילטר אז התוכן שלהם יורד.
במצב כזה אתה לא תלוי בשום אתר אינדקסים (אתה האתר אינדקסים של עצמך). אתה משתמש ב-HEADERS של ההודעות עצמן כתנאי להורדה שלהן. אני כבר עובד כך שנתיים.
יש לזה יתרונות ברורים של חוסר תלות בגורמים חיצוניים. מצד שני, זה דורש הורדת HEADERS שזה לעיתים כבד מאוד מאוד (לי אין בעיה של אחסון ולכן זה לא מטריד אותי), במיוחד בפעם הראשונה שמורידים HEADERS זה לוקח המון זמן.
HEADERS = זה רשימת כל ההודעות שנמצאות בקבוצה מסויימת בשרת. זה רק הרשימה, זה לא התוכן של ההודעות עצמן.
אני יחסית לחוץ במקום, (נע בין 5-50 גיגה פנויים מתוך חצי טרה). אבל אני מניח שאנחנו לא מדברים על גדלים כאלה, אלא יותר לכיוון מאות מגות לא?
בהנחה שאני מוריד HEADERS של גרופ אחד, או 2 מקסימום.
יש עוד תוכנות שיש להן את היכולת הזאת?
בהנחה שאני מוריד HEADERS של גרופ אחד, או 2 מקסימום.
יש עוד תוכנות שיש להן את היכולת הזאת?
- oferlaor
- מנהל

לאו דווקא.
קבוצה ממוצעת יכולה לתפוס בין 1-5GB של HEADERS. תלוי בקבוצה.
קבוצה ממוצעת יכולה לתפוס בין 1-5GB של HEADERS. תלוי בקבוצה.
אז כנראה שאני אצטרך ללכת לפתרון הRSS, אגב יש איזה צפיה מתי TVNZB יחזור לאוויר (אם בכלל?)
ואם למשהו יש איזה טריק איך להגדיר חיפוש בNZB MATRIX שיעלה את האוס הסדרה, ולא כל סדרה עם המילה בית בשם שלה, אני ממש אודה לו.
ואם למשהו יש איזה טריק איך להגדיר חיפוש בNZB MATRIX שיעלה את האוס הסדרה, ולא כל סדרה עם המילה בית בשם שלה, אני ממש אודה לו.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

http://tvnzbrss.com/
הוא עובד גם עכשיו? (כשהאתר עצמו למטה?)
עופר, אני מבין, זה כבר עניין של העדפה אישית (את שלך צריך להחליף כל עונה, שזה לא באמת סיפור. אבל ה *. בין House ל S06 מאפשרת לכל מיני סדרות להתברג )
הוא עובד גם עכשיו? (כשהאתר עצמו למטה?)
עופר, אני מבין, זה כבר עניין של העדפה אישית (את שלך צריך להחליף כל עונה, שזה לא באמת סיפור. אבל ה *. בין House ל S06 מאפשרת לכל מיני סדרות להתברג )
יש איזה מדריך לעשות את זה?oferlaor כתב:NEWZBIN PRO מאפשר הורדה עם REGEX
HEADERS = זה רשימת כל ההודעות שנמצאות בקבוצה מסויימת בשרת. זה רק הרשימה, זה לא התוכן של ההודעות עצמן....
אני פשוט אומלל בלי NEWZBIN
- oferlaor
- מנהל

עדכון קטן, הורדתי תוכנה בשם SABNZBD+ זה מוריד תכנים אוטומטי, שמתחבר לRSS (אני משתמש בRSS של NZBMATRIX) ומוריד אותם לפי הגדרות מראש שלך, עם תמיכה בREGEX,
(ההגדרות מתחלקות ל3 קטגורויות, של גרוש, אסור ומותר) התוכנה היא בעצם שירות WEB שיושב על המחשב שלך, וככזה ניתן לגשת אליו גם מרחוק ברשת הביתית וכנראה גם באינטרנט (למרות שלא בדקתי עדיין).
היא כמובן גם פותחת לבד קבצים ומנקה אחריה, אבל יש לה אפשרות גם לשנות שמות של סדרות ולהעתיק אותן לתקיות לפי הגדרות שונות.
התוכנה הזאת היא (לפי דעתי) לא פתרון להורדות מזמדנות מUSENET, אבל להורדה אוטומטית של תכנים חוזרים (סרדות), היא בדיוק מה שחיפשתי.
היא דורשת טיפה התעסקות ולא הכי USERFRIENDLY אבל בשביל זה מושלם.
(ההגדרות מתחלקות ל3 קטגורויות, של גרוש, אסור ומותר) התוכנה היא בעצם שירות WEB שיושב על המחשב שלך, וככזה ניתן לגשת אליו גם מרחוק ברשת הביתית וכנראה גם באינטרנט (למרות שלא בדקתי עדיין).
היא כמובן גם פותחת לבד קבצים ומנקה אחריה, אבל יש לה אפשרות גם לשנות שמות של סדרות ולהעתיק אותן לתקיות לפי הגדרות שונות.
התוכנה הזאת היא (לפי דעתי) לא פתרון להורדות מזמדנות מUSENET, אבל להורדה אוטומטית של תכנים חוזרים (סרדות), היא בדיוק מה שחיפשתי.
היא דורשת טיפה התעסקות ולא הכי USERFRIENDLY אבל בשביל זה מושלם.