סקר!! איזו 50-60 אינטש היית קונה היום LED / LCD / PLASMA ?
הי ALL
אחרי שהבנתי שאני לא אצא מזה חשבתי לשמוע מכם מה אתם הייתם קונים?
איך שאני רואה את הדברים בחנות (לא על הנייר)
LED - חדות שלא ניראתה אך מריחות
LCD - יש טובות בחוץ
PLASMA - פיוניר יורדת מהמדפים וה 3D תופסת תאוצה...
מה אתם הייתם קונים אם אתם רוצים מחר את הדבר הכי טוב אצלכם אשר יתחבר למערכת ברמה גבוהה?
אחרי שהבנתי שאני לא אצא מזה חשבתי לשמוע מכם מה אתם הייתם קונים?
איך שאני רואה את הדברים בחנות (לא על הנייר)
LED - חדות שלא ניראתה אך מריחות
LCD - יש טובות בחוץ
PLASMA - פיוניר יורדת מהמדפים וה 3D תופסת תאוצה...
מה אתם הייתם קונים אם אתם רוצים מחר את הדבר הכי טוב אצלכם אשר יתחבר למערכת ברמה גבוהה?
אני לא אחליף את הפיוניר 5090 שלי בשום מסך אחר. אחרי שראיתי את רוב המסכים שאמורים להיות "ברמה של הפיוניר", כולל פיליפס 9704, V10 של פנסוניק וסמסונג 7000, אף אחד לא באמת מספק תמונה כל כך "תלת מימדית" כמו הפיוניר.
עכשיו אני מבין גם למה אני אשכרה נהנה להסתכל על השוליים השחורים בסרטים.
אז כן, זו פלזמה, וזאת טכנולוגיה "מיושנת" והמסך מבחינה חיצונית לא מעוצב יותר מדיי, אין לו אמבילייט, הוא לא דק עד כדי השוואה עם סכין מטבח, אבל זה המסך עם התמונה הטובה ביותר שראיתי, וכן, לדעתי זה מסך שהקדים את זמנו.
וזה לא כי אני מחפש להצדיק את הקנייה, אני יודע טוב מאוד שהפיוניר לא ישאר הטוב ביותר לנצח, כי בכל זאת, מאז 2008 (לפי מה שזכור לי) הפיוניר קיים, אז הגיע הזמן שיגיע משהו טוב יותר, אבל כרגע אין.
* ההודעה הזו משקפת את דעתי בלבד, ועכשיו אני מתחרט שלא רכשנו מלכתחילה 60 אינץ', רק חבל שזה היה פי 2 במחיר בשביל עוד 10 אינץ'.
עכשיו אני מבין גם למה אני אשכרה נהנה להסתכל על השוליים השחורים בסרטים.
אז כן, זו פלזמה, וזאת טכנולוגיה "מיושנת" והמסך מבחינה חיצונית לא מעוצב יותר מדיי, אין לו אמבילייט, הוא לא דק עד כדי השוואה עם סכין מטבח, אבל זה המסך עם התמונה הטובה ביותר שראיתי, וכן, לדעתי זה מסך שהקדים את זמנו.
וזה לא כי אני מחפש להצדיק את הקנייה, אני יודע טוב מאוד שהפיוניר לא ישאר הטוב ביותר לנצח, כי בכל זאת, מאז 2008 (לפי מה שזכור לי) הפיוניר קיים, אז הגיע הזמן שיגיע משהו טוב יותר, אבל כרגע אין.
* ההודעה הזו משקפת את דעתי בלבד, ועכשיו אני מתחרט שלא רכשנו מלכתחילה 60 אינץ', רק חבל שזה היה פי 2 במחיר בשביל עוד 10 אינץ'.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אני לא אחליף את הפיוניר קורו 6090H שלי בשום מסך . כל מסך שהיה אצלי בבית עד היום ואני מתכוון לכל סוגי המסכים . כולל כולם .
אף אחת מהם לא מתקרבת לפלזמה . ובטח לא לפיוניר קורו .
המלצתי היא רכוש מסך פלזמה פיוניר קורו 60 אינצ' .הכי טוב שיש.
אני עדיין לא רואה את ה3D תופס תאוצה בשום מקום .
בהצלחה .
אף אחת מהם לא מתקרבת לפלזמה . ובטח לא לפיוניר קורו .
המלצתי היא רכוש מסך פלזמה פיוניר קורו 60 אינצ' .הכי טוב שיש.
אני עדיין לא רואה את ה3D תופס תאוצה בשום מקום .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מעניין ששני המגיבים הראשונים בשרשור משום מה בחרו להצדיק את הרכישה שלהם ולא לענות על השאלה המקורית.
Pronto,
אם שואלים אותי, הדבר האחרון שהייתי מסתכל עליו כשאני מגיע לבחור מסך חדש זה הטכנולוגיה שלו, לכן לא ברור לי למה אתה חושב שזה כזה חשוב. בוחרים מסך לפי איכות התמונה, סט החיבורים, מסגרת המחיר, הגודל, יכולות FI ועוד. טכנולוגית הפאנל? זה לא אצלי ברשימה.
Pronto,
אם שואלים אותי, הדבר האחרון שהייתי מסתכל עליו כשאני מגיע לבחור מסך חדש זה הטכנולוגיה שלו, לכן לא ברור לי למה אתה חושב שזה כזה חשוב. בוחרים מסך לפי איכות התמונה, סט החיבורים, מסגרת המחיר, הגודל, יכולות FI ועוד. טכנולוגית הפאנל? זה לא אצלי ברשימה.
זיו, לפחות על 9000es אני יודע שהוא מצדיק את הרכישה שלו, כיוון שהוא ביצע אותה לפני כחודש .
גם בפניו עמדו כל האפשרויות והוא בחר בפלזמה 60'' של פיוניר .
דעתי אינה שונה מקודמיי וגם אני הייתי בוחר (למען הדיוק בחרתי כבר
) בפלזמה של פיוניר .
את ה 3D אני אשאיר למקרן מדור 3-4 ...
גם בפניו עמדו כל האפשרויות והוא בחר בפלזמה 60'' של פיוניר .
דעתי אינה שונה מקודמיי וגם אני הייתי בוחר (למען הדיוק בחרתי כבר
את ה 3D אני אשאיר למקרן מדור 3-4 ...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
sufgi123,
לפני חודש וגם היום לא עומדת שום אפשרות לרכוש מסך 3D בארץ.
לפני חודש וגם היום לא עומדת שום אפשרות לרכוש מסך 3D בארץ.
ziv_r כתב:מעניין ששני המגיבים הראשונים בשרשור משום מה בחרו להצדיק את הרכישה שלהם ולא לענות על השאלה המקורית.
Pronto,
אם שואלים אותי, הדבר האחרון שהייתי מסתכל עליו כשאני מגיע לבחור מסך חדש זה הטכנולוגיה שלו, לכן לא ברור לי למה אתה חושב שזה כזה חשוב. בוחרים מסך לפי איכות התמונה, סט החיבורים, מסגרת המחיר, הגודל, יכולות FI ועוד. טכנולוגית הפאנל? זה לא אצלי ברשימה....
לא הבנתי את התגובה שלך, הוא שאל מה היינו בוחרים - ענינו לו בדיוק במה בחרנו.
*למרות שאני זוכר היטב ש9000es קטל את הפיוניר כשהוא בחר לרכוש פנסוניק (וכנראה) כשהתפרסמה הפרשה המפורסמת על ירידה ברמת השחור בפנסוניק הוא החליף - לפחות ככה נראה ע"ג הפורום.
כותב השרשור שאל באיזו טכנולוגיה היינו בוחרים, אז עניתי לו בצורה הכי אוביקטיבית שאני יכול, כי בכל זאת, רכשתי פלזמה באלפי שקלים טובים.
אז כן, אני בחרתי בפלזמה - זווית צפייה טובה הרבה יותר מ"כל" המתחרים, שידורי SD נעימים לעין, ושחור אבסולוטי ואחיד על כל המסך ללא כל עננות \ כתמי אור, וכשיש שחור אבסולוטי - ההצללות הרבה יותר עמוקות וכך התמונה יותר "תלת מימדית".
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה עניין של צרכים..
יכול להיות שבבית אחד ולצרכים מסויימים תתאים יותר פלזמה ואילו לבית אחר עם צרכים אחרים יתאים מסך LED.
ובשביל לענות לך על השאלה בכל זאת, אני היתי רוכש פלזמה. למה ?
אין לי בעיה של אור חזק בסלון, אנחנו צופים שם בתוכן SD בלבד ( שידורי טלביזיה ). לא מחוברת קונסולה של משחקים, ותוכן HD אנחנו רואים בחדר ייעודי.
ליאור
יכול להיות שבבית אחד ולצרכים מסויימים תתאים יותר פלזמה ואילו לבית אחר עם צרכים אחרים יתאים מסך LED.
ובשביל לענות לך על השאלה בכל זאת, אני היתי רוכש פלזמה. למה ?
אין לי בעיה של אור חזק בסלון, אנחנו צופים שם בתוכן SD בלבד ( שידורי טלביזיה ). לא מחוברת קונסולה של משחקים, ותוכן HD אנחנו רואים בחדר ייעודי.
ליאור
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 19/04/2010 8:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ואני הייתי רוכש מסך פשוט יחסית שנותן אפשרות צפייה יחסית טובה בשידורי הטלויזיה ומשקיע במקרן ומסך מתאים. אפשר להגיע לתמונה קולנועית בגודל, מדהימה באיכות, במחיר קטן יחסית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אני לא טועה עדיין אפשר לקנות. אחרת לא היו מציגים אותה בחנויות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kipikipodkipikipod כתב:ziv_r כתב:מעניין ששני המגיבים הראשונים בשרשור משום מה בחרו להצדיק את הרכישה שלהם ולא לענות על השאלה המקורית.
Pronto,
אם שואלים אותי, הדבר האחרון שהייתי מסתכל עליו כשאני מגיע לבחור מסך חדש זה הטכנולוגיה שלו, לכן לא ברור לי למה אתה חושב שזה כזה חשוב. בוחרים מסך לפי איכות התמונה, סט החיבורים, מסגרת המחיר, הגודל, יכולות FI ועוד. טכנולוגית הפאנל? זה לא אצלי ברשימה....
לא הבנתי את התגובה שלך, הוא שאל מה היינו בוחרים - ענינו לו בדיוק במה בחרנו.
*למרות שאני זוכר היטב ש9000es קטל את הפיוניר כשהוא בחר לרכוש פנסוניק (וכנראה) כשהתפרסמה הפרשה המפורסמת על ירידה ברמת השחור בפנסוניק הוא החליף - לפחות ככה נראה ע"ג הפורום.
כותב השרשור שאל באיזו טכנולוגיה היינו בוחרים, אז עניתי לו בצורה הכי אוביקטיבית שאני יכול, כי בכל זאת, רכשתי פלזמה באלפי שקלים טובים.
אז כן, אני בחרתי בפלזמה - זווית צפייה טובה הרבה יותר מ"כל" המתחרים, שידורי SD נעימים לעין, ושחור אבסולוטי ואחיד על כל המסך ללא כל עננות \ כתמי אור, וכשיש שחור אבסולוטי - ההצללות הרבה יותר עמוקות וכך התמונה יותר "תלת מימדית"....
ראשית אף פעם לא קטלתי את פיוניר קורו . כתבתי שאין לא תקציב למסך הזה .
לגבי הרכישה של הפנאסוניק v-10 58
נכון מאוד מאז שראיתי שהמסך מאבד את השחורים שלו . וזה די זמן לפני שהפרשה התפרסמה בעולם .
דאגתי להתפטר מהמסך הזה . כמה שיותר מהר .
לגבי פיוניר קורו אני עשיתי עשרות סלטות מבחינה תקציבית כדי שיהיה לי קורו 6090H ואני כותב כול הזמן שהמסך הזה כמה ליגות מעל שאר המסכים . בכל בתחומים . ובל פראמטר שיש .
בקרוב אפתח שרשור די מכובד לגבי הקורו 6090H . שיכלול את כל היכולות הפנומנליות של המסך המדהים הזה .
יום טוב וחג שמח לכולם .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 20/04/2010 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לפותח השירשור .
אני בידיוק הייתי באותה מחשבה כמוך לפני כמה ימים - ואלו התובנות שלי .
לגבי איזה טכנולוגיית מסך לקנות .
מכל הטכנולוגיות שיש - PLASMA היא הטכנולוגיה שבאמת מתאימה ביותר לטלויזיה מכמה פרמטרים מאוד חשובים - אני אסדר אותם בסדר שהכי חשוב לדעתי :
1. זוויות צפיה בילתי מוגבלות - התמונה לא הופכת דהויה גם מהצד - מה לעשות יש יותר מאיש אחד בסלון ולא כולם במרכז .
2. מהירות תגובה מעולה ללא מריחות.
3. רמת השחורים הכי טובה שיש .
4. איכות תמונת SD תמיד יותר טובה - ופחות גרעיניות .
אני בידיוק הייתי באותה מחשבה כמוך לפני כמה ימים - ואלו התובנות שלי .
לגבי איזה טכנולוגיית מסך לקנות .
מכל הטכנולוגיות שיש - PLASMA היא הטכנולוגיה שבאמת מתאימה ביותר לטלויזיה מכמה פרמטרים מאוד חשובים - אני אסדר אותם בסדר שהכי חשוב לדעתי :
1. זוויות צפיה בילתי מוגבלות - התמונה לא הופכת דהויה גם מהצד - מה לעשות יש יותר מאיש אחד בסלון ולא כולם במרכז .
2. מהירות תגובה מעולה ללא מריחות.
3. רמת השחורים הכי טובה שיש .
4. איכות תמונת SD תמיד יותר טובה - ופחות גרעיניות .
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
viper,
אני מסכים איתך לגבי היתרונות של הפלאזמה אבל מין הראוי שהיית מציין גם את החסרונות:
1. צריכת חשמל גבוהה.
2. חשש מצריבה/צבירה.
3. בהירות מסך חלשה ביחס ל-LCD (בעייתי בסלונים מוארים).
4. ציפוי מסך המחזיר אור ישיר.
5. לא מומלץ לצפות ביחס 4X3 (ישנן שתי רצועות מצידי המסך - גורם לצריבה/צבירה) ועקב כך תכנים מוצגים בצורה מתוחה.
אני מסכים איתך לגבי היתרונות של הפלאזמה אבל מין הראוי שהיית מציין גם את החסרונות:
1. צריכת חשמל גבוהה.
2. חשש מצריבה/צבירה.
3. בהירות מסך חלשה ביחס ל-LCD (בעייתי בסלונים מוארים).
4. ציפוי מסך המחזיר אור ישיר.
5. לא מומלץ לצפות ביחס 4X3 (ישנן שתי רצועות מצידי המסך - גורם לצריבה/צבירה) ועקב כך תכנים מוצגים בצורה מתוחה.
תודה לכל המגיבים עשיתי שיעורי בית וניראה לי כרגע שאני נשאר בעידן הפלאזמה!!
לשאלה נוספת ואחרונה מישהו אכן רואה את עצמו יושב בבית עם משקפיים ורואה סרט בתלת מימד? האם בכדי לראשות סרט כזה כאשר באים אליך חרים אורחים ובני משפחה שהם למעשה דיירי הבית נצתרך לחלק לכולם משקפיים וביציאה הם ישימו אותו חזרה בסלסלה כמו בקולנוע?
איך תיראה התגובה האנושית לפעולה כזאת או אחרת כאשר אף אחד לא רואה אותך אלא רק שומע?
בקיצור מי מכם היה באמת קונה 3D כפיצ'ר ומי היה קונה אותו כבסיס להחלטה איזה TV לקנות?
לשאלה נוספת ואחרונה מישהו אכן רואה את עצמו יושב בבית עם משקפיים ורואה סרט בתלת מימד? האם בכדי לראשות סרט כזה כאשר באים אליך חרים אורחים ובני משפחה שהם למעשה דיירי הבית נצתרך לחלק לכולם משקפיים וביציאה הם ישימו אותו חזרה בסלסלה כמו בקולנוע?
איך תיראה התגובה האנושית לפעולה כזאת או אחרת כאשר אף אחד לא רואה אותך אלא רק שומע?
בקיצור מי מכם היה באמת קונה 3D כפיצ'ר ומי היה קונה אותו כבסיס להחלטה איזה TV לקנות?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זיו כבר דיבר על זה, 3D זה ממש לא רלונטי היום...
טכנולוגיה שעדיין בחיתולים, אין תכנים, אין מקורות ו...למי יש עצבים לשים משקפיים ...
מילא פעם בכמה שבועות שהולכים לראות סרט 3D בקולנוע...אבל כל יום וכל היום?..מעיק ומבאס.
ולשאלתך המקורית, הקורו 60 היתה ונשארה (וכנראה תשאר עד סוף חייה כי הם נגמרו/נגמרים אוטוטו), במחירים מטורפים. אבל מה, באמת שאין לה תחרות באיכות התמונה עד היום.
ולמרות הכל, אני לא הייתי רוכש פלזמה טובה ככל שתהיה במחיר כפול ממסך LED.
לדעתי החסרונות של פלזמה מתאזנים עם היתרונות שלה רק במידה והמחיר שלה לא יהיה גבוה ממחיר מסך LCD/LED מקביל.
רוב הפלזמות שנמכרות היום , זולות מ LCD/LED מקביל. וגם כנראה הרבה בזכות העובדה הזו...
טכנולוגיה שעדיין בחיתולים, אין תכנים, אין מקורות ו...למי יש עצבים לשים משקפיים ...
מילא פעם בכמה שבועות שהולכים לראות סרט 3D בקולנוע...אבל כל יום וכל היום?..מעיק ומבאס.
ולשאלתך המקורית, הקורו 60 היתה ונשארה (וכנראה תשאר עד סוף חייה כי הם נגמרו/נגמרים אוטוטו), במחירים מטורפים. אבל מה, באמת שאין לה תחרות באיכות התמונה עד היום.
ולמרות הכל, אני לא הייתי רוכש פלזמה טובה ככל שתהיה במחיר כפול ממסך LED.
לדעתי החסרונות של פלזמה מתאזנים עם היתרונות שלה רק במידה והמחיר שלה לא יהיה גבוה ממחיר מסך LCD/LED מקביל.
רוב הפלזמות שנמכרות היום , זולות מ LCD/LED מקביל. וגם כנראה הרבה בזכות העובדה הזו...