חברה ה3D של פנסוניק מדהים !!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #1 

חברה הייתי השבוע ב"פיוצר" אצל דור ותומר וראיתי את התלת מימד של פנסוניק פשוט מדהים למרות שאחרי חצי שעה של צפיה העיניים מתעייפות מעט אבל לא נורא אני יכול בכייף לחיות עם זה אני חייב לומר שההתרשמות בפיוצר מהמסכים היתה הרבה יותר טובה מההשקה היה לי זמן ממן לחקור את הנושא דור תודה על הזמן שנתת לי לשבת לצפות ללא הפרעה (Y) אני חייב לומר שזה פשוט לדעתי מוצר חובה בכל בית כי זה מחזיר אותך להרגשה הזו שהיינו ילדים קטנים שכל הגוף שלהם זועק וווווווואאאאאוווו אפילו אישתי אישרה ולקבל אישור ממנה זה לא פשוט כי חרטות היא לא אוכלת :wink: בקיצור מי שלא יצא לו לחוות את הנושא חייב ללכת לראות פשוט חוויה ..שבת שלום לכולם ושבוע טוב

דור-Future
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 123
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

3D

שליחה #2 

(Y) ...אחרי שישבתי מרוכז, לבד והיה לי זמן איכות אישי עם המסך אני חייב לציין שבהחלט צפייה ממושכת עייפה אותי... אני חושב שגודל המשקפיים והתאימות שלהם ( במקרה הזה החוסר תאימות שלהם) לגודל הפנים הוא גורם מכריע בתחושת העייפות..
למרות זאת מדובר בחוויה מדהימה שאני בטוח שתהפוך לחלק בלתי נפרד מחיי הוידאו שלי...
FRANKYMAN... שמחנו כמו תמיד לארח אותך...
שבת שלום .

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Re: 3D

שליחה #3 

ושום מילה על המחיר.....]

דור-Future
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

3D

שליחה #4 

:lol: בנושא הזה ישנה הדממה..... :wink:

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

רק אחרי שנתיים יהיה אפשר לומר אם הטכנולוגיה הזו מתאימה לבית...בינתיים שאחרים "יתגלחו" איתה...שלא לדבר על באגים ותקלות ופורמטים שונים שטכנולוגיה חדשה תמיד נושאת בחיקה...ידוע שרק האלפיון העליון ירכוש את זה בהתחלה...

דור-Future
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

3D

שליחה #6 

מסכים באופן חלקי.. לא הייתי מנסח את זה אלפיון עליון ( 3990 $ לכל הערכה כולל בלו ריי בארה"ב),
דעתי האישית היא , שזה יהפוך להיות בדומה למקרנים, ספורים האנשים שהמקרן אצלם בבית משמש כמכשיר צפייה עיקרי בבית. רוב המקרנים שאני מתקין בכל אופן הם או בחדרי קולנוע יעודיים או כאופציה שניה בנוסף למסך גדול שמותקן בסלון. גם מסכי התלת מימד יהוו לדעתי תחליף לשעתיים סרט או סשן פלייסטיישן. אני מתקשה לראות סיטואציה שבכל פעם שאדליק את הטלויזיה אסנכרן את המשקפיים....אבל מי יודע עוד כמה זמן נצטרך משקפיים...

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #7 

מה המחיר בארץ .............................. אין לנו עיניין לגבי התמחור שלו בארה"ב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

vanhelsing
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

הימור שלי 25000 ש"ח עם סטייה קלה למטה וגדולה מאוד למעלה...

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #9 

דור-Future כתב:
"אחרי שישבתי מרוכז, לבד והיה לי זמן איכות אישי עם המסך אני חייב לציין שבהחלט צפייה ממושכת עייפה אותי... אני חושב שגודל המשקפיים והתאימות שלהם ( במקרה הזה החוסר תאימות שלהם) לגודל הפנים הוא גורם מכריע בתחושת העייפות..
למרות זאת מדובר בחוויה מדהימה שאני בטוח שתהפוך לחלק בלתי נפרד מחיי הוידאו שלי..."
...

לגבי עייפות העיניים , האם המסך היה מכוון בתפריט ה-3D ל-120HZ או ל-60HZ ?

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #10 

תראו אומנם אני בן 30 אבל פלייסטיישן בתלת מימד קורץ לי לחלוטין וסרט גם כן ברור שלצפות בערוץ 2 עם המשקפיים לא ראלי לדעתי אבל בכל הקשור לתחילת המשפט נראה לי שזה יהיה פשוט MUST!! ולא רק לאלפיון העליון ממש לא .........! ודור תודה על האירוח המסור שלכם. אם אישתי כבר אומרת לי בוא נקפוץ ל "פיוצר" אני חייבת לראת את המסך הזה שוב עשיתם את העבודה כמו שצריך מי יודע אוליי שמתם לה משהו בקפה :wink: אל תשכח למסור ד"ש לתומר (Y)

דור-Future
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

3D

שליחה #11 

המסך בהחלט מדהים... מבטיח שלא שמנו לה כלום בקפה... :wink: מעניין לראות כיצד אנשים מגיבים כשהם צופים בתלת מימד..
שמחנו לארח אותך כמו תמיד (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”