חברה ה3D של פנסוניק מדהים !!!
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
חברה הייתי השבוע ב"פיוצר" אצל דור ותומר וראיתי את התלת מימד של פנסוניק פשוט מדהים למרות שאחרי חצי שעה של צפיה העיניים מתעייפות מעט אבל לא נורא אני יכול בכייף לחיות עם זה אני חייב לומר שההתרשמות בפיוצר מהמסכים היתה הרבה יותר טובה מההשקה היה לי זמן ממן לחקור את הנושא דור תודה על הזמן שנתת לי לשבת לצפות ללא הפרעה
אני חייב לומר שזה פשוט לדעתי מוצר חובה בכל בית כי זה מחזיר אותך להרגשה הזו שהיינו ילדים קטנים שכל הגוף שלהם זועק וווווווואאאאאוווו אפילו אישתי אישרה ולקבל אישור ממנה זה לא פשוט כי חרטות היא לא אוכלת
בקיצור מי שלא יצא לו לחוות את הנושא חייב ללכת לראות פשוט חוויה ..שבת שלום לכולם ושבוע טוב
- דור-Future
- עוסק בתחום

- תגובות: 123
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
3D
למרות זאת מדובר בחוויה מדהימה שאני בטוח שתהפוך לחלק בלתי נפרד מחיי הוידאו שלי...
FRANKYMAN... שמחנו כמו תמיד לארח אותך...
שבת שלום .
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- דור-Future
- עוסק בתחום

- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

Re: 3D
רק אחרי שנתיים יהיה אפשר לומר אם הטכנולוגיה הזו מתאימה לבית...בינתיים שאחרים "יתגלחו" איתה...שלא לדבר על באגים ותקלות ופורמטים שונים שטכנולוגיה חדשה תמיד נושאת בחיקה...ידוע שרק האלפיון העליון ירכוש את זה בהתחלה...
- דור-Future
- עוסק בתחום

3D
מסכים באופן חלקי.. לא הייתי מנסח את זה אלפיון עליון ( 3990 $ לכל הערכה כולל בלו ריי בארה"ב),
דעתי האישית היא , שזה יהפוך להיות בדומה למקרנים, ספורים האנשים שהמקרן אצלם בבית משמש כמכשיר צפייה עיקרי בבית. רוב המקרנים שאני מתקין בכל אופן הם או בחדרי קולנוע יעודיים או כאופציה שניה בנוסף למסך גדול שמותקן בסלון. גם מסכי התלת מימד יהוו לדעתי תחליף לשעתיים סרט או סשן פלייסטיישן. אני מתקשה לראות סיטואציה שבכל פעם שאדליק את הטלויזיה אסנכרן את המשקפיים....אבל מי יודע עוד כמה זמן נצטרך משקפיים...
דעתי האישית היא , שזה יהפוך להיות בדומה למקרנים, ספורים האנשים שהמקרן אצלם בבית משמש כמכשיר צפייה עיקרי בבית. רוב המקרנים שאני מתקין בכל אופן הם או בחדרי קולנוע יעודיים או כאופציה שניה בנוסף למסך גדול שמותקן בסלון. גם מסכי התלת מימד יהוו לדעתי תחליף לשעתיים סרט או סשן פלייסטיישן. אני מתקשה לראות סיטואציה שבכל פעם שאדליק את הטלויזיה אסנכרן את המשקפיים....אבל מי יודע עוד כמה זמן נצטרך משקפיים...
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

הימור שלי 25000 ש"ח עם סטייה קלה למטה וגדולה מאוד למעלה...
Re: 3D
דור-Future כתב:
לגבי עייפות העיניים , האם המסך היה מכוון בתפריט ה-3D ל-120HZ או ל-60HZ ?
"אחרי שישבתי מרוכז, לבד והיה לי זמן איכות אישי עם המסך אני חייב לציין שבהחלט צפייה ממושכת עייפה אותי... אני חושב שגודל המשקפיים והתאימות שלהם ( במקרה הזה החוסר תאימות שלהם) לגודל הפנים הוא גורם מכריע בתחושת העייפות..
למרות זאת מדובר בחוויה מדהימה שאני בטוח שתהפוך לחלק בלתי נפרד מחיי הוידאו שלי..."...
לגבי עייפות העיניים , האם המסך היה מכוון בתפריט ה-3D ל-120HZ או ל-60HZ ?
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
תראו אומנם אני בן 30 אבל פלייסטיישן בתלת מימד קורץ לי לחלוטין וסרט גם כן ברור שלצפות בערוץ 2 עם המשקפיים לא ראלי לדעתי אבל בכל הקשור לתחילת המשפט נראה לי שזה יהיה פשוט MUST!! ולא רק לאלפיון העליון ממש לא .........! ודור תודה על האירוח המסור שלכם. אם אישתי כבר אומרת לי בוא נקפוץ ל "פיוצר" אני חייבת לראת את המסך הזה שוב עשיתם את העבודה כמו שצריך מי יודע אוליי שמתם לה משהו בקפה
אל תשכח למסור ד"ש לתומר 
- דור-Future
- עוסק בתחום

3D
המסך בהחלט מדהים... מבטיח שלא שמנו לה כלום בקפה...
מעניין לראות כיצד אנשים מגיבים כשהם צופים בתלת מימד..
שמחנו לארח אותך כמו תמיד
שמחנו לארח אותך כמו תמיד