לה-פבוריטה [פוצל]
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
האמת שהפעם זו לא היתה הסתלבטות (טוב אולי קצת
, כפיר קבל את זה בחיוך).
האקספובר שמישהו קנה פה לא מזמן לא הרבה יותר קטנה מלה פבוריטה ראש אחד, כל שאמרתי הוא שניתן במחיר נמוך לקבל מכונה מקצועית לגמרי ולא מכונה ביתית (שעולה אף יותר).
האקספובר שמישהו קנה פה לא מזמן לא הרבה יותר קטנה מלה פבוריטה ראש אחד, כל שאמרתי הוא שניתן במחיר נמוך לקבל מכונה מקצועית לגמרי ולא מכונה ביתית (שעולה אף יותר).
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
כמו בהרבה דברים, מוצרים ביתיים עולים לפעמים יותר ממוצריים תעשיתיים בגלל הנדסת אנוש, גודל ושאר פרמטרים שאינם חשובים לתעשיה.
בדיוק כמו במחשבים - ככל שהמחשב קטן יותר, הוא בעל ביצועים נמוכים יותר ועולה יותר מאשר מקבילו השולחני.
חן - אני מכיר את המטחנה שאתה מדבר עליה. בחור בירושליים. שים לב שהיא יד שניה (לטענתו, לך תדע...) ואי אפשר לדעת כמה היא עבדה. יש לי הרגשה שמדובר במטחנה טחונה
הבוקר ביקרתי בפרס-קפה וראיתי את המאצר מיני והסופר ג'ולי - אבל אכתוב על כך בשרשור אחר.
בדיוק כמו במחשבים - ככל שהמחשב קטן יותר, הוא בעל ביצועים נמוכים יותר ועולה יותר מאשר מקבילו השולחני.
חן - אני מכיר את המטחנה שאתה מדבר עליה. בחור בירושליים. שים לב שהיא יד שניה (לטענתו, לך תדע...) ואי אפשר לדעת כמה היא עבדה. יש לי הרגשה שמדובר במטחנה טחונה
הבוקר ביקרתי בפרס-קפה וראיתי את המאצר מיני והסופר ג'ולי - אבל אכתוב על כך בשרשור אחר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אני מבין שהתגעגעתם אליי ...
dudib, אתה לא רואה מה מנסים לעשות לי פה ? הם רוצים לייאש אותי שאמכור אותה ב 800 ש"ח כמו איזה בית קפה שפשט רגל ואז הם יוסיפו עוד כוכב לארון המציאות שלהם
מת על הקומפאק שלי, אחלה מטחנה, סוס עבודה, יפה (לא מאצר מיני אבל גם לא אובל) ובמחיר שהיא עלתה לי (2250) אין שום מטחנה שמתקרבת אליה אפילו לא בקצת.
בקיצור לא מחליף והיא כן מתאימה לי למטבח למרות מה שאתם חושבים (בעצם מה אכפת לי מה אתם חושבים ולמה אני מגיב בכלל
)
dudib, אתה לא רואה מה מנסים לעשות לי פה ? הם רוצים לייאש אותי שאמכור אותה ב 800 ש"ח כמו איזה בית קפה שפשט רגל ואז הם יוסיפו עוד כוכב לארון המציאות שלהם
מת על הקומפאק שלי, אחלה מטחנה, סוס עבודה, יפה (לא מאצר מיני אבל גם לא אובל) ובמחיר שהיא עלתה לי (2250) אין שום מטחנה שמתקרבת אליה אפילו לא בקצת.
בקיצור לא מחליף והיא כן מתאימה לי למטבח למרות מה שאתם חושבים (בעצם מה אכפת לי מה אתם חושבים ולמה אני מגיב בכלל
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
כפירוש אני מקווה שאתה לא לוקח ללב
אז החברה נהנים קצת לרדת עליך....טוב קצת הרבה, אבל הכל ברוח טובה.
Take it easy
Eddy
Take it easy
Eddy
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קוראים לזה קינאת פין....כל הילדים האלה עם הרוקי מקנאים כי יש לך יותר גדול...
תקנה דיטינג וזהו.
תקנה דיטינג וזהו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לה פבוריטה נחותה טכנולוגית ממכונות אחרות.דבוטאנט כתב:58 מ"מ סטנדרטי + מחליף חום כמו באזרה \ צ'ימבלי....
במכונות של לה פבוריטה אין טרמוסיפון.
הראש מתחמם כי הוא פשוט מוצמד לדוד, ברזל לברזל.
זה גם ההסבר לתופעה של התחממות יתר של הראש במכונות שלהם.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא לכולם יש תרמוסיפון - זה לא מראה על נחיתות.
לצ'ימבלי אין תרמוסיפון אז מה? היא לוקחת בהליכה כל מכונת E61 בטווח מחירים הזה. גה באיכות המרכיבים במבנה ובקפה.
לא כולם חייבים ליישר קו עם פאימה.
בינתיים המכונה המכונה הכי טעימה ששתיתי ממנה היתה אלקטרה מיקרוקאסה סמי-אוטומטיקה וגם לה אין תרמוסיפון.
לצ'ימבלי אין תרמוסיפון אז מה? היא לוקחת בהליכה כל מכונת E61 בטווח מחירים הזה. גה באיכות המרכיבים במבנה ובקפה.
לא כולם חייבים ליישר קו עם פאימה.
בינתיים המכונה המכונה הכי טעימה ששתיתי ממנה היתה אלקטרה מיקרוקאסה סמי-אוטומטיקה וגם לה אין תרמוסיפון.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)