ברזיל vs. בורונדי
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קליתי 50% ברזיל 25% יאמן 25% סידאמו מול 50% בורונדי 25% יאמן 25% סידאמו
קלייה ראשונה של ברזיל הלכה קצת לאט בגלל רוחות ושנייה של הבורונדי רצה קצת מהר יותר כי החביתוש היה חם.
2 הקליות היו לאותה רמה פחות או יותר - כניסה לפיצוץ שני.
1:0 לבורונדי!
הברזיל הרבה יותר שטוח ואנמי לעומת הבורנדי.
בורונדי ממוטי - במקור מג'דידה? ברזיל מרוני.
מה שכן נראה לי שהקלייה השנייה התיישנה קצת יותר מהר אבל עדיין הקפה על בסיס הבורונדי היה הרבה יותר טעים.
קלייה ראשונה של ברזיל הלכה קצת לאט בגלל רוחות ושנייה של הבורונדי רצה קצת מהר יותר כי החביתוש היה חם.
2 הקליות היו לאותה רמה פחות או יותר - כניסה לפיצוץ שני.
1:0 לבורונדי!
הברזיל הרבה יותר שטוח ואנמי לעומת הבורנדי.
בורונדי ממוטי - במקור מג'דידה? ברזיל מרוני.
מה שכן נראה לי שהקלייה השנייה התיישנה קצת יותר מהר אבל עדיין הקפה על בסיס הבורונדי היה הרבה יותר טעים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חוצמזה פרופיל הקליה שונה : חשבתי לעצמי, הקליה במכשיר פופקורן לקחה כמה דקות לדרגה מאוד כהה ויצא טעים, עסיסי כזה. אולי אנחנו קולים לאט מידי בחביתוש?
אז עשיתי מעשה - קליתי תערובת בקצב הרבה יותר גבוה... 7 דק' תחילת פיצוץ ראשון, 11 סיום איפשהו בתוך פיצוץ שני
נראה מה יצא
אז עשיתי מעשה - קליתי תערובת בקצב הרבה יותר גבוה... 7 דק' תחילת פיצוץ ראשון, 11 סיום איפשהו בתוך פיצוץ שני
נראה מה יצא
what's next?
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כמה שאני מבין - שתיהן לא יצאו טוב כי הוא לא כותב כלום...
דרך אגב - מחר אני אבדוק 50% בורונדי עם פפואהניוגיני וקוסטה ריקה
דרך אגב - מחר אני אבדוק 50% בורונדי עם פפואהניוגיני וקוסטה ריקה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
עדכון מהשטח בעניין הבורונדי
אז אתמול ביקרתי את ידידינו ג'מאל ורציתי 6 קילו בורונדי, לי ולג'ונקפה, ומה קורה???? נעניתי בשלילה!!! היה דבר טוב, והוא נגמר. הוא ינסה להחזיר מאחד הלקוחות איזה חצי שק, אבל בינתיים לא נשאר לנו אלה להתאזר בסבלנות עד ספטמבר, ולקוות שהמשלוח הבא יהיה טוב כמו הנוכחי. בינתיים יש בכל זאת למה לחכות, והוא מצפה לסידאמו, ירגשף, וקוסטה ריקה. כרגע יש סרדו וטנזניה, הכל ב-17.5 ש"ח.
בברכה
אדי
בברכה
אדי
צריך לעשות לג'אמל הזה שיחת מוטיבציה,לא מאמין שנגמר לו הבורונדי-הוא בטח שומר אותו לתערובות של עצמו,לגבי הברזיל אני מחכה קצת,כי לדבריו יש לו משלוחה טובה בדרך.כפיר_ש כתב:ברגע שיגיע היגרשף צריך לשכור שוב את המשאית ליוסי שיביא לנו איזה 5 ק"ג לכל אחד ......
מה אין ירושלמים בפורום?
כשיהיה משהו טוב,נפעיל רכבת לא משאית.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
חיפשנו וחיפשנו ושוב חיפשנו ובפורים גם חיפסנו
ולא היה לו נעים אז הוא מצא איזה קילו אחד, וגם אמר לי אצל מישהו בסכנין יש לו כמה שקים, אבל זה כבר יד שניה ויעלה לפחות 30 שקל, אז תאמינו......אין
אדי
אדי
Re: חיפשנו וחיפשנו ושוב חיפשנו ובפורים גם חיפסנו
אז נגיע גם לסחנין.coffeeaddict כתב:ולא היה לו נעים אז הוא מצא איזה קילו אחד, וגם אמר לי אצל מישהו בסכנין יש לו כמה שקים, אבל זה כבר יד שניה ויעלה לפחות 30 שקל, אז תאמינו......אין
אדי...