B530 או B550? הבדלים מהותיים?
לפני קנייה של 32"
מבדיקה זריזה שעשיתי שני הדגמים זהים, אבל נאמר לי שההבדלים היחידים בין ה2 זה הכניסה הנוספת של HDMI והAnyNet+ הזה והUSB... וזהו....
האם זה באמת ההבדלים היחידים? או שיש הבדל מהותי שונה בין שניהם?
את הB530 אני יכול לקנות מWallaShops ב2260 ש"ח
ואת הB550 מחנות חשמל ליד הבית בכמעט 3000 ש"ח
(משני המקומות עם אחריות של 3 שנים של סמליין - ביררתי עם השירות לקוחות שלהם על 2 המקומות)
האם ההבדל במחיר באמת שווה את הB550? אם זה נכון אני בהחלט יכול להסתדר בלי הUSB והHDMI הנוסף הזה....
מבדיקה זריזה שעשיתי שני הדגמים זהים, אבל נאמר לי שההבדלים היחידים בין ה2 זה הכניסה הנוספת של HDMI והAnyNet+ הזה והUSB... וזהו....
(משני המקומות עם אחריות של 3 שנים של סמליין - ביררתי עם השירות לקוחות שלהם על 2 המקומות)
האם ההבדל במחיר באמת שווה את הB550? אם זה נכון אני בהחלט יכול להסתדר בלי הUSB והHDMI הנוסף הזה....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
XebuXebu כתב:לפני קנייה של 32"
האם ההבדל במחיר באמת שווה את הB550? אם זה נכון אני בהחלט יכול להסתדר בלי הUSB והHDMI הנוסף הזה.......
ההבדלים הם די משמעותיים . ה 550 הוא דגם איכותי . מאיכות הבניה שלו . מיוצר במפעל אחר לגמרי .
עיבוד תמונה טוב יותר . יותר כניסות למסך . איכות הפאנל שלו טובה יותר .
לבסוף . המלצתי היא לכיוון הB-550 למרות שהוא יקר יותר . ותהיה בטוח שהתוספת הדי משמעותית הזו היא לא רק בשביל כמה כניסות במסך .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
דנדן1985 .דנדן1985 כתב:9000es הלכתי לראות בחנויות את שני הדגמים, ולמען האמת לא ראיתי הבדל רציני מבחינת איכות התמונה שמצדיק את תוספת הכסף הרצינית בינהם.
אני בסופו של דבר הזמנתי את ה37B530....
ההתיחסות שלי הייתה לגבי אותו גודל מסך . 32 אינצ' .
ב 37 אינצ' ה 550 לא קיימת בכלל .
על כל מקרה דגם ה 530 הוא די טוב ואני בטוח שאתה נהנה ממנו . תתחדש .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"