חולצות 'מותגיות' -רכישה מאיביי
שאלה זו מופנית לכל החברים שרוכשים מאיביי יותר מאשר בארץ..וסביר להניח שיהיה להם מענה עבורי:
אבקש המלצה לספק/מוכר אמין מאיביי שניתן לרכוש ממנו חולצות 'מותגיות': לקוסט,טומי,ראלף לורן.
חשובה לי המלצה מניסיון.אשמח לשמוע גם טיפים מועילים לרכישה.
תודה למשיבים.
אבקש המלצה לספק/מוכר אמין מאיביי שניתן לרכוש ממנו חולצות 'מותגיות': לקוסט,טומי,ראלף לורן.
חשובה לי המלצה מניסיון.אשמח לשמוע גם טיפים מועילים לרכישה.
תודה למשיבים.
מתוך נסיון לא מוצלח ברכישת חולצות פולו של לקוסט,
הייתי ממליץ לא לקנות באיביי פריטים אלו.
אם אתה בכל זאת מתעקש, לא הייתי רוכש ממוכרים
שמציעים סטוקים של החולצות במחיר נמוך, בייחוד אם הם
לא מארה"ב, למרות שכמדומני, לקוסט מיוצרות בצרפת או פרו.
אם יש מוכר שמציע פריטים בודדים, אז אולי שווה לקנות, אך
סביר להניח שזה לא יהיה הכי משתלם כלכלית.
הייתי ממליץ לא לקנות באיביי פריטים אלו.
אם אתה בכל זאת מתעקש, לא הייתי רוכש ממוכרים
שמציעים סטוקים של החולצות במחיר נמוך, בייחוד אם הם
לא מארה"ב, למרות שכמדומני, לקוסט מיוצרות בצרפת או פרו.
אם יש מוכר שמציע פריטים בודדים, אז אולי שווה לקנות, אך
סביר להניח שזה לא יהיה הכי משתלם כלכלית.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
מה היה הנסיון הלא מוצלח שלך?
המוכר לא עמד בפרסום שלו? החולצות לא היו איכותיות?
מה הייתה בדיוק הבעיה?
בן דוד שלי הזמין חולצה מכופרת לנסות את העניין הזה והיה מרוצה. אני לא יודע אם הוא הזמין עוד אח"כ.
המוכר לא עמד בפרסום שלו? החולצות לא היו איכותיות?
מה הייתה בדיוק הבעיה?
בן דוד שלי הזמין חולצה מכופרת לנסות את העניין הזה והיה מרוצה. אני לא יודע אם הוא הזמין עוד אח"כ.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
כאחד שמתלבש ב-ebay אין צורך לחשוש אם תחפשי חנות שיש לה אחוז גבוה מאד של פידבקים חיוביים, לפחות99.5%
בנוסף אותה חנות צריכה להציג בבירור את עלות המשלוח לארץ ולהיות בעלת מספר של פידבקים רב ככל האפשר ואני מתכוון באלפים
בהצלחה
נ.ב. חשוב מאד להכיר את סקאלת המידות לגברים נשים וילדים !!!
בנוסף אותה חנות צריכה להציג בבירור את עלות המשלוח לארץ ולהיות בעלת מספר של פידבקים רב ככל האפשר ואני מתכוון באלפים
בהצלחה
נ.ב. חשוב מאד להכיר את סקאלת המידות לגברים נשים וילדים !!!
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- קיבל תודות: 26 פעמים
זה פשוט
אם המותג זול מידי סביר להניח שהוא לא מקורי -בלי קשר לניקוד של המוכר ולפידבקים שלו!!
יש מחיר ממוצע למותגים באיביי . כשקניתי מותג זול בגלל הפידבקים החיוביים והניקוד הגבוה , לא הייתי מופתעת לגלות שזה חיקוי , וגם לא כעסתי על המוכר , כי מה חשבתי לעצמי ...
אם מוצר מתחיל מ1$ והוא לא חיקוי , הוא יגיע למחיר הגיוני במכירה .
כמובן שעדיין חשוב לקנות ממוכר עם ניקוד גבוה 98% + וממספר מכירות גבוה (K's) ולקרוא טוב טוב את הפרטים בדף המוצר .
כנסי גם לחנות של המוכר ותתרשמי ההמוצרים שלו בכללי , וכך תדעי מול מי את עומדת ,וזה חשוב . (חנות בארה"ב או מישהו שמוכר שתי חולצות וצעצועים יד שנייה...)
אם המותג זול מידי סביר להניח שהוא לא מקורי -בלי קשר לניקוד של המוכר ולפידבקים שלו!!
יש מחיר ממוצע למותגים באיביי . כשקניתי מותג זול בגלל הפידבקים החיוביים והניקוד הגבוה , לא הייתי מופתעת לגלות שזה חיקוי , וגם לא כעסתי על המוכר , כי מה חשבתי לעצמי ...
אם מוצר מתחיל מ1$ והוא לא חיקוי , הוא יגיע למחיר הגיוני במכירה .
כמובן שעדיין חשוב לקנות ממוכר עם ניקוד גבוה 98% + וממספר מכירות גבוה (K's) ולקרוא טוב טוב את הפרטים בדף המוצר .
כנסי גם לחנות של המוכר ותתרשמי ההמוצרים שלו בכללי , וכך תדעי מול מי את עומדת ,וזה חשוב . (חנות בארה"ב או מישהו שמוכר שתי חולצות וצעצועים יד שנייה...)
שני מוכרים מומלצים:
reefshopper
logdog2002
reefshopper
logdog2002
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
averaraz כתב:שני מוכרים מומלצים:
reefshopper
logdog2002...
אודה על קישורים לדוגמא ( גם אני מעוניין לנסות לרכוש משהו )
תודה !!!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
שאלות תם :
החולצות למשל , האם הם חיקוי או לא ?
אם חיקוי , מה המשמעות ?
אם מקוריות ? הכיצד במחיר כזה זול ?
עד היום רכשתי מאיביי מוצרים שאין ויכוח לגבי איכותם , השאלה מה לגבי ביגוד כאמור ?
תודה
החולצות למשל , האם הם חיקוי או לא ?
אם חיקוי , מה המשמעות ?
אם מקוריות ? הכיצד במחיר כזה זול ?
עד היום רכשתי מאיביי מוצרים שאין ויכוח לגבי איכותם , השאלה מה לגבי ביגוד כאמור ?
תודה
אפשר לקבל לינק של המוכר השני(reefshopper)?קרוקס44 כתב:רונן
קבל http://stores.ebay.com/Ginas-Cluttered-Closet?_rdc=1...
לא מצליח לחתוך לפי שם המוכר.
תודה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
http://shop.ebay.com/reefshopper/m.html ... rom=&_ipg=
לא כזה זול ומשתלם.
ruti_ziv אף פעם לא הזמנת אייבאי?
מחירים משלוחים הכל כתוב שם.
לא כזה זול ומשתלם.
מחירים משלוחים הכל כתוב שם.
למה לא משתלם?mp3lll כתב:http://shop.ebay.com/reefshopper/m.html ... rom=&_ipg=
לא כזה זול ומשתלם.
מחירים משלוחים הכל כתוב שם....
שמתי לב שניתן למצוא שם חולצות של טומי עד 20 דולר,עכשיו שמתי לב שמשלוח לארץ הוא סביב ה-10 דולר,כאשר כל פריט שני-הנחה במשלוח של 50 אחוז.
כדי להימנע מתשלום מכס-בוא נגיד שבמשלוח יהיו 2 חולצות.סה"כ יוצא בערך 50 דולר לזוג.
לא משתלם?
חולצה של טומי בארץ עולה מינימום 250 ש"ח...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
משתלם מאוד אני את רוב הבגדים שלי קונה מאיביי.
מה שכן באמת לא מומלץ לקנות מכל האנשים שמוכרים כמויות כי אז באמת לרוב המחירים יוצאים לפעמים לא כאלה כדאיים מה שכן צריך לחפש ולמצוא את אותם מוכרים שיש להם חולצה פה חולצה שם וכך לרוב תמצאו מחירים שהם ראילים ומוצרים אמיתיים.
שורה תחתונה צריך לזכור שהמידות בארה"ב לא תואמות לארץ המידות שם הרבה יותר גדולות.
וזהו מה שנשאר זה קצת סבלנות בסוף מוצאים הכל.
תבלו!!!
מה שכן באמת לא מומלץ לקנות מכל האנשים שמוכרים כמויות כי אז באמת לרוב המחירים יוצאים לפעמים לא כאלה כדאיים מה שכן צריך לחפש ולמצוא את אותם מוכרים שיש להם חולצה פה חולצה שם וכך לרוב תמצאו מחירים שהם ראילים ומוצרים אמיתיים.
שורה תחתונה צריך לזכור שהמידות בארה"ב לא תואמות לארץ המידות שם הרבה יותר גדולות.
תבלו!!!
לגבי עניין המידות:מה שבכוונתי לעשות הוא לגשת לאיזושהי חנות מותגים ולבצע מדידה קצרה .kalabasa כתב:משתלם מאוד אני את רוב הבגדים שלי קונה מאיביי.
תבלו!!!...
החולצות האלו הן כולן מייבוא כך שהמידות יהיו זהות לחולצות מארה"ב.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- קיבל תודות: 26 פעמים
הינה קיבלת שני טיפים הסוטרים זה את זה
אם היה לי 50 אלף שח לשידרוג הסטריאו אז הייתי קונה את טומי וראלפ מהקניון ולא מתקשקשת עם איביי , הרי מקסימום תחסכי 50 שח לחולצה שלא מדדת ולא ניסית גם אם יצא אורגינל .
kalabasa כתב:צריך לחפש ולמצוא את אותם מוכרים שיש להם חולצה פה חולצה שם וכך לרוב תמצאו מחירים שהם ראילים ומוצרים אמיתיים.
!!...
Eff כתב:כנסי גם לחנות של המוכר ותתרשמי ההמוצרים שלו בכללי , וכך תדעי מול מי את עומדת ,וזה חשוב . (חנות בארה"ב או מישהו שמוכר שתי חולצות וצעצועים יד שנייה...)...
אם היה לי 50 אלף שח לשידרוג הסטריאו אז הייתי קונה את טומי וראלפ מהקניון ולא מתקשקשת עם איביי , הרי מקסימום תחסכי 50 שח לחולצה שלא מדדת ולא ניסית גם אם יצא אורגינל .
אז ככהruti_ziv כתב:תודה על ההמלצה.averaraz כתב:שני מוכרים מומלצים:
reefshopper
logdog2002...
יש מצב לקבל קצת טיפים לרכישה דרכם (אם ביצעת כמובן),כגון:האם יש אפשרות לאיחוד הזמנות למישלוח,מחירי מישלוחים דרכם וכד'.
תודה....
דרך logdog2002 היו לי שתי הזמנות ראשונה של 2 חולצות והשנייה של חולצה אחת הכל עם תגיות.
זמן הגעה ממוצע: שבועיים
מוצרים מקוריים 100 אחוז(אני פשוט מכיר איך נראים הזיופים לפחות את הרוב הגדול הסוגים) וגם תוכלו לראות דגמים מסוימים שם באתר של טומי.
על כל חולצה שנייה שקונים יש 50% הנחה על המשלוח של החולצה השנייה(החולצות נשלחות יחד)
המוכר/ת רושם מחיר נמוך על החבילה(לא צריך לבקש וגם זה אסור לבקש) ומסמן כgift.
דרך reefshopper קניתי פעמיים(חברה שלי יותר נכון) גם מקורי עם תגיות.
זמן הגעה:14-21 ימים
הכל מקורי.
תשאלו כמה הוא שולח שתי חולצות אצל חברה שלי הוא שלח חולצה ראשונה ב9 דולר ושתי החולצות יחד שלח ב13 דולר(משתלם מאוד), בכל מקרה על כל משלוח של יותר מחולצה אחת תשאלו אותו לפני שאתם קונים כמה יעלה המשלוח ובסוף הקנייה שישלח לכם חשבונית מאוחדת עם סכום המשלוח שסיכמתם.
חולצות נשים שרוול קצר אפשר להשיג אצלו במחירים נמוכים(עד 12 דולר) בדר"כ.
לא יודע עם מסמן gift או לא וכמה מצהיר ערך המוצר בכל מקרה לא הייתי שואל כי זה אסור.
סה"ע יש הרבה מציאות במחירים משתלמים מאוד ותמיד יש מלאי שמתחדש אצל המוכרים הללו ישנם עוד הרבה מוכרים אבל שני אלו ותיקים בעלי פידבקים רבים, מארה"ב ומחירים נמוכים יחסית לשאר המוכרים .
מידת M שם זה S פה?kalabasa כתב:משתלם מאוד אני את רוב הבגדים שלי קונה מאיביי.
תבלו!!!...