קניתי asus xonar hdav 1.3 deluxe ואני לא יכול לחבר אותו. עובד עצות!
זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח.
ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה.
מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו.
איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו?
ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה.
מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו.
איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פרה פרה:
1. מהם שימושי המחשב שלך? האם אתה משתמש בכרטיס המסך שלך גם למשחקים?
2. איך אתה מתכוון לחבר את ה-Xonar? מגבר אנלוגי? רסיבר ללא כניסות HDMI? עם כניסות HDMI?
אני פשוט מנסה להבין בשביל מה אתה צריך את כרטיס המסך המסיבי שיש לך כרגע.
1. מהם שימושי המחשב שלך? האם אתה משתמש בכרטיס המסך שלך גם למשחקים?
2. איך אתה מתכוון לחבר את ה-Xonar? מגבר אנלוגי? רסיבר ללא כניסות HDMI? עם כניסות HDMI?
אני פשוט מנסה להבין בשביל מה אתה צריך את כרטיס המסך המסיבי שיש לך כרגע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
1. אינטרנט סרטים משחקים ומוזיקה. משתמש למשחקים ועוד איך גם אם הוא יוחלף זה יהיה למפלצת אחרת בדמות ה5770 לדוגמא של ATI אבל זה יהיה רק כשהנוכחי יתחיל לקרטע מה שכרגע לא קורה.
2. יש לי רסיבר onkyo 575 בעל כניסות HDMI התכנון שלי היה לחבר בצורה אנלוגית על מנת להשתמש בdac של ה xonar ושהפענוח יעשה על ידו.
2. יש לי רסיבר onkyo 575 בעל כניסות HDMI התכנון שלי היה לחבר בצורה אנלוגית על מנת להשתמש בdac של ה xonar ושהפענוח יעשה על ידו.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
מה כל הסיפור
תקנה לוח ב 250 שח.
את השדרוגים והתכנונים תעשה בעתיד... מקסימום הלכו 250 שח.
זה עדיף על להיכנס לשדרוגים לא מתוכננים של אלפי שקלים
בנוסף יש לוחות יד שנייה בלוח של HWZONE.CO.IL
יש שם מציאות.
תקנה לוח ב 250 שח.
את השדרוגים והתכנונים תעשה בעתיד... מקסימום הלכו 250 שח.
זה עדיף על להיכנס לשדרוגים לא מתוכננים של אלפי שקלים
בנוסף יש לוחות יד שנייה בלוח של HWZONE.CO.IL
יש שם מציאות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עכשיו אני מבין למה קנית את הכרטיס של Xonar. אני רואה שלרסיבר שלך אכן אין יכולת פענוח הפורמטים החדשים.
אולי יהיה לך יותר פשוט לקנות כרטיס מסך אחר שהוא פחות גדול ומסיבי, כמו למשל ה-HD5670 שהוא חזק יותר מה-8800GT.
אבל מבחינת עלות, כמו ש-staticx כתב, לך על לוח אם אחר.
אולי יהיה לך יותר פשוט לקנות כרטיס מסך אחר שהוא פחות גדול ומסיבי, כמו למשל ה-HD5670 שהוא חזק יותר מה-8800GT.
אבל מבחינת עלות, כמו ש-staticx כתב, לך על לוח אם אחר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יפה, העיקר שהסתדר.