רסיבר + רמקולים ברמה בסיסית
שלום לכולם.
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לרסיבר + רמקולים, על מנת לראות וידאו+אודיו מהמחשב.
המחשב מחובר בעזרת חיבור DVI-HDMI לטלויזיה, והתמונה טובה.
השאלה שלי היא לגבי הסאונד: הציעו לי לקנות רסיבר קטן + 2 רמקולים קטנים ב-290 ש"ח. הגובה של הרמקולים הוא כ-14 ס"מ. הצורך שלי הוא שישמעו בהם טוב כמו בטלויזיה רגילה, אבל לא יותר מזה. אני צריך משהו ממש בסיסי שהסאונד שלו יהיה כמו של טלויזיה רגילה.
האם לדעתכם רסיבר + רמקולים שעולים 290 ש"ח יענו על הדרישה הזו?
תודה מראש.
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לרסיבר + רמקולים, על מנת לראות וידאו+אודיו מהמחשב.
המחשב מחובר בעזרת חיבור DVI-HDMI לטלויזיה, והתמונה טובה.
השאלה שלי היא לגבי הסאונד: הציעו לי לקנות רסיבר קטן + 2 רמקולים קטנים ב-290 ש"ח. הגובה של הרמקולים הוא כ-14 ס"מ. הצורך שלי הוא שישמעו בהם טוב כמו בטלויזיה רגילה, אבל לא יותר מזה. אני צריך משהו ממש בסיסי שהסאונד שלו יהיה כמו של טלויזיה רגילה.
האם לדעתכם רסיבר + רמקולים שעולים 290 ש"ח יענו על הדרישה הזו?
תודה מראש.
לי נראה משום מה שאתה יודע את התשובה
ואתה מחפש חיזוק.....
למצוא רמקולים ברמה של טלוויזיה
יהיה לך קשה לטעות....
ואתה מחפש חיזוק.....
למצוא רמקולים ברמה של טלוויזיה
יהיה לך קשה לטעות....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אין לך בטלויזיה רמקולים משלה?
למה שלא תתחבר מיציאת האוזניות של המחשב לכניסת האודיו הצמודה לחיבור ה HDMI (בכל מסך טלויזיה שמכבד את עצמו לאחד מחיבורי ה HDMI יש חיבורי אודיו צמודים, זהו חיבור HDMI המיועד לחיבור מחשב דרך DVI).
במקרה כזה אתה צריך כבל בעל מחבר אוזניות בצד אחד ושני מחברי RCA (אדום לבן) בצד שני.
למה שלא תתחבר מיציאת האוזניות של המחשב לכניסת האודיו הצמודה לחיבור ה HDMI (בכל מסך טלויזיה שמכבד את עצמו לאחד מחיבורי ה HDMI יש חיבורי אודיו צמודים, זהו חיבור HDMI המיועד לחיבור מחשב דרך DVI).
במקרה כזה אתה צריך כבל בעל מחבר אוזניות בצד אחד ושני מחברי RCA (אדום לבן) בצד שני.
בתקציב שלך הפיתרון הכי טוב יהיה:http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=559
רמקולים טובים שיתנו לך תוצאות טובות יותר מכל רסיבר ורמקולים זולים בסכומים שאתה מתכוון להוציא.
רמקולים טובים שיתנו לך תוצאות טובות יותר מכל רסיבר ורמקולים זולים בסכומים שאתה מתכוון להוציא.
תודה זאב.zeev78 כתב:בתקציב שלך הפיתרון הכי טוב יהיה:http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=559
רמקולים טובים שיתנו לך תוצאות טובות יותר מכל רסיבר ורמקולים זולים בסכומים שאתה מתכוון להוציא....
המוצר הזה באמת נראה טוב, אבל אני מעדיף לראות את זה בחנות לפני שאני קונה.
יש איזשהו מקום שיש בו מבחר גדול של הדברים האלה? אני גר במרכז תל אביב, אז אני מאמין שבאיזור שלי צריכים להיות לא מעט מקומות כאלה.