מסך הקרנה שקוף מבחינה אקוסטית
שלום לכולם,
האם מישהו מכיר היכן ניתן לרכוש בארץ מסך הקרנה נגלל חשמלית או ידנית שהוא שקוף מבחינה אקוסטית? באנגלית Acoustically Transparent Projection Screen כמו מהחברה http://www.seymourav.com
אני רוצה למקם את המקרן בסלון שהמסך יגלל לפני הטלויזיה כאשר הרמקולים (ספציפית הסנטר) נמצא מעל הטלויזיה ועל כן המסך יכסה אותו כאשר פרוס. מסך עם בד רגיל יסתיר את כל הסאונד ועל כן הדרישה לשקיפות אקוסטית.
כמה מהחברות בארה"ב כמצויין מעל ישלחו לארץ, אבל תהיתי עם ישנם ספקים/יבואנים בארץ שמתעסקים עם זה?
בתודה מראש
האם מישהו מכיר היכן ניתן לרכוש בארץ מסך הקרנה נגלל חשמלית או ידנית שהוא שקוף מבחינה אקוסטית? באנגלית Acoustically Transparent Projection Screen כמו מהחברה http://www.seymourav.com
אני רוצה למקם את המקרן בסלון שהמסך יגלל לפני הטלויזיה כאשר הרמקולים (ספציפית הסנטר) נמצא מעל הטלויזיה ועל כן המסך יכסה אותו כאשר פרוס. מסך עם בד רגיל יסתיר את כל הסאונד ועל כן הדרישה לשקיפות אקוסטית.
כמה מהחברות בארה"ב כמצויין מעל ישלחו לארץ, אבל תהיתי עם ישנם ספקים/יבואנים בארץ שמתעסקים עם זה?
בתודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חייתי תקופה עם הסנטר (שגם היה מעל הטלויזיה) מאחורי מסך גלילה שהוא בכלל לא מבד אלא סוג של פלסטיק, קרי, אטום לחלוטין.
זה לא היה "כזה" נורא אל מול העלות של מסך שהוא שקוף אקוסטית....
אגב, יש בעיה עם בדים כאלו ולהשיג GAIN רצוי לעיתים, ולדעתי איכות התמונה קודמת. מקסימום מוצאים מקום חדש לסנטר....
אגב, יש בעיה עם בדים כאלו ולהשיג GAIN רצוי לעיתים, ולדעתי איכות התמונה קודמת. מקסימום מוצאים מקום חדש לסנטר....
מרטין, המסך האטום מול הסנטר לא פגם בhighs שלו? חשבתי שאוכל אולי להוריד את הסנטר מתחת לטלוויזיה, אבל אז תהיה בעיה שאצטרך להעלות את המסך כמעט לתקרה שלא יסתיר... כל זה מול העלות של המסך האקוסטי...MartinHSabag כתב:אני חייתי תקופה עם הסנטר (שגם היה מעל הטלויזיה) מאחורי מסך גלילה שהוא בכלל לא מבד אלא סוג של פלסטיק, קרי, אטום לחלוטין.
אגב, יש בעיה עם בדים כאלו ולהשיג GAIN רצוי לעיתים, ולדעתי איכות התמונה קודמת. מקסימום מוצאים מקום חדש לסנטר.......
אצל החברה שציינתי זה יעלה בסדר גודל של $1300 ל-16:9 1.2 gain בגודל של "96 לפני משלוח ומיסים (אם יש מיסים, לא יודע)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ברורMartinHSabag כתב:כן, זה פוגע מעט בגבוהים, אבל אולי ה-RC של הרסיבר ייתקן את זה. צריך לבדוק.
אם תוכל להוריד את הסנטר זה הכי טוב.
גם מסכים שהם "שקופים אקוסטית", אני מקווה שברור לך, שהם לא ממש שקופים, כן?...
בכל מקרה, אם אבחר במסך גלילה חשמלי אטום במקום, למשל עם 1.2 gain, המלצות לאיפה ניתן להשיג בארץ? שוב המון תודה על העזרה!