האם כדאי לקנות PS3 ממחסני חשמל (יבואן לא רשמי)
שלום לכולם
בצער רב נפטר לי הסוני היום מ- YLOD לאחר כמעט 3 שנים של שירות אמין. החלטתי שעדיף להתחדש בחדש ולקנות חדש בגרסת סלים, שגם אומרים שסוני תיקנו את בעיית ההתחממות שקרתה במכשירים הישנים...
מחסני חשמל מוכרים את המכשיר ב- 1700 שקל אך עם יבוא לא רישמי - קאייה - זה האתר שלהם:
http://www.kaya-il.com/
הם גם נותנים שנה אחריות...
השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות מיבואן זה או שעדיף לקנות מהיבואן הרישמי - ישפאר?
מה דעתכם בבקשה.
בצער רב נפטר לי הסוני היום מ- YLOD לאחר כמעט 3 שנים של שירות אמין. החלטתי שעדיף להתחדש בחדש ולקנות חדש בגרסת סלים, שגם אומרים שסוני תיקנו את בעיית ההתחממות שקרתה במכשירים הישנים...
מחסני חשמל מוכרים את המכשיר ב- 1700 שקל אך עם יבוא לא רישמי - קאייה - זה האתר שלהם:
http://www.kaya-il.com/
הם גם נותנים שנה אחריות...
השאלה שלי, האם כדאי לי לקנות מיבואן זה או שעדיף לקנות מהיבואן הרישמי - ישפאר?
מה דעתכם בבקשה.
כן אני יודע, אבל אני מעדיף כרגע תשלומים שהחנויות מאפשרות ליnokobik כתב:בדקת אם אולי נשארו ביד2 אנשים שמוכרים מההגרלה של הפיס?
אתה יכול להוציא אולי באיזור ה-1600ש"ח עם אחריות של ישפאר, שני משחקים וכבל HDMI איכותי....
האם לדעתכם יש הבדל ביבואן? או שהכל אותו דבר?
תודה לעונים
ניתן למצוא את הPS3 הדק עם אחריות של ישפאר בקצת פחות מ2000 ש"ח
אפשר למצוא את הPS3 בקמת פחות מ2000 ש"ח לדגם הדק עם אחריות של ישפאר, השאלה עדיין נשארת אם לדעתך זה משתלם חיסכון של 250+ שקלים.
Re: ניתן למצוא את הPS3 הדק עם אחריות של ישפאר בקצת פחות מ2000 ש"ח
אני כנראה אוכל להשיג מכשיר של ישפאר במחיר של 1800 ש"ח.... ההבדל של 100 שקל באמת לא משחק... העניין הוא באמת קיים הבדל בסוגי המכשירים שמייבאים החברות הללו?samcom כתב:אפשר למצוא את הPS3 בקמת פחות מ2000 ש"ח לדגם הדק עם אחריות של ישפאר, השאלה עדיין נשארת אם לדעתך זה משתלם חיסכון של 250+ שקלים....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אם אני לא טועה, קאיה מייבאת מכשירים מיפן (או מקום אחר באסיה?) כלומר NTSC-J ..
מבחינת משחקים אין בעיה כי המשחקים לא מוגנים אזורית.
מבחינת ניגון תכני סרטים מהארץ בבלו-ריי, ייתכן ותהיה בעיה כי התכנים שמשווקים בארץ אמורים להיות ב PAL.
מבחינת מימוש אחריות - הייתי מעדיף את השנה אחריות של ישפאר.
לאחר תקופת האחריות, ישפאר זה המקום האחרון בו אתה רוצה לקבל שירות ל PS3.
ואם התכוונת קודם שאתה יכול להשיג מכשיר מישפאר ב 1800 ש"ח ואתה מתכוון לחדש מהחנות
עם תעודת אחריות והכל - אז ברור שהייתי ממליץ לך ללכת עליו. בשביל עוד 100 ש"ח אין בכלל התלבטות.
אני בזמנו הוספתי עוד 300 ש"ח עבור מכשיר PAL של ישפאר לעומת NTSC של קאיה.
מבחינת ניגון תכני סרטים מהארץ בבלו-ריי, ייתכן ותהיה בעיה כי התכנים שמשווקים בארץ אמורים להיות ב PAL.
ואם התכוונת קודם שאתה יכול להשיג מכשיר מישפאר ב 1800 ש"ח ואתה מתכוון לחדש מהחנות
עם תעודת אחריות והכל - אז ברור שהייתי ממליץ לך ללכת עליו. בשביל עוד 100 ש"ח אין בכלל התלבטות.
אני בזמנו הוספתי עוד 300 ש"ח עבור מכשיר PAL של ישפאר לעומת NTSC של קאיה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אין מצב שהם ימכרו במחיר שחיטה את המכשיר של ישפאר..הם קונים אותו ב
1800-1900 ש"ח...למה להפסיד על מוצר שנמכר גם כך?...mp3lll כתב:ממחסני חשמל המחיר הוא למזומן בלבד....
Re: אין מצב שהם ימכרו במחיר שחיטה את המכשיר של ישפאר..הם קונים אותו ב
קשה לי להאמין שהם קונים אותו במחיר הזה.המחיר צריך להיות נמוך מזה, לדעתי אולי באזור ה-1500-1600.vanhelsing כתב:1800-1900 ש"ח...למה להפסיד על מוצר שנמכר גם כך?...mp3lll כתב:ממחסני חשמל המחיר הוא למזומן בלבד.......
לי יש מכשיר של קאיה שנקנה באוגוסט 09 והוא PAL לכל דבר. אני לא יודע מאיפה הוא הגיע.jacko-il כתב:אם אני לא טועה, קאיה מייבאת מכשירים מיפן (או מקום אחר באסיה?) כלומר NTSC-J ..
אני בזמנו הוספתי עוד 300 ש"ח עבור מכשיר PAL של ישפאר לעומת NTSC של קאיה....
יש לי הרבה נסיון רע עם ישפאר ודווקא בקאיה קיבלתי שירות טוב. אם אתה שואל אותי, לא הייתי קונה כלום מישפאר, ואני גם מאוד מקווה שהחברה הזאת לא תייבא יותר דברים שאני צורך
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יש 2 הבדלים בין מכשירים ביבוא של ישפאר לבין יבוא אחר:
1. מי נותן את האחריות. בנושא הזה שמעתי לא מעט דעות שמסכימות שאצל שני היבואנים בשנת האחריות שניתנת השירות טוב ככה שאני חושב שלא פה תמצא את ההבדל.
2. מהיכן מגיע המכשיר פיזית. ביבוא של ישפאר תקבל מכשיר "מותאם לישראל" מבחינת סרטים, ז"א סרטים שתשכיר/תרכוש בארץ יעבדו ללא בעייה. שים לב שבסירטי DVD זה קריטי, בסירטי בלוריי קצת פחות כי יש לא מעט סרטים שאינם מוגבלים איזורית. פה תוכ לראות איזה סרטים מוגבלי איזור ואילו לא:
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=b
לגבי שאר הדברים (משחקים וכו) - אין הבדל.
1. מי נותן את האחריות. בנושא הזה שמעתי לא מעט דעות שמסכימות שאצל שני היבואנים בשנת האחריות שניתנת השירות טוב ככה שאני חושב שלא פה תמצא את ההבדל.
2. מהיכן מגיע המכשיר פיזית. ביבוא של ישפאר תקבל מכשיר "מותאם לישראל" מבחינת סרטים, ז"א סרטים שתשכיר/תרכוש בארץ יעבדו ללא בעייה. שים לב שבסירטי DVD זה קריטי, בסירטי בלוריי קצת פחות כי יש לא מעט סרטים שאינם מוגבלים איזורית. פה תוכ לראות איזה סרטים מוגבלי איזור ואילו לא:
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=b
לגבי שאר הדברים (משחקים וכו) - אין הבדל.