1Gb סימטרי במחיר מגוחך - מתי אצלנו?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אופטימי יתר על המידה,להערכתי זה פה קצת לפני המילניום הבא 
אגב,בשוודיה (ארץ הBANDWIDTH) זה קיים בערים גדולות מסוימות ע"י BB2 ועוד איזה ספק שברח לי השם שלו,אבל חייבים להיות ממש ממש קרובים למרכזיה בשביל לקבל את זה.
אגב,בשוודיה (ארץ הBANDWIDTH) זה קיים בערים גדולות מסוימות ע"י BB2 ועוד איזה ספק שברח לי השם שלו,אבל חייבים להיות ממש ממש קרובים למרכזיה בשביל לקבל את זה.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא רלוונטי.
עדיין יהיה לכם צוואר בקבוק לצאת מישראל עם מד1, ולכן לא משנה בכלל קצב הנתונים שאתם מקבלים הביתה.
עדיין יהיה לכם צוואר בקבוק לצאת מישראל עם מד1, ולכן לא משנה בכלל קצב הנתונים שאתם מקבלים הביתה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1GB זה כמובן כיף
אבל למי זה באמת מועיל?
נגיד ואפשר יהיה להוריד במהירות על (125 מגבייט בשניה אם אני לא טועה בחישובים?) ובאמת תגיעו למהירות בלי צואר בקבוק. אז מורידים BLURAY ב10דקות ככה~
אבל למי זה באמת נחוץ?
בשבילי המקסימום מהירות שצריך זה כשאפשר לוהריד תוכן בפחות מהאורך צפיה שלו. (סרט בפחות משעתיים, פרק בפחות מחצי שעה)
אבל למי זה באמת מועיל?
נגיד ואפשר יהיה להוריד במהירות על (125 מגבייט בשניה אם אני לא טועה בחישובים?) ובאמת תגיעו למהירות בלי צואר בקבוק. אז מורידים BLURAY ב10דקות ככה~
אבל למי זה באמת נחוץ?
בשבילי המקסימום מהירות שצריך זה כשאפשר לוהריד תוכן בפחות מהאורך צפיה שלו. (סרט בפחות משעתיים, פרק בפחות מחצי שעה)
אתה אמיתי.bg1987 כתב:1GB זה כמובן כיף
אבל למי זה באמת מועיל?
אבל למי זה באמת נחוץ?
בשבילי המקסימום מהירות שצריך זה כשאפשר לוהריד תוכן בפחות מהאורך צפיה שלו. (סרט בפחות משעתיים, פרק בפחות מחצי שעה)...
שהיה לך 1Gb
לא ממש תצטרך HD תוכל להשתמש ברשת כ HD הכל אבל הכל היה ב STREAMING
אפילו ל א תצטרך מחשב חזק כל החישובים (משחקים וכו) יעשו בענן ויעבירו את הנתונים אליך
לקבל 1Gb סימטרי אמיתי לכולם זאת קפיצה מדרגה עצומה.[/b]
מי בדיוק עושה סטרים כרגע בFHD?
כ1GB יהיה נפוץ יהיה לו שימוש, אבל כרגע, זה סתם להשוויץ. אין לאף אחד צורך ביותר מ 100MB כיום.
בעתיד כשיהיו שירותי ענן וסטרים של FHD נצטרך 1GB, אבל זה יקח זמן, וכנראה שבישראל עדיין נשלם הון על גלישה מהירה.
כ1GB יהיה נפוץ יהיה לו שימוש, אבל כרגע, זה סתם להשוויץ. אין לאף אחד צורך ביותר מ 100MB כיום.
בעתיד כשיהיו שירותי ענן וסטרים של FHD נצטרך 1GB, אבל זה יקח זמן, וכנראה שבישראל עדיין נשלם הון על גלישה מהירה.