HDMI משמיע קול בטלויזיה וברסיבר לא!
-
yigal_weitzman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם!, מדובר במדיה סנטר עם מערכת הפעלה 7 ולוח אם גיגהבייט עם יציאת HDMI.
בחיבור לטלויזיה יש תמונה וקול תקינים, בחיבור לרסיבר יש תמונה ללא קול.
הרסיבר מוגדר באופן תקין ועל המחשב נוסו כל ההגדרות.
נאמר לי שבמערכת ההפעלה 7 יש פרוטוקול שמונע מן השניים ״לדבר״ ושאלתי היא האם הנושא פתיר או שאאלץ להחליף מערכת הפעלה.
תודה מראש
בחיבור לטלויזיה יש תמונה וקול תקינים, בחיבור לרסיבר יש תמונה ללא קול.
הרסיבר מוגדר באופן תקין ועל המחשב נוסו כל ההגדרות.
נאמר לי שבמערכת ההפעלה 7 יש פרוטוקול שמונע מן השניים ״לדבר״ ושאלתי היא האם הנושא פתיר או שאאלץ להחליף מערכת הפעלה.
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
נסה להגדיר את מערכת ההפעלה ו-FFDShow על פי המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי, אשר נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
נסה להגדיר את מערכת ההפעלה ו-FFDShow על פי המדריך לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי, אשר נמצא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
yigal_weitzman
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה על התגובות, יש לי רסיבר דנון 4308 , אנסה להיעזר בהמלצה שקבלתי ואעדכן...
-
yigal_weitzman
-
- חבר שרק התחיל

לאחר מספר שעות של נסוי ותהייה אשמח לקבל מס טלפון של מומחה לעניין שיפתור זאת אחת ולתמיד! גם ההארות במדריך לא הועילו להבנתי בנושא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

"לוח אם גיגהבייט עם יציאת HDMI" - איזה דגם של לוח האם?
בכל מקרה, תנסה לנגן את התכנים שלך עם MPC HC, אחרי שהגדרת אותו על פי המדריך המהיר לצפייה בתכני HD, שלינק אליו ניתן למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
בכל מקרה, תנסה לנגן את התכנים שלך עם MPC HC, אחרי שהגדרת אותו על פי המדריך המהיר לצפייה בתכני HD, שלינק אליו ניתן למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
-
yigal_weitzman
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה! אפשר להגיד שהבעיה נפתרה אבל המטרה לא הושגה! הכוונה הייתה שהמדיה פלייר של מדיה סנטר יקח הכל ולא אצטרך לעבוד עם נגנים נוספים.
אם ידוע למישהו על חבילת מקודדים שתטפל בכל הקבצים כולל סאונד. במדיה פלייר של WIN7 אשמח לדעת מזה.
אם ידוע למישהו על חבילת מקודדים שתטפל בכל הקבצים כולל סאונד. במדיה פלייר של WIN7 אשמח לדעת מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש סיבה מיוחדת שאתה מתעקש דווקא על הנגן מדיה פלייר, שהוא הכי פחות מומלץ לניגון תכני HD?