Windows Vista נדחה לתחילת 2007
כנראה קיבלו הרבה משובים שלילים לגבי האמינות....
מול התחזקות של LINUX הם הבינו שהם צריכים לתת פתרון בהרבה יותר טוב - לא רק שהוא טוב.
מול התחזקות של LINUX הם הבינו שהם צריכים לתת פתרון בהרבה יותר טוב - לא רק שהוא טוב.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
עם כל מערכת הפעלה שלהם זה אותו סיפור. זה יוצא לשוק היום וצריך לחכות שנתיים שיפתרו את רוב הבאגים...
אגב, בסרט של ג'יימס בונד - "מחר לעולם מת" ( ? ) יש קטע שמדברים בחברת תקשורת על שיחרור תוכנה חדשה לשוק שמפוצצת בבאגים על מנת שהמשתמשים יאלצו לשדרג במשך שנים
אגב, בסרט של ג'יימס בונד - "מחר לעולם מת" ( ? ) יש קטע שמדברים בחברת תקשורת על שיחרור תוכנה חדשה לשוק שמפוצצת בבאגים על מנת שהמשתמשים יאלצו לשדרג במשך שנים
לי נראה שזה נובע מחוסר תאימות חומרה למערכת החדשה.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ואם כבר דיברנו על VISTA... סיכום מ-CeBit 2006 שאספתי מכמה אתרים שונים באינטרנט:
HDMI ו-ATi:
נכון לעכשיו ישנו כרטיס X1600 Pro של Sapphire המצוייד ב-128 מגה בייט של DDR3 וכן ביציאת HDMI.
לכרטיס הנ"ל שתי גרסאות.
1. גרסאת ריטייל בעלת יציאת VGA ו-HDMI וזכרון 128bit.
2. גרסאת OEM ל-System Builders בעלת יציאת VGA ו-HDMI ובנוסף בעלת כניסה קואקסיאלית על מנת להעביר את האודיו יחד עם הוידאו על גבי כבל ה-HDMI.
הקאץ' הוא שגרסאת ה-OEM מגיעה עם זכרון 64bit.
ד"א גרסאת הריטייל היא Low Profile "מלא" וגרסאת ה-OEM היא בין לבין, הכרטיס עצמו הוא Low Profile אבל בגלל הכניסה הקואקסיאלית ה-bracket בעצם של כרטיס רגיל.
HDMI ו-nVidia:
בתערוכה הוצג כרטיס Geforce 6200 (מצטער, אבל אני לא זוכר אם מדובר בכרטיס TurboCache או לא) של XFX בעל קירור פאסיבי, יציאת DVI, יציאת HDMI, כניסה קואקסיאלית (לאותה מטרה כמו בכרטיס של Sapphire) ויציאת SVIDEO.
לא זכור לי שצויין מידע לגבי כמות הזכרון וסוגו.
בנוסף, בחזרה ל-ATI, לפי אתר ברוסית גם ל-PowerColor כנראה הולך להיות כרטיס עם יציאת HDMI. אין לי עוד פרטים מכוון שהפיש של Altavista לא הצליח לתרגם את הדף כמו שצריך.
מקווה שזה עזר למישהוא.
HDMI ו-ATi:
נכון לעכשיו ישנו כרטיס X1600 Pro של Sapphire המצוייד ב-128 מגה בייט של DDR3 וכן ביציאת HDMI.
לכרטיס הנ"ל שתי גרסאות.
1. גרסאת ריטייל בעלת יציאת VGA ו-HDMI וזכרון 128bit.
2. גרסאת OEM ל-System Builders בעלת יציאת VGA ו-HDMI ובנוסף בעלת כניסה קואקסיאלית על מנת להעביר את האודיו יחד עם הוידאו על גבי כבל ה-HDMI.
הקאץ' הוא שגרסאת ה-OEM מגיעה עם זכרון 64bit.
ד"א גרסאת הריטייל היא Low Profile "מלא" וגרסאת ה-OEM היא בין לבין, הכרטיס עצמו הוא Low Profile אבל בגלל הכניסה הקואקסיאלית ה-bracket בעצם של כרטיס רגיל.
HDMI ו-nVidia:
בתערוכה הוצג כרטיס Geforce 6200 (מצטער, אבל אני לא זוכר אם מדובר בכרטיס TurboCache או לא) של XFX בעל קירור פאסיבי, יציאת DVI, יציאת HDMI, כניסה קואקסיאלית (לאותה מטרה כמו בכרטיס של Sapphire) ויציאת SVIDEO.
לא זכור לי שצויין מידע לגבי כמות הזכרון וסוגו.
בנוסף, בחזרה ל-ATI, לפי אתר ברוסית גם ל-PowerColor כנראה הולך להיות כרטיס עם יציאת HDMI. אין לי עוד פרטים מכוון שהפיש של Altavista לא הצליח לתרגם את הדף כמו שצריך.
מקווה שזה עזר למישהוא.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78867
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5393 פעמים
לא הייתי קורא לתוך זה יותר מדי. אני חושב שבאופן ראלי, אין כיום ל-XP תחרות אמיתית בחזית הביתית. הבעיה שלהם היא בתחום העסקי, שם שילוב של גוגל+SUN עם פיתרון לינוקסי כולל עלול לעשות בהחלט מהפכה שבשנים הקרובות עלולה "לדלוף" לאיזור הביתי.
בכל מקרה, נחייה ונראה.
לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי.
בכל מקרה, נחייה ונראה.
לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי.
צריך לדייק. Microsoft תשחרר גרסה סופית של Windows Vista כבר ב-25 לאוקטובר והחל מנובמבר יצרני מחשב צפויים להתחיל למכור מחשבים עם מערכת Vista שמותקנת בהם.
העיכוב הוא במכירה של מערכת ההפעלה לבדה לצרכנים. הסיבה שרוב יצרני החומרה נמצאים בפיגור מבחינת תאימות המוצרים שלהם ל-Vista ו-Microsoft מעוניינת לחכות כמה חודשים כדי שהמצב ישתפר.
העיכוב הוא במכירה של מערכת ההפעלה לבדה לצרכנים. הסיבה שרוב יצרני החומרה נמצאים בפיגור מבחינת תאימות המוצרים שלהם ל-Vista ו-Microsoft מעוניינת לחכות כמה חודשים כדי שהמצב ישתפר.
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
iamtal ,
נכון אבל , 30 אחוז מהמכירות של מיקרוסופט לצרכנים מתרחשות בחגים , אז תחשוב באיזה פגיעה מדובר..
נכון אבל , 30 אחוז מהמכירות של מיקרוסופט לצרכנים מתרחשות בחגים , אז תחשוב באיזה פגיעה מדובר..
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78867
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5393 פעמים
droren,
הפגיעה מכוונת, הם פשוט לא רוצים לקחת סיכון של בעיות תאימות מול הלקוחות שלהם בתקופת החגים (תחשוב כמה עצבנים יהיו בעלי מחשב חדש שקיבלו בחג ולא עובד כשורה).
עקרונית הם מפסידים כסף, אבל אם יהיה תרחיש כזה, לא בטוח שבטווח הארוך הרווח יהיה שווה את זה.
הפגיעה מכוונת, הם פשוט לא רוצים לקחת סיכון של בעיות תאימות מול הלקוחות שלהם בתקופת החגים (תחשוב כמה עצבנים יהיו בעלי מחשב חדש שקיבלו בחג ולא עובד כשורה).
עקרונית הם מפסידים כסף, אבל אם יהיה תרחיש כזה, לא בטוח שבטווח הארוך הרווח יהיה שווה את זה.
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בוודאי שהדחייה היא לא בגלל סיבות של חוסר מוכנות של המוצר , אלא פחד ממוצר כושל בלו"ז קצר
אחרי XP שיצא עם בעיות רבות ובעקבותיו SP2 שהציל את כבודם הם לא לוקחים סיכונים
במיוחד שמדובר במערכת הפעלה שחלק מהבסיס שלה (הגרפי ) נבנה מחדש
אחרי XP שיצא עם בעיות רבות ובעקבותיו SP2 שהציל את כבודם הם לא לוקחים סיכונים
במיוחד שמדובר במערכת הפעלה שחלק מהבסיס שלה (הגרפי ) נבנה מחדש
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
Oren,
). הסיבה לדחיה היא מסחרית בלבד.
אחוזים של מכירות בחגים לא ממש מדאיגות אותם. מה הוא כבר אחוז הקונים של RETAIL BOXES? רוב המערכות הפעלה נמכרות עם מחשבים חדשים, ומי שצריך להיות מוכן - זה DELL, IBM/LENOVO וכו'. והשאלה לחברות "חומרה" זה האם VISTA תהיה KILLER APP או לא. אם החלפת הOS לא ממש תעזור למכירות, הם יעדיפו לדחות את הVISTA, ליצור מומנט ולהחליף XP לVISTA כאשר תהיה לה "ערך" יותר גדול. הרי VISTA לא מי יודע מה מתחרה עם XP (לא מדובר על VISTA MCE HEBREWאחוז מהמכירות של מיקרוסופט...