רכשתי לפני כשנתיים וחצי מסך פנסוניק PH9 מאניגמה (צ'ק פוסט) הכל היה משהו משהו סוף הדרך, מסך פצצה, הבעלים ישראל פיצ'ר אותי בכמה דברים טובים כמו כבל מקצועי ואיכותי לרמקולים מתנה, רמקולים למסך מתנה, מתלה לקיר מתנה ואפילו מודול HDMI מתנה.
בקיצור מסך פצצה ועד היום אני נהנה ממנו.
לפני כשבועיים התקינו לי בפעם הראשונה ממיר הוט HD ועשיתי שימוש בפעם הראשונה בכבל HDMI אבל ואללה לא עבד.
התקשרתי לישראל והוא הפנה אותי ליורוקום, הרמתי טלפון לירוקום ותיאמתי טכנאי לביקור אך לקראת סיום התיאום הנציגה ביקשה ממני להראות את החשבונית לטכנאי שיגיע ובלי זה לא ניתן לעשות כלום, כמובן שאם אין אחריות אז הטכנאי לא יבוא בכלל.
לא מצאתי את החשבונית שלי אבל חבר שלי כן מצא את החשבונית שלו (כי אני והוא קנינו באותו היום את הפלזמות מישראל, הוא התלהב...) בקיצור גיליתי שרכשתי את המסך לפני כשנתיים וחצי והאחריות נגמרה (אחריות שנתיים).
כולי דיי מבואס הרמתי שוב טלפון לישראל... "תשמע האחריות נגמרה אבל אתה לקוח שלי ואני אעשה לך אחלה שירות", "אל תדאג אל תדאג אני שולח לך את המתקין שלי והוא יסדר לך הכל על המקום", שאלתי מתי יגיע המתקין? "אל תדאג נו השבוע מקסימום שבוע הבא, או שתבוא עכשיו עכשיו אני מסדר לך את הבעייה על המקום" אמרתי לו לא לא זה בסדר אני אחכה לו בסבלנות..
איזה תענוג לשמוע את המילים "אל תדאג" מישראל...
היום הם הגיעו !
גם המתקין וגם ישראל בכבודו ובעצמו עד לבית שאן, מה הם עשו שם אני לא יודע פתחו הבריגו החליפו דברים חיברו הכל ואללה עובד ! סוף סוף הוט HD עובד ואיזו תמונה נקייה
אה והם עשו הכל כשלא הייתי בבית...
בקיצור הלוואי וכולם היו נותנים שירות כזה אישי, זה ממש נדיר.
אני זוכר הייטב שבזמנו ממש כמו היום ובטח אפילו יותר הוא היה ממש מקצועי בתחום ואני חייב לציין גם שהמחירים ממש תחרותיים ואין לשכוח שכל התוספות האלה שקיבלתי היו נמכרים אז בנפרד, כל תוספת כמעט 1000 ש"ח !
ציוד אודיו וקולנוע ביתי קונים אך ורק בחנויות שמתמחות בזה . נקודה. ואני ממליץ על אניגמה .
תודה, תודה רבה לישראל ולאלעד המתקין על שירות מהלב