Celestion C3 יד שניה? פירוט בפנים
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
רמקולים של Celestion C3. רציתי לשאול איך הם. האם שווה לרכוש אותם במחיר המבוקש (1600 ש"ח) ולהתחיל להיכנס להגדרות:
ישודכו לאונקיו 308. סטודנט תפרן שכנראה יאלץ לבנות את המערכת שלו בחלקים. למרות, שעקרונית, גם יתכן מצב שאוכל לקנות סט רמקולים בעוד כמה חודשים. נפלה בפני הצעה למימון צמד הרמקולים בתמורה לעבודה מסוימת. במידה וייקנו, יחליפו צמד רמקולים קדמיים של סטורם (מהתקופה שלא ידעתי מה טוב בשבילי. בשלבי טיפול). בכל אופן, במידה וייקנו, זה אומר שהסלסטיון יעבדו במקביל לשני רמקולים אחוריים וסנטר של סטורם, למרבה הזוועה.
קישור למודעה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33151
דעתכם?
ישודכו לאונקיו 308. סטודנט תפרן שכנראה יאלץ לבנות את המערכת שלו בחלקים. למרות, שעקרונית, גם יתכן מצב שאוכל לקנות סט רמקולים בעוד כמה חודשים. נפלה בפני הצעה למימון צמד הרמקולים בתמורה לעבודה מסוימת. במידה וייקנו, יחליפו צמד רמקולים קדמיים של סטורם (מהתקופה שלא ידעתי מה טוב בשבילי. בשלבי טיפול). בכל אופן, במידה וייקנו, זה אומר שהסלסטיון יעבדו במקביל לשני רמקולים אחוריים וסנטר של סטורם, למרבה הזוועה.
קישור למודעה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33151
דעתכם?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
רמקול מצוין!
אני מכיר גם את הC2 הקטן והוא גם אחלה רמקול.
מחירו בארץ אם אני לא טועה היה גבוהה{גם בחו'ל הוא לא היה זול}אז 1600 זה מחיר בסדר גמור.
לדעתי שווה בדיקה.
בכל אופן את הסטורם תעיף כמה שיותר מהר
אני מכיר גם את הC2 הקטן והוא גם אחלה רמקול.
מחירו בארץ אם אני לא טועה היה גבוהה{גם בחו'ל הוא לא היה זול}אז 1600 זה מחיר בסדר גמור.
לדעתי שווה בדיקה.
בכל אופן את הסטורם תעיף כמה שיותר מהר
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

בהחלט, אחת המטרות העיקריות שלי היא להחליף את הרמקולים. מה לעשות, טיפין טיפין.
השאלה היא כזו, המוכר טוען שהרמקולים נמכרו בסכום X לפני 8 שנים. בביקורות שראיתי באנגלית מדובר על שנת 98, מה שמקפיץ אותנו ל-12 שנה. עד כמה אני צריך לפחד לשלום הממברנות ולרמקול עצמו באופן כללי? עד כמה יהיה קשה לי לשדך לו זוג מדפיים וסנטר בהמשך? עד כמה הוא מתאים לרסיבר?
השאלה היא כזו, המוכר טוען שהרמקולים נמכרו בסכום X לפני 8 שנים. בביקורות שראיתי באנגלית מדובר על שנת 98, מה שמקפיץ אותנו ל-12 שנה. עד כמה אני צריך לפחד לשלום הממברנות ולרמקול עצמו באופן כללי? עד כמה יהיה קשה לי לשדך לו זוג מדפיים וסנטר בהמשך? עד כמה הוא מתאים לרסיבר?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אם אני לא טועה המברנות שלו עשויות מגומי ,ולכן הם יכולות להחזיק לא מעט זמן....ran_carney כתב:בהחלט, אחת המטרות העיקריות שלי היא להחליף את הרמקולים. מה לעשות, טיפין טיפין.
השאלה היא כזו, המוכר טוען שהרמקולים נמכרו בסכום X לפני 8 שנים. בביקורות שראיתי באנגלית מדובר על שנת 98, מה שמקפיץ אותנו ל-12 שנה. עד כמה אני צריך לפחד לשלום הממברנות ולרמקול עצמו באופן כללי? עד כמה יהיה קשה לי לשדך לו זוג מדפיים וסנטר בהמשך? עד כמה הוא מתאים לרסיבר?...
הרמקול הזה לא צריך הגברה חזקה אז לדעתי הוא יתאים לאונקיו.בקשר להתאמה תצטרך למצוא איזה סנטר של סליסשן{האחוריים פחות חשוב}
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הממ. ולגבי השנה? מה נכון?
בשורה התחתונה, האם שווה לקפוץ על ההצעה או שאני יכול לקחת את זה באיזי ולחכות שיגיעו רמקולים אחרים ואותם לדוג? כרגע זו הזדמנות תמורת עבודה, אבל בכנות - עבודה שלא הייתי מתנגד לוותר עליה.
בשורה התחתונה, האם שווה לקפוץ על ההצעה או שאני יכול לקחת את זה באיזי ולחכות שיגיעו רמקולים אחרים ואותם לדוג? כרגע זו הזדמנות תמורת עבודה, אבל בכנות - עבודה שלא הייתי מתנגד לוותר עליה.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

אם אני לא טועה הם נמכרו גם בשנת 2000+ בחנויות...