Celestion C3 יד שניה? פירוט בפנים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #1 

רמקולים של Celestion C3. רציתי לשאול איך הם. האם שווה לרכוש אותם במחיר המבוקש (1600 ש"ח) ולהתחיל להיכנס להגדרות:
ישודכו לאונקיו 308. סטודנט תפרן שכנראה יאלץ לבנות את המערכת שלו בחלקים. למרות, שעקרונית, גם יתכן מצב שאוכל לקנות סט רמקולים בעוד כמה חודשים. נפלה בפני הצעה למימון צמד הרמקולים בתמורה לעבודה מסוימת. במידה וייקנו, יחליפו צמד רמקולים קדמיים של סטורם (מהתקופה שלא ידעתי מה טוב בשבילי. בשלבי טיפול). בכל אופן, במידה וייקנו, זה אומר שהסלסטיון יעבדו במקביל לשני רמקולים אחוריים וסנטר של סטורם, למרבה הזוועה.

קישור למודעה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33151

דעתכם?

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

רמקול מצוין!
אני מכיר גם את הC2 הקטן והוא גם אחלה רמקול.
מחירו בארץ אם אני לא טועה היה גבוהה{גם בחו'ל הוא לא היה זול}אז 1600 זה מחיר בסדר גמור.
לדעתי שווה בדיקה.
בכל אופן את הסטורם תעיף כמה שיותר מהר :D

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

בהחלט, אחת המטרות העיקריות שלי היא להחליף את הרמקולים. מה לעשות, טיפין טיפין.
השאלה היא כזו, המוכר טוען שהרמקולים נמכרו בסכום X לפני 8 שנים. בביקורות שראיתי באנגלית מדובר על שנת 98, מה שמקפיץ אותנו ל-12 שנה. עד כמה אני צריך לפחד לשלום הממברנות ולרמקול עצמו באופן כללי? עד כמה יהיה קשה לי לשדך לו זוג מדפיים וסנטר בהמשך? עד כמה הוא מתאים לרסיבר?

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

ran_carney כתב:בהחלט, אחת המטרות העיקריות שלי היא להחליף את הרמקולים. מה לעשות, טיפין טיפין.
השאלה היא כזו, המוכר טוען שהרמקולים נמכרו בסכום X לפני 8 שנים. בביקורות שראיתי באנגלית מדובר על שנת 98, מה שמקפיץ אותנו ל-12 שנה. עד כמה אני צריך לפחד לשלום הממברנות ולרמקול עצמו באופן כללי? עד כמה יהיה קשה לי לשדך לו זוג מדפיים וסנטר בהמשך? עד כמה הוא מתאים לרסיבר?
...
אם אני לא טועה המברנות שלו עשויות מגומי ,ולכן הם יכולות להחזיק לא מעט זמן....
הרמקול הזה לא צריך הגברה חזקה אז לדעתי הוא יתאים לאונקיו.בקשר להתאמה תצטרך למצוא איזה סנטר של סליסשן{האחוריים פחות חשוב}

ran_carney פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הממ. ולגבי השנה? מה נכון?
בשורה התחתונה, האם שווה לקפוץ על ההצעה או שאני יכול לקחת את זה באיזי ולחכות שיגיעו רמקולים אחרים ואותם לדוג? כרגע זו הזדמנות תמורת עבודה, אבל בכנות - עבודה שלא הייתי מתנגד לוותר עליה.

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אם אני לא טועה הם נמכרו גם בשנת 2000+ בחנויות...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”